Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Hain KEDİ !!!

REKLAM ALANI
    cagiran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM 800 SE
    sele boyutunda bir tahtayı çivilerle donatıp selenin üstüne koyunca sorun çözülüyor.Tahta düşmesin diye sabitlemek de gerekebilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Kesin çözüm.
    Gidip marketten, yuvarlak tubalet duvarlarına asılan cinsten ERNET alıyorsun ve selenin üzerine koyuyorsun, keskin kokusundan dolayı gelmeyecek

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Alıntı Yasin D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neredeyse 1 senedir bahçede beslediğim kedi 1 hafta önce dalgınlığımdan faydalanıp 2 tane muhabbet kuşumu yedi, şuan hamile hala besliyorum doğursun yavruları sütten kesilsin , gidip kendi ellerimle arkadaşımın pitbull'nun ağızına vericem şerefsizi.
    kedilerin doğasında avlanmak var bilmiyorsanız öğrenin

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

trakyalı insanda hayvan sevgisi hep var sanırım bu arada merhaba abi
    turkish39 bunu beğendi.
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

trakyalı insanda hayvan sevgisi hep var sanırım bu arada merhaba abi
    Eyvallah Mertcan.
    Mertcan39 bunu beğendi.
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...

Yasin D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    22" Bajaj NS 200
    Harbi mi la aga bilsem valla beslemezdim off neyse affettim şimdi kediyi
    Mertcan39 bunu beğendi.

muhtemelen oturan hep ayni kedidir bende oyleydi mahallenin agasiydi cunku.. motoru ort girsin aradan yatsin anaizin git ortu ile yakala sora al onu 100km ilerde bi yerde birak kesin cozum yada nufusuna gecir ev bark ver sevinsin yavrucak

Motosikleti
    Regal Raptor 150
    Ya arkadaşlar ben kaç defa bu hususta yazdım şöyleki : 1- Çivili tahta : Selenin eni ve boyundan 5 er cm daha kısa mesela en 3o cm ise 25 cm, boy 50 ise 45 cm eninde tahta veya kontraplak, alıyorsunuz, yeteri kadar cam çivisini çakıp 1-1,5 cm arkasından çıkana kadar çakın selenin üstüne koyun kedi düşürmesin diyede sağda soldan iple ya amortisör veya uygun biryere bağlatın olay bu. 2- küçük bir kese içine ( kadın çorabı kuyumcuların sattıkları altın kesesi de olur 5-5 tane delik delin ve içine Pissuvarlarda kullanılan Naftalin boncuklarından 8-10-12 adet koun ağzını bağlayın ve sele üstüne gene iple sabitleyin ki düşmesin bir yere giderken söküp gelince tekrar bağlıyorsunuz tahta olura giderken saklamak için yer sorununuz varsa o zaman Naftalin boncuk kesesini bir şekilde ya topcase veya yan çanta içine koyun gelince gene sele üstüne bağlayın , hepsi bu tecrübeyle sabittir, kolay gelsin.

Hamza Toruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DORUKOĞLU
    Tüm yazılanları dikkatle okudum herkese cok tesekkur ederım . Bu kediciklerin ortak derdimiz oldugu kanaatinede vardım

Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı Draconian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim de yan kapakları çizip seleye tüy bırakıyor. Kapalı otopark, kartlı giriş var nasıl giriyor ben de anlamıyorum.
    Kartı vardır belki.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı AZADE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu dertten canı yanan bırtek ben değilmişim
    KEDİ KOVUCU SPREYLER VAR DİYOLLAAA . SIKIYORSUN KOLTUĞA, GELİYOR MİDESİ BULANIYOR VE KOLTUĞA KUSUYOR.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)