Özellikle kçiftleşme döneminde lastipe, egzosta bile işeseler acaip bir kokusu var ve şampuanla yıkamadan kesinlikle gitmiyor. Kaldırırmdaki idrarın lekesi 3gün sağanak yağmurda ancak gitti.
Özellikle kçiftleşme döneminde lastipe, egzosta bile işeseler acaip bir kokusu var ve şampuanla yıkamadan kesinlikle gitmiyor. Kaldırırmdaki idrarın lekesi 3gün sağanak yağmurda ancak gitti.
bide karabiber :D
koli bandini cift taraf yapip seleye yapistirin. banttan nefret ederler, bi sure boyle yaptiktan sonra gider. alternatif olarak kolonya sikabilirsiniz seleye, gerci kisa zamanda ucar ama kediler ondan da nefret eder, kokusu kalirsa uzaklastirici cozum olabilir.
benim kedilerin totoları üşüdüğü için çıkıyorlardı motorun selesine, sıcak ve yerden yalıtımı olduğu için, sizinkiler neden çıkıyor acep..
Merhaba,
çok muzdarip gördüm sizi, yazık havancık ısıttıgınız selede ısınmak istemiş, onu da anlayın
Kedi savar spreyler var.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/68190-kedi-kovucu-sprey-75-ml.html
ya da el yapımı
http://www.wikihow.com/Make-Homemade-Cat-Repellent
Geçmiş olsun
Branda kesinlikle çözüm değil, hatta kedi için daha iyi. Motorun altından brandanın bir boşluğunu bulup yine seleye ulaşıyor ve rüzgardan, yağmurdan vs. etkilenmemiş oluyor. Zira ben öğlen sıcağında branda altında pineklerken yakaladım kaç defa, kıyamadım, ama benden çok oturmuştur motor üstünde orası kesin. Bir ara seleye zarar vermesin diye küçük bir minder uydurmuş seleye bağlamıştım. Ama birkaç çıkıp inince sıyırmış aşağı atmıştı. Baş edemeyince yanımda ıslak mendil kullanmaya başlamıştım. Sonra motoru sattım başka motor aldım. Şimdi hiç görmüyorum, galiba oryantasyon sürecinde, yeni motora alışmaya çalışıyorBiraz araştırmıştım zamanında naftalin veya tuvaletlere asılan kokuların çözüm olabileceği söylenmişti, ama hiç denememiştim. Denemek lazım.
Branda işi dahada sakat yapıyor. Rüzgar vs. girmediği için daha çok çıkmaya başlıyor. Hele geçen gün brandayı bir kaldırdım BÜTÜN TÜYLERİNİ DÖKMÜŞ, SELEYİ TIRNAKLAMAKTAN BETER ETMİŞ VE SELEYE İŞEMİŞTİ(EVET İŞEMİŞTİ!) Ayrıca motorun sol tarafındaki boya atmaları da bu kedi yüzünden oldu . işte resimler.
Bizim kediler branda ile sele arasına giriyor. Bir sabah brandamı aşarken üstüme kedi fırlamıştı. 1 saat kendime gelemedim 😂
bu ne ki benim artçı koltuğu parçapinçik ayak izlerini saymıyorum bile.üstüne çıkmasınlar diye branda örttüm kediler teşekkür etti.üşüyorduk iyi oldu bu dediler.
Yillardr bu baslik acilir bende yazarim zararsiz bi cozUm buldm ben
Brandanin icine otomatik oda parfumu koyuyorum pisst sesinden hem korkuolar hemde youn keskin kokukari sevmedkleri icin ellesmiolar 15 gun icinde zaten gelmiolar bende koymuyorm ogreniolar yani.
Hem brandayi acinca mis gibi kokuo oneririm
Motoru park ettiğiniz yerin yanına içinde minder olan bir kedi kulubesi koyun, mümkünse yüksekte olsun. Hayvancağızlar sığınma ihtiyaçlarından yapıyorlar..
benimde ilk gün koltuğu tırnaklamışlardı,işemişlerdi , koltuk kılıfı aldım tırnaklardan ve işemelerden kurtuldum
brandayıda örttümmü koltuk kılıfını yinede takıyorum , yatsınlar sıcak sıcak ,yeterki tırmalayıp işemesinler
eskiden bende kızıyordum ama kışın hayvan betonda yatacağına selede yatsın pati izi yapıyor elle bile çıkıyor seleyi hiç kimse tırmalamadı eskiden 8 10 tane kedi bakardım hiçbir yüzsüzlüğünü görmedim
Neredeyse 1 senedir bahçede beslediğim kedi 1 hafta önce dalgınlığımdan faydalanıp 2 tane muhabbet kuşumu yedi, şuan hamile hala besliyorum doğursun yavruları sütten kesilsin , gidip kendi ellerimle arkadaşımın pitbull'nun ağızına vericem şerefsizi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)