Kaç yapıyoo , kaç para abi , ohooo o paraya araba alınır. %90 bu muhabbet.
Kaç yapıyoo , kaç para abi , ohooo o paraya araba alınır. %90 bu muhabbet.
Ben geçtiğimiz haftasonu efsane bir diyalog yaşadım. Gece yola çıktım Sapancaya gitmek için, İzmit civarında bir benzinlikte durdum. Durmuşken de bir de tuvalete gireyim dedim. Çıktığımda 3-4 pompacı dikkatlice ama şaşkınlıkla motora bakıyordu. Selam verip motora bindim adam bana dediki abi benim testerenin markası da bu, Çin malı heralde bu motor, etiketi sonradan mı yapıştırdın dedi. Bende çok dikkatlisin abi helal diyip yola çıktım ama bir gülme aldı beni yolda :D
En güzel diyalogları babam yaşatıyor sağolsun ,76 yaşında .Kaç tane motosiklet değiştirdim.Her yeni motosikleti gördüğünde, diyorum nasıl iyimi.Cevap aynı ufak bu.Adam fi tarihinde genç oldugu için balina kasa racing motorlar görmüş.Hep aynı laf ufak bu sdsdf
Bak babam diyince aklıma geldi babam motosikleti almsdan önce olum araba al bak araba alırsın bir yere gidersin hoş geldiniz beyfendi derler motorla gidersin hoşt geldiniz hoşt gittiniz derler diye 😃 O aklıms geldi tabi motoru alınca babama gösterdim aklını. Sapına sıctıgım diye bir tepki aldım ama içten içe ods motorun sesini duyunca yanından geçince bir koltukları kabarıyor bıyık altı sırıtıyor görüyorum 😃
Sırasıyla :
Bu kaçlık ,
Kaç basıyo,
Kaç para ,
Benim amca oğlunda da 1000rr var,
Çok tehlikeli aletler bunlar,
Şeytan icadı,
Allah korusun......
Racing (reyzing) yerine liyzing diyeni de gördüm,eminim defalarca tekrarladı..Hani şu bildiğimiz leasing in okunuşu..
Standart "kaç para?" kaç basıyo?" vs haricinde yaşadığım ve en beğendiğim olay şöyleydi:
Ankara'da Panora'nın önünden İncek tarafına seyrediyorum, yoğun ama durmayan bi trafik var, fıldır fıldır aralardan geçiyorum. Arkamdan bir doblo, selektörler, kornalar, bi yandan yetişmeye çalışıyor bir yandan selektör, yetişemiyor da garibim, "aha" dedim "kavga edecek bu benimle", bulaşmadım hiç, devam ettim, ışıklar geldi, durdum, götüm götüm yanaştı yanıma, 60 yaşlarında bir amca...
- Ya nasıl gidiyosun ya
- Kusura bakma dayı yanlış bişey mi yaptım?
- Yok ya sen düşeceksin, farketmiyosun ama sağa sola eğiliyo motur. Arkadan bakınca hep belli.
- Yok dayı bilerek öyle yapıyorum, farkındayım ben
(Yanında oturan hanımına dönerek) - Heh heh heh heh ya ne güzel gidiyo ya... (Yeşil yanar) - Ba ba ba gidiyo heh heh heh.....
bende bu kac basiyor diyenlerden iyice tiksindim ya ne merakliyiz 299 diyorum artik kac basiyo bu diyenlere :D
Kaç para o bisiklet? 2000tl. O paraya motor alınır.
5 senen bunu dinledim. Motor aldım.
Pulsar varken
Kaç para bu motor? 7500. O paraya araba alınır.
Bikaç sene sonra mezun olunca arabamı alınca, kaç para o araba? 50.000. Deyince ne diyecekler merak ediyorum.
Benim problem biraz daha büyük ama. Ne okuyorsun? Tıp.
Kaçıncı sınıf? 5.
6 sene mi? Evet seneye mezun olacağım.
Mezun olunca ne doktoru olacaksın? Pratisyen hekim.
Bölümün ne olacak? Sınava girip tercih yapacağız belli değil.
Yani tekrar okula mı gideceksin? 4_5 sene daha eğitimim olacak ihtisas yapmak istersem.
Peki yapmazsan aile hekimi mi olacaksın? Hayır pratisyen olacağım. Aile hekimi uzmanlık oldu artık onun için de ihtisas gerekiyor.
Sizin de ömrünüz okumakla geçiyor. Evet öyle.
Belki aramızda bu soruları soranlar da vardır hem de öğrenmiş olalım. ☺
Şunu da unutmamalı.
"Bende CG var komple yapılı(artık bu ne demek oluyorsa) gel otobana çıkalım" bunu duyduğum yerden koşarak uzaklaşıyorum :D
- Kaçlık?
- 1.3
- Kaçlık diyom kaçlık?
- 1300
- ... (şaşkınlık)...
- eyvallah
Motor hacmine göre küçük duruyor, ondan herhalde...
- ne marka?
- KTM
- ?
Çok yok buralarda...
Soru değil ama en çok duyduğum:
- Nice bike!
Nasıl kimse yazmamış hayret ettim. Yada bir tek bana mı soruyorlar bu soruyu...
- Bu da bi bağımlılık dimi abi?
5 yetmez, 6 verelim abime...
http://www.bosshoss.com/view_bike.asp?x=BHC3LS3
Işikta durulur , yandaki aracın camı iner, yanık bi kardesimiz tam salak salak sorular sormaya hazırlanırken;
Sürücü : Selamun aleykum .
Ben: Müsluman degilim kardesim .
S: !!!?? Turist misin ?
B: Evet finlandiyadan geldim.
S: Finlayna ?! ....!!!?
....
....
S: ...kolay gelsin kardeş.
(Yeşil yanar)
B: )))
Bu tarz .
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)