Evet arkadaşlar alalım bakalım gündelik hayatta halkımızın içinden yoldan geçen durdugun yerde biri yani genel olarak aldınız sorular nelerdir
Benim Favorim Abi Bir Farın Yanmıyor Bozuk
Evet arkadaşlar alalım bakalım gündelik hayatta halkımızın içinden yoldan geçen durdugun yerde biri yani genel olarak aldınız sorular nelerdir
Benim Favorim Abi Bir Farın Yanmıyor Bozuk
kaçlık bu ? hmm(anlıyomuş edasında)
(Amca mopedinden iner ve yanıma gelir)
-Kaçlık bu?
250lik amcacığım.
-Nasıl rayser bu (artık öyle biliyor, düzeltmedim), 250lik rayser mi olur? En aşağı 900lük olacak ki rayser diyeyim.
Amca bana kadar rayser bu.
bugün caddede gidiyom, elektrikliye atlamış veletlerin yanından geçecem, bağırıyo: "abi ön kaldır ön kaldır!" küçük şehirde kask-mont-eldiven giyen 2-3 kişi olunca millet stunter sanıyo.
Lan en beteri bana denk gelmiştir heralde. Hurdacı ile yan yana durdum ne bicim kuyruk yapmışlar buna hem arka koltukta boş bin lira vereyim at arabaya ben öğrenince manitayı atarım dedi. Ne dion amca sen aheyyyy aheyyy diyerek gaza basıp biraz hızlandım sonrasında kimse duymasın görmesin diye hemen debriyajı çekerek sinyal bile vermeden sessiz sessiz yan yola sapıp kaçtım.O gün bu gündür hurdacılara ayarım yanlarından geçerken kafalarına şaplak atıp kaçıom.
"Şimdi bunlar kaç para?" Bu lafı bu ay 3-4 kez duydum. Hemde aynı şekilde. Direk lafa "Şimdi" diye girerek sordular. Sanki önceki fiyatını biliyorlardıda :D
o değilde geçen pompacı baktı motosiklete eeeeeğğğ 250'likmiş bu dedi önde 250 yazdığından çıkartmada bana da benzini doldururken mz bunu geçer kalkışta dedi bir de ciddi söylüyor esprisine değil
-kask güzelmiş kaç para
+2000 tl (arai quantum st)
-neyy 2000 mi motor alırım o paraya
+haklısın abi
Uzun yol yaparken 2 dayı topcase ve yan çantalara bakıp
-bizim oğlan 125lik ybr değil mi bu
+ Evet dayı ta kendisi
-Naptın motora böle büyük motorlardan sandıydık
+ Bişi yapmadım dayı arkaya yan çanta attım ondan öle gelmiştir
-Heralde ondan. Hadi bakem hayırlı yolculuk
+Sağol dayı
Crf 250L var altımda.
-kaç yapıyo bu?
+abi hiz motoru degil ki bu
-hee lastikler dişli doğru iyi cikiyo mu daga?
+cikiyo cikiyo
-kac yapiyo, 150 falan yapio mu?
)
-iyi güzelde motosiklet tehlikeli ya, sen buna binmekten korkmuyon mu.
-hiç düştün mü
-kaç basıyo/ne yakıyo
Ne kadar yakiyo
Motosiklet tehlikeli abi yhaa bi kaysan dusersin
Ay ben de motosiklet istiyorum ama korkuyoruuuaaam
Ben de eskiden cok kullandim motor
125'cc lik motorumu gostererek "sen bunla mi yaptin o kadar uzun yolu??"
Maksimum kac yapiyo bu?
Senin motor baya rahatmis yaa(biraz once bok attigi 125 lik cinli motora binen gencin drami)
O paraya ne arabalar var yeeaa
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Pompacı sorar, kaç lira ŞİMDİ bu? 9 buçuk. Oha ben o paraya araba alırım. Cık cık denilir Geçilir.
Sonra ışıkta cgli apaçi gelir ve der.
Bu güçük motora mont eldiven dizlik fazla yavv.
Cık cık denilerek geçilir.
Başlık güzel 😊
Bu nasıl devrilmeden iki tekerlek üstünde duruyo düşcen bundan ?
Ne bileyim yapmış gavur duruyo
- bindirsene beni
Gecen un biri bana 100 le duvara carparsan seni ne koruyacak dedi. Nutkum tutuldu. Cevap veremedim. 100 le niye duvara carpayim diyemedim. Bide araba guvenli diyo mk.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)