Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motovlog

REKLAM ALANI
    brk194 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni bs 125-Yamaha R25
    Arkadaşlar yeni açtığım motovlog kanalımın ilk videosunu çektim eksikler var zamanla daha iyi olacaktır inşallah çekimlerin devamı olacak.Kanalımda motor muhappetinin yanı sıra teknoloji ile ilgili herşeyde olacak bilgisayar telefon vb önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum ilk videomun linki kanalıma abone olmayı unutmayın allaha emanet https://www.youtube.com/watch?v=P5RzSiHwC2M
    Ali Bircan bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Öyle göz ucuyla baktım videoya birazcık. Eğer inceleme yapacaksan benim fikrim olarak söyleceklerini önceden belirle sürekli "ee "ee" diye cümle aralarına girmemen. Daha bir çok şey var ama bunlar ilk gördüklerim. Şevkini kırmsaın bu senin ilk motovlog'un ya da incelemen.

En önemlisi rahat ol konuşurken. Yanındaki arkadaşına anlatır gibi

BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Bu yolda takipçi kolay gelmiyor. Sen emek harcayıp birşeyler yapmaya çalıştıkça saçma sapan yorumlar canını da sıkabiliyor. Ama bana sorarsan herkesten önce kendin için yap. Sen keyif al. Kimse seyretmezse de sen eğlen çekerken. Bir küçük tavsiyem de şu olacak. Pek çok benzerlerinden birisi olma.Seni farklı kılan bir tarzın olsun. Benim de kanalıma göz atmak istersen https://www.youtube.com/channel/UCbd...-_nzBY56-FrxIQ adresine bi bakıver. Yurtdışı videoları var,fuar videoları var,karşılaştırmalı kamera testi var,motosiklet modelleri ile ilgili sohbet var, ama izlenme sayısı hala tatmin edici değil. Yani yol uzun kardeşim. Bu yolda sana başarılar, hepimize de bol izleyiciler diliyorum.

brk194 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni bs 125-Yamaha R25
    Alıntı zeuces adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle göz ucuyla baktım videoya birazcık. Eğer inceleme yapacaksan benim fikrim olarak söyleceklerini önceden belirle sürekli "ee "ee" diye cümle aralarına girmemen. Daha bir çok şey var ama bunlar ilk gördüklerim. Şevkini kırmsaın bu senin ilk motovlog'un ya da incelemen.

En önemlisi rahat ol konuşurken. Yanındaki arkadaşına anlatır gibi
    Teşekkür ederim zamanla daha iyi olacaktır

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Konu duplicate.
    BESTAPO ve godfather bunu beğendiler.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı BESTAPO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Bu yolda takipçi kolay gelmiyor. Sen emek harcayıp birşeyler yapmaya çalıştıkça saçma sapan yorumlar canını da sıkabiliyor. Ama bana sorarsan herkesten önce kendin için yap. Sen keyif al. Kimse seyretmezse de sen eğlen çekerken. Bir küçük tavsiyem de şu olacak. Pek çok benzerlerinden birisi olma.Seni farklı kılan bir tarzın olsun. Benim de kanalıma göz atmak istersen https://www.youtube.com/channel/UCbd...-_nzBY56-FrxIQ adresine bi bakıver. Yurtdışı videoları var,fuar videoları var,karşılaştırmalı kamera testi var,motosiklet modelleri ile ilgili sohbet var, ama izlenme sayısı hala tatmin edici değil. Yani yol uzun kardeşim. Bu yolda sana başarılar, hepimize de bol izleyiciler diliyorum.
    Benim bile 27 takipçim var. Bu kanala 32 takipçi az bence de

BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim bile 27 takipçim var. Bu kanala 32 takipçi az bence de
    :D Matematiğini çözemedim bi türlü. Prodüksiyondan kaçmadık. Kameraydı,motordu herşeyi denedik ama biyerde bi hata ediyoruz demek

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Bu iş artık doyum noktasına ulaştı. Ciddi patlama yapmak için ya çok ilgi çekici bir motorunuzun olması lazım ya da hakikaten çok farklı bir karakter olmanız ve farklı konular işlemeniz lazım.
    BESTAPO, beko12345 ve berk_cglr bunu beğendiler.

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    @Green Arrow doyum noktasına asla ulaşamaz. kaliteli yap, gör.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)