Sifir motorda hasar kaydi
Reklamlar
-
bugun bi tanidik vasitasiyla motor aldim ikinci el Mt25. trafige cikali henuz 27 gun olmus motorun. az once can sıkıntısı hasar kaydina bakim mesaj atipda. plakada tam 5 adet kaza cikti. yalniz isin trajikomik tarafi kazalarin ilki 2009 da olmak uzere 2010 da 2011 de falan. benim tahminim daha once trafikten cekilen bi aracin plakasi bu motora verilmis eski hasar kayitlari silinmemis. bu nerede guncelleterebilirim boyle bisey yasayan oldu mu ?
Reklamlar
-
evet hocam büyük ihtimal sıfır alan arkadaş plaka alırken eski plakalardan seçim yapmış ve plakayı seçerkende hasar vs var mı diye sorgulatmadan almış ben sizin yerinizde olsam bişey yapmam çünkü kazaların tarihleri eski çıkıyor diyorsunuz motor yeni model sonuçta o kayıtların motora ait olmadıkları belli zaten
-
Cikma plaka pismanliktir
-
Plaka değişir , şase değişmez. şase numarası ile sorgulatın.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Cikma plaka pismanliktir
Emniyetteki adamlar umursamadan eline ilk geleni verip al git diyor. Sonra çık işin içinden çıkabilirsen. =(
-
macremmm adlı üyeden alıntı
evet hocam büyük ihtimal sıfır alan arkadaş plaka alırken eski plakalardan seçim yapmış ve plakayı seçerkende hasar vs var mı diye sorgulatmadan almış ben sizin yerinizde olsam bişey yapmam çünkü kazaların tarihleri eski çıkıyor diyorsunuz motor yeni model sonuçta o kayıtların motora ait olmadıkları belli zaten
Abi doğru diyorsunda bizim millette biraz y*vşak. bu adam motoru satmaya kalktığında hasar kaydı var kazası olmasa bile deyip arkadaşın sinirlerini altüst edecek.
-
hiç bişey olmaz.pert kayıtlı plaka bile alınır.motoru satarken bunu anlamayacak adama motorunuzu satmayın zaten
-
Moderatör
Motosikleti sattınız ve plaka değişikliği talep ettiniz, bu durumda ne oldu? Yeni plakada hasar cıkmadı. Zira plaka bağlayıcı değil, şasi no bağlayıcıdır, diğer arkadasların dediği gibi.
-
Nasıl temizletiliyorsa, gidin temizletin, olay daha yeniyken.
İçiniz rahat etsin.
-
GezeGeze adlı üyeden alıntı
Nasıl temizletiliyorsa, gidin temizletin, olay daha yeniyken.
İçiniz rahat etsin.
temizletme diye bişey yok.
ne diyeceksin adama?
-benim plakamda hasar kaydı çıkıyor silin
-hasar kayıtlarını silemiyoruz
-tamam da bu hasar benim aracımın model yılından eski
-tamam o zaman o sizin aracınızı bağlamıyor
diyalog bu şekilde olacak
-
Otomobilin plakasını değiştirdik motosiklete vermişler. E devletten sorgulattığımda çıkmıştı. Böyle ilginç şeyler olabiliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)