Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Riderdenim Pantolon Yıkama

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Bu pantolonu 1 aydır kullanıyorum ama yıkama şartları nedir ne degildir bir bilgim yok riderdenim kot kulanan yıkayan varmıdır varsa yıkama hakkında bilgi verirse cok memmun olurum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HD iron XL883N
    Korumaları çıkartıcaksın, pantolunun içini tersine çevirip normal de nasıl yıkıyorsan öyle yıkayacaksın he bir de kurutma makinesine sokmayacaksın pantolunu o kadar bende de aynı markadan var 4-5 aydır kullanıyorum 3-4 kerede yıkadım ilk günkü gibi
    obarey bunu beğendi.

Motosikleti
    CB650F
    Korumaları çıkartıp makineye atıyorum. Bir sıkıntı olmuyor.

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Bende tech90 var. Diz korumalarını takıp çıkartırken zoru zoruna yuvasına girip çıktığı için bir zaman sonra koruma ortasından 2'ye ayrıldı. O günden sonra korumaları çıkarmadan yıkamaya başladım.

Yani takıp çıkartırken zorlanırsa bence çıkarmadan yıkamayı dene. Neticede koruma plastik birşey. Çıkartmakta saçma geliyor bana

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Bende mont, pantolon ve bilimum koruma ürününün korumalarını yıkarken çıkarmıyorum. Şuana kadar da hiç bir sıkıntı oluşmadı. Yalnız ben kimyasalı neredeyse yok denecek seviyede atıyorum ve yalnızca soğuk su.

Motosikleti
    KTM 990 SMT 2010, Triumph Tiger 800 2014
    1 aydır yıkamadın mı?
    godfather bunu beğendi.

Motosikleti
    Forza 250
    30 derece de kısa program, korumaları çıkartmaya gerek yok, poliüretan malzemeden yapılma korumalar zaten çok yüksek sıcaklığa dayanıklıdır. 30 derece önemli bir sıcaklık değil.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    "ricaederim pantolon yıkama" diye okudum ya la! Bu nasıl başlık böyle diyorum kendi kendime.

Pantolonları yıkamıyor musunuz siz ? Kokmuyor mu öyle o ?

Motosikleti
    HD iron XL883N
    Alıntı godfather adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pantolonları yıkamıyor musunuz siz ? Kokmuyor mu öyle o ?
    Kendisi kevlar dan yapıldığı için de herşeye dayanıklı sanırım kokmayı bırak kirlenmiyor bile hasanpaşa subesinden aldıgımda dedim bir tane daha aliyim kirlenir filan kendileri dedi bunu kolay kolay kirletemezsin sık sık yıkamaya gerek de olmaz kullan görürsün dediler haklıda çıktılar
    godfather bunu beğendi.

Alıntı celikmertcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendisi kevlar dan yapıldığı için de herşeye dayanıklı sanırım kokmayı bırak kirlenmiyor bile hasanpaşa subesinden aldıgımda dedim bir tane daha aliyim kirlenir filan kendileri dedi bunu kolay kolay kirletemezsin sık sık yıkamaya gerek de olmaz kullan görürsün dediler haklıda çıktılar
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Ama bence hala ilginç birşey.

Acaba günlük sürekli mi kullanıyorsunuz yoksa sadece motora bineceğiniz zaman mı ?
    celikmertcan bunu beğendi.
    Kask tak!

Motosikleti
    HD iron XL883N
    Alıntı godfather adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Ama bence hala ilginç birşey.

Acaba günlük sürekli mi kullanıyorsunuz yoksa sadece motora bineceğiniz zaman mı ?
    rica ederim, motora bindiğim her zaman onu giyerim şuan motorum kazalı yatıyor ama pantolonu geçen haftaya kadar giymiştim dizlik biraz rahatsız edebileceği için korumaları çıkarttım günlük hayatta kullandım her gün giyerim derken de su yaz başladığından beri motorum yatıyor kışın haftada 3-4 gün sürerdim o zaman da hep giyerdim kendime de yaz olunca bir tane daha al diye tembih etmiştim nasip olmadı bence iki pantolon ile cok rahat idare edebilirsin motora binceğin hergün

bikerboi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    23' Piaggio Beverly S 400
    o panolonları sık yıkamamak gerekir zaten, üzerlerine bir sprey sıkıyorlarmış hem kirlenmeye karşı dirençli oluyor hem de suya biraz olsun dayanıklı hale geliyor. Yıkadıkça bu kimyasalın etkisi gidiyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)