Bu pantolonu 1 aydır kullanıyorum ama yıkama şartları nedir ne degildir bir bilgim yok riderdenim kot kulanan yıkayan varmıdır varsa yıkama hakkında bilgi verirse cok memmun olurum
Bu pantolonu 1 aydır kullanıyorum ama yıkama şartları nedir ne degildir bir bilgim yok riderdenim kot kulanan yıkayan varmıdır varsa yıkama hakkında bilgi verirse cok memmun olurum
Korumaları çıkartıcaksın, pantolunun içini tersine çevirip normal de nasıl yıkıyorsan öyle yıkayacaksın he bir de kurutma makinesine sokmayacaksın pantolunu o kadar bende de aynı markadan var 4-5 aydır kullanıyorum 3-4 kerede yıkadım ilk günkü gibi
Korumaları çıkartıp makineye atıyorum. Bir sıkıntı olmuyor.
Bende tech90 var. Diz korumalarını takıp çıkartırken zoru zoruna yuvasına girip çıktığı için bir zaman sonra koruma ortasından 2'ye ayrıldı. O günden sonra korumaları çıkarmadan yıkamaya başladım.
Yani takıp çıkartırken zorlanırsa bence çıkarmadan yıkamayı dene. Neticede koruma plastik birşey. Çıkartmakta saçma geliyor bana
Bende mont, pantolon ve bilimum koruma ürününün korumalarını yıkarken çıkarmıyorum. Şuana kadar da hiç bir sıkıntı oluşmadı. Yalnız ben kimyasalı neredeyse yok denecek seviyede atıyorum ve yalnızca soğuk su.
1 aydır yıkamadın mı?
30 derece de kısa program, korumaları çıkartmaya gerek yok, poliüretan malzemeden yapılma korumalar zaten çok yüksek sıcaklığa dayanıklıdır. 30 derece önemli bir sıcaklık değil.
"ricaederim pantolon yıkama" diye okudum ya la! Bu nasıl başlık böyle diyorum kendi kendime.
Pantolonları yıkamıyor musunuz siz ? Kokmuyor mu öyle o ?
Kendisi kevlar dan yapıldığı için de herşeye dayanıklı sanırım kokmayı bırak kirlenmiyor bile hasanpaşa subesinden aldıgımda dedim bir tane daha aliyim kirlenir filan kendileri dedi bunu kolay kolay kirletemezsin sık sık yıkamaya gerek de olmaz kullan görürsün dediler haklıda çıktılar
rica ederim, motora bindiğim her zaman onu giyerim şuan motorum kazalı yatıyor ama pantolonu geçen haftaya kadar giymiştim dizlik biraz rahatsız edebileceği için korumaları çıkarttım günlük hayatta kullandım her gün giyerim derken de su yaz başladığından beri motorum yatıyor kışın haftada 3-4 gün sürerdim o zaman da hep giyerdim kendime de yaz olunca bir tane daha al diye tembih etmiştim nasip olmadı bence iki pantolon ile cok rahat idare edebilirsin motora binceğin hergün
o panolonları sık yıkamamak gerekir zaten, üzerlerine bir sprey sıkıyorlarmış hem kirlenmeye karşı dirençli oluyor hem de suya biraz olsun dayanıklı hale geliyor. Yıkadıkça bu kimyasalın etkisi gidiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)