Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

İstanbul - Ankara

REKLAM ALANI

Merhabalar öncelikle kazasız belasız sürüşler
    Cuma günü (13.05.16) ankaraya gidicem fakat yollarda yagmur varmı hava durumunu nerden ögrenebilirim yanıma ekipman olarak fitil lastik tamir tüpü yedek ampul yagmurluk başka birşeyler almama gerek varmı cuma günü gidicem pazar günü geri dönmeyi planlıyorum allah izin verirse buna göre siz üstadlarımdan yardımlarınızı bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Yamurlugu al bas cik otobanda lastik tamir vs ihtiyacin olmaz
    halukefee bunu beğendi.

Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamurlugu al bas cik otobanda lastik tamir vs ihtiyacin olmaz
    Bende öyle düşünüyorum ne olur ne olmaz yolda patlarsa ugraşmıyım diye diyorum

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ANKARA#sfB

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı halukefee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende öyle düşünüyorum ne olur ne olmaz yolda patlarsa ugraşmıyım diye diyorum
    Patlamaz hocam bir tup kopuk at cantaya yeter.. ampule vs gerek yok. Otoban cillop gibi..
    Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...

Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ANKARA#sfB
    Baktım şimdi yagmurlu benim şansıma internettende baktım yagmur var yapıcak birşey yok çıkıcaz yola dinlene dinlene gidicrz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Patlamaz hocam bir tup kopuk at cantaya yeter.. ampule vs gerek yok. Otoban cillop gibi..
    Cuma günü iş çıkışı direk gidicem alırım tüpüde çıkarım yola o zaman allahın izniyle
    harun27 bunu beğendi.

Bir gun aksama kadar calistiktan sonra o yola cikmak akillica olmayabilir. Hem calisma gununun yorgunlugu hem de gece surusu riskleri artirmasin...
    halukefee bunu beğendi.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben de ayin 12 sinde ankaradan istanbula cikacam yola. Bi tek yagmurluga ihtiyacin olursa olur. İşlek otobanda lastigi patlatacak maddeler cok fazla bulunmaz.
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

Hamza Toruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DORUKOĞLU
    Üstad benim düzenli gidip geldiğim yol Otobanı tercih et mis gibi Bolu-Gerede arası sıkıntılı yağmurluk şart yoksa hasta falan olursun ...

Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de ayin 12 sinde ankaradan istanbula cikacam yola. Bi tek yagmurluga ihtiyacin olursa olur. İşlek otobanda lastigi patlatacak maddeler cok fazla bulunmaz.
    Ustad sen 1 gün öncesi çıkıcaksın haberlerini bekliyorum yagmurda ıp ıslak olup hastanelik olmak istemiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

Alıntı AZADE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstad benim düzenli gidip geldiğim yol Otobanı tercih et mis gibi Bolu-Gerede arası sıkıntılı yağmurluk şart yoksa hasta falan olursun ...

Tek sıkıntımda o hasta olan akrabamı görmeye gidicem bide ben hasta olmym yolda

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

Alıntı zaferce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir gun aksama kadar calistiktan sonra o yola cikmak akillica olmayabilir. Hem calisma gununun yorgunlugu hem de gece surusu riskleri artirmasin...

Gün kaybım olmasın diye yola cıkmam lazım p.tesi iş var çünkü

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Gezmek için gitmiyorsan, otobüsle git. Akşam iş çıkışı iyice karanlığa kalmayayım diye, dönüşte de pazartesi sabahı işe yetişeyim diye stres olursun gibime geldi.

Otobüsler saat başı vardır...

Otobüsle git.

idmanyurdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache(2007),ybr 125 (2014),(cbr 250 2013)
    Ankara için yağmur mevsimi ona göre

macremmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam meteorolojinindi sanırım güzergahı seciyorsunuz o güzergah üzerindeki illerdeki hava durumlarını size harita üzerinde gösteriyordu yanlış hatırlamıyorsam bi inceleyin isterseniz meteorolojinin sitesini

reclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AT1000Dct+Xmax250
    10hazirandada Bende Ankara'dan İstanbul'a gideceğim
    halukefee bunu beğendi.

Alıntı GezeGeze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezmek için gitmiyorsan, otobüsle git. Akşam iş çıkışı iyice karanlığa kalmayayım diye, dönüşte de pazartesi sabahı işe yetişeyim diye stres olursun gibime geldi.

Otobüsler saat başı vardır...

Otobüsle git.
    Dogru söyliyosun ama motorum varken motorla gitmek istiyorum aslında zero arkadaşımız 1 gün öncesinde gelicek çok yagmur olursa cıkmayı pek düşünmüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------

Alıntı idmanyurdu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara için yağmur mevsimi ona göre
    Beni üzende o zaten başka bişey degil yagmurlukla cıkıp heryerim su içinde motor kullanmak istemiyorum üşümek çok kötü çünkü

ugurcan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX-R 600
    http://www.mgm.gov.tr/tahmin/karayol...stemi.aspx#sfU

verdiğim linkten yola çıkış tarihi ve süreyi girerek o tarihteki yol boyunca hava durumuna bakabilirsin. Genellikle bunu kullanıyorum yola çıkmadan önce ve çoğunlukla doğru çıkıyor.
    halukefee ve orhanay06 bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hus Te 250 İ - Tri Th 900 C - Duc Pa 1299 S
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Bu sabah yolun durumu bu şekildeydi, arkadaşların dediği gibi köpük ve yağmurluk işini görecektir. Şimdiden iyi yolculuklar.
    halukefee bunu beğendi.

Alıntı Ufuk Uzun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://<a href="http://hizliresim.co...q4.jpg</a></a>

http://<a href="http://hizliresim.co...oM.jpg</a></a>

Bu sabah yolun durumu bu şekildeydi, arkadaşların dediği gibi köpük ve yağmurluk işini görecektir. Şimdiden iyi yolculuklar.
    kazasız belasız sürüşler iyi yolculuklar köpükle yagmurluk halleder iişimizi ama yagmura yakalanıp tir tir titremekden korkuyorum allahın izniyle cuma günü karar vericem çıkıcam yola direk

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------

Alıntı ugurcan88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.mgm.gov.tr/tahmin/karayol...stemi.aspx#sfU

verdiğim linkten yola çıkış tarihi ve süreyi girerek o tarihteki yol boyunca hava durumuna bakabilirsin. Genellikle bunu kullanıyorum yola çıkmadan önce ve çoğunlukla doğru çıkıyor.
    süper bir site allah razı olsunn çok sagol çok çok teşekkürler yagmur yok gibi sagolasın allah razı olsun
    ugurcan88 bunu beğendi.

ugurcan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX-R 600
    rica ederim ne demek her ihtimale karşı yağmur geçişleri olmasına karşın çantada bi yağmurluk fena olmaz ;)
    halukefee bunu beğendi.

Motosikleti
    nc750x
    Bende yarın Eskişehir'e gideceğim hava değişken bu sıralar. Bi yağmurlukta bana lazım.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)