EHLİYET ALAMAMA SORUNSALI
Reklamlar
-
Sınava kadar bekle.Eğer başarılı olursan ehliyet için randevu al 2 ay sonrasına birde onu bekle.Nasıl bir ülke anlayamıyorum.
3 ay ömrün kalsa motor kullanamadan toprak altındasın
Reklamlar
-
Bahsettiğiniz sınav direksiyon sınavımı yazılı sınav mı ?
-
randevu sistemide hikayeden öte gitmiyor. emniyette masabaşına 1 memur koymuşlar toplasan 10dk suruyor senın parmak ızını okutması ve evraklarını kabul edıp bilgisayara girmesi, bunun yanı sıra şu işlemleri yapmak için günde 3-5 tane randevudan öte kabul etmıyorlar...
-
semih1963 adlı üyeden alıntı
Bahsettiğiniz sınav direksiyon sınavımı yazılı sınav mı ?
B Ehliyetim olduğu için sadece direksiyon sınavına giricem
-
Way arkadaş sanki üniversite ye giriş sınavı
Altı üstü ehliyet len
-
martta kursa yazıldım , direksiyon sınavına 24 nisanda girdim , 30 nisanda dosyamı aldım , Sultanbeyli emniyet müdürlüğünden 18/05/2016 a randevu aldım. Onlardan da 1 ay sonra elime geçeceğini düşünürsek ehliyet almak hakkaten minimum 3 ay sürüyor ve uğraştırıyor .
-
OZARSLAN adlı üyeden alıntı
Alınabiliyor ; Bende şimdi sizden sonra denedim ve aldım.
4 Haziran da sınavım var 11 gün sonrasına aldım. Sürücü kursu 1 haftaya gelir dedi evrakların.
Bilginize...
Tam 1 saattir Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünü arıyorum telefonu kaldıran yok
-
Şimdi 14 ünde yazılı sınav var. Benim randevu almam gereklimi? Ayrıca yazılı sınav zor mu? Not: konuları iyi öğrendim diye düşünüyorum.
-
Pcxbear adlı üyeden alıntı
Tam 1 saattir Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünü arıyorum telefonu kaldıran yok
Valla hocam ben direkt internetten aldım ; e-randevu sisteminden bir bak derim İstanbul için ilçe seçtiriyor , ben Büyükçekmece'den aldım sıkıntı yaşamadım sende bir bak istersen ...
-
OZARSLAN adlı üyeden alıntı
Valla hocam ben direkt internetten aldım ; e-randevu sisteminden bir bak derim İstanbul için ilçe seçtiriyor , ben Büyükçekmece'den aldım sıkıntı yaşamadım sende bir bak istersen ...
Aynen dostum dediğin gibi yaptım sınav 4 Haziranda ben 13 Hazirana randevu aldım
-
Sanırım ehliyeti olan yenileme-fark seçeneğiyle alması gerekicek randavüyü
-
MeNGuC adlı üyeden alıntı
Sanırım ehliyeti olan yenileme-fark seçeneğiyle alması gerekicek randavüyü
Benim B Ehliyetim var ama randevu alırken "İLK DEFA SÜRÜCÜ BELGESİ" işlem türünü seçtim. Bunu net olarak bilen var mı beyler ?
-
B ye a2 ekletenlere randevu gerek yok mu
-
Benim B Ehliyetim var ama randevu alırken "İLK DEFA SÜRÜCÜ BELGESİ" işlem türünü seçtim. Bunu net olarak bilen var mı beyler ?
Büyük tahmin ile yenileme-fark diye biliyorum aksi yönde bilen varsa belirtirse güzel olur hatta bugun dışarı çıkar bi emniyete uğramayı unutmasam uğrar tirafik şübeye sorarım unutmasam tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
modifix adlı üyeden alıntı
B ye a2 ekletenlere randevu gerek yok mu
Var randavü alırken 2 seçenek var ilkdefa sürücü belgesi üzerinden randavü alma birde yenileme-fark diye seçenekten randevü alma var ehliyeti olan sınıf ekleten hangisinden randevü alıcak onu netleştiremedik
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Büyük tahmin ile yenileme-fark diye biliyorum aksi yönde bilen varsa belirtirse güzel olur hatta bugun dışarı çıkar bi emniyete uğramayı unutmasam uğrar tirafik şübeye sorarım
unutmasam tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
Var randavü alırken 2 seçenek var ilkdefa sürücü belgesi üzerinden randavü alma birde yenileme-fark diye seçenekten randevü alma var ehliyeti olan sınıf ekleten hangisinden randevü alıcak onu netleştiremedik
Ben kadıköyü aradım iki işlem türü için de aslında gerekli olan belgeler aynı olduğu için oraya gittiğinizde durumu izah ederseniz yine işleminizi yaparlar dedi. Umarım dediği gibi olur
-
Ben kadıköyü aradım iki işlem türü için de aslında gerekli olan belgeler aynı olduğu için oraya gittiğinizde durumu izah ederseniz yine işleminizi yaparlar dedi. Umarım dediği gibi olur
Yani sonuç sınıf ekletirmeye randevü alırken yenileme-fark seçeneğinden randevü alıcaz eski aldığın randevüyü iptal edim yenden alma seçeneği yokmu acep
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Yani sonuç sınıf ekletirmeye randevü alırken yenileme-fark seçeneğinden randevü alıcaz eski aldığın randevüyü iptal edim yenden alma seçeneği yokmu acep
Randevuyu iptal et diye bir seçenek de var
-
Merhaba arkadaşlar 6 ay sonunda sınava girdim ve geçtim.
Uzun zamandır ilk defa bu kadar sevinçliyim. Dosyamı alıp başvurudan sonra 5 aydır yatan motorumla şöyle güzel bir gezintiye çıkmak istiyorum. Az kaldı bekle beni yollar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)