Mondial Xtreme 200 ve yeni çıkan 250 modeli karşılaştırması, yorumlar.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır arazi motoru araştırıyorum ktm,husquvarna kullandım çok güzeller evet ama çok pahalılar. Mondialin 2 modelini beğendim biri 200 xtreme cross diğeri ise 250 enduro yeni turuncu olan. Aranızda bu motorlara sahip olan varsa lütfen yorumlarınızı yazabilirmisiniz. İkisi arasında oldukça fiyat farkı var çünkü.
Reklamlar
-
Git bayide bak aralarindaki farki bariz gorursun zaten, 250 lik japon kalitesinde cok yakin hatta dandik crf250l den asagi kalir yeri yok. Mondialin bariz en kaliteli motoru, cok farkli.
-
Shamy adlı üyeden alıntı
Git bayide bak aralarindaki farki bariz gorursun zaten, 250 lik japon kalitesinde cok yakin hatta dandik crf250l den asagi kalir yeri yok. Mondialin bariz en kaliteli motoru, cok farkli.
Crf ciler seni ormanda kesecek pikaçu ... :*(
-
250 ligi 9950 tl fiyat biraz pahali gibi 2. El crf yafa wr 125 yamaha alinabilir soyle 7 bin olaydi alirdim bir dene.. bu arada hondanin hangi modeli dandikki crf dandik olsun..
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
250 ligi 9950 tl fiyat biraz pahali gibi 2. El crf yafa wr 125 yamaha alinabilir soyle 7 bin olaydi alirdim bir dene.. bu arada hondanin hangi modeli dandikki crf dandik olsun..
Bay Honda fanı; kac tane honda motosiklet sahibi oldun? Ben 10 tane oldum 6 tanesi de 4 silindirdi, halen 2015 1000RR sahibiyim, Honda dandikligini bana anlatma lutfen.
-
800 küsür km dir 200 lük maxx kullanıyorum.. genel olarak memnunum denebilir.. top speed aramıyorsan, arazide de hard takılmicam diyorsan 200 lük maxx işini görür. fiyatına göre bence gayet başarılı...
paramm var ve kısa vadede zaten satmam diyorsan 250 lik modeli de gercekten başarılı... 2. elde aşırı zarar ettirir diye ben 250 tercih etmedim..
-
İyi akşamlar, ikisinede gittim baktım üstüne oturdum falan. 250lik daha güzel sanırım tabi ama fiyat farkı da az değil.
-
9250 ye geçen hafta pazarlık yaptım son anda vazgeçtim benimde hoşuma gitmekte takipteyim ve niyetliyim
-
Shamy adlı üyeden alıntı
Bay Honda fanı; kac tane honda motosiklet sahibi oldun? Ben 10 tane oldum 6 tanesi de 4 silindirdi, halen 2015 1000RR sahibiyim, Honda dandikligini bana anlatma lutfen.
Bay Honda fani senin ki kadar olmadi.
Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...
-
başlangıç için 200lük daha iyi o zaman sanırım. Teşekkürler
-
arora ar 200 gy temiz 4500 balansörlü fln bn aldım memnunum
-
Rx3 evo 250 cc ates eden bir makinedir kullanicisiyim. Binersen cinli demezsin etrafimda cok cinli makine onyargisi olani degistiren makinedir.
-
sertac64 adlı üyeden alıntı
arora ar 200 gy temiz 4500 balansörlü fln bn aldım memnunum
Beygiri vs nasıldır hocam bide bakım filan nasıl oluyo saat usulumu km mi tam anlamıyla kross yapilabilirmi oda önemli
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler