Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

moto guzzi stone 750 alınır mı?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    28 Mart 2016
    Honda CX500 alarakta aynı hazzı yaşarsın. :D


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    03 Haziran 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BMW Moto Guzzi CRF Vespa Activa Kymco
    Konuyu hortlatmak olacak ama yeterli bilgi verilmemiş ileride arkadaşlara lazım olabilir diye bilgi vereceğim.
    Sesi çok güzel ve hacmine göre torku oldukça etkileyici bir motordur. Yaklaşık 3000 devirden 7000 devire kadar kesintisiz asılır.
    Belki kağıt üzerinde öyle görünmüyor olsada pratikte aynı hacimdeki bir Honda shadow veya bir çift silindir bmw den daha etkileyici bir güce sahip bence.
    Motorun gidonu durduğu yerde fazla dönmüyor ve bu yüzden dar bir alana park ettiyseniz bir hamlede çıkamayabilirsiniz, Yere yakın olduğu için herkes kullanabilir fazla ağır olmasada öyle tüy siklet sayılmaz hafif bir motorda gibi sağa sola ani yatır kaldır yapamazsınız.
    Süspansiyonları yumuşaktır konforlu sayılır kullanımı ses ve torkundan ötürü keyiflidir ebadına göre pratiktir ve giderken hiç kafa sallamayan oldukça klas ve konforlu bir yürüyüşe sahiptir.
    Çift egzos çift amortisör retro bir roadster dizaynına sahip olduğu ve markası moto guzzi olduğu için her ortamda fark edilirsiniz.
    100 km de 4.5 litre yakar şaftlı olduğu için zincir bakımı yoktur, şanzıman yağı ayrı konur viteslerin oranları ve geçişleri şaşılacak şekilde mükemmeldir debriyajı sert değildir hava soğutmalı olduğu için fazla trafiği sevmez ama ben şiştiğini görmedim. Bu arada Bmw gibi yağ eksiltmediğini de ifade etmeliyim.
    Parçaları her türlü bulunur ama bakım sarfiyat malzemleri haricinde kaporta malzemeleri için yurtdışına bağlı kalırsınız.
    Yinede kullanımla sorun çıkaracak bir motor değil devirmezseniz su soğutma olmadığı ve malzeme ile işçilik yönünden oldukça kaliteli olduğu için bence parça bozuldu masrafınız olmaz.

    Sonuçta standart bir motor olmayıp farklı hissiyata ve tarza sahip bir motor olduğunu bilmelisiniz.
    panic adak, kanucan ve sey_47 bunu beğendiler.

  3. #23
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İzmir, Pornova
    Motosikleti
    Ülkedeki en yüksek km.li Kawasaki Er6F (2008)
    1-2 sene önce Ankara'da kız arkadaşıma giderken, bende Sym Wolf 250 varken gençten bir arkadaşla mola yerinde tanışmıştık. Bu genco, Ankara yolu üzerinden İskenderun'a sürüyordu. Normal şartlarda beraber sürdük, tabi ki tek silindir 250 cc'ye göre daha iyi uzuyordu. Lakin kontak yuvasında bir problem oluşmuştu ve benzincide zar zor çözmüştük. Stone 750'nin şekil şemal çok güzel.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)