Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Arka Teker Kayma Sorunu R6 2012

Motovento
    REKLAM ALANI
    DoLPHiN2306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r-R6-ktmrc200-ktmduke390
    O arka tekerin minik minik kayması yok mu beni benden alır her zaman Dostum gaza asılma. Ben ilk binişimden itibaren kendim istemeden arka tekeri hiç kaydırmadım. Gaza asılmayı öğrenmeden önce güzel bir asfaltta frene asılmanı tavsiye ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    "Ben 3 motor degiştirerek bu motorsikletime geldim ilk başta bir scoterım vardı onla 10 bin km kadar yaptım sonra r25 imle 20 bin km yaptım sonra r6 ya geçtim"

"2 senelik motosiklet tecrübem var gerekli eğitimleri aldım, daha öncede hiç kaza vs yapmadım" demişsiniz ama sorduğunuz soru bu tecrübede birinin soracağı bir soru değil o yüzden herkes haklı olarak cc düşürün, motoru satın vs döşeyecektir.....

Bu konu 10 sayfa olur akşama kadar benden söylemesi beyler...

tecrübelerinizi yazmışsınız fakat 20 yıl yüzbinlerce km tecrübesi olanlar dahi R6 ya binmeye korkarlar virajı ivmesi çok mükemmelldir. düzde uzamak için kullanılmamalı düzde son hızlarda dengesizleşir boyunuz 1.79 dan uzun ise kullanılmaması gereken bi motor.Güncel bi örnek vereyim istanbul parkta barkının panigaleyi geçebilen bi R6 sahibi var.Nası bi motor olduğunu hayal edin. Highside garantili bi motordur.Highside yemek isteyenlere kesinlikle tavsiye edilir.Bence pist motorudur şehir içinde kullanmak hem motora hem kendinize eziyettir.

Sado39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Adventure & Duke, Yamaha YBR, Suzuki Burgman
    Arkadaş sanırım ona; "Kardeş senin motor çok güçlü ya", "Seni haşin erkek seni", "Seni bu motor kesmiyor çok vahşi sürüyorsun R1'e geç"...vs..vs.. dememizi bekledi herhalde. Burda paragraflarca boğaz patlatmaya gerek yok. Gerekeni abiler/kardeşler fazlasıyla söylemiş.. Eee verilen cevapları da gördüğümüze göre, arkadaşı motoRsikleti ile yalnız bırakalım, bırakın doğa işini yapsın.

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sen çok yanlış gelmişin. Çok hızlı büyük cc ye geçmişin. Ybr cbf ye geri dön, Herşeyi baştan öğren.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP

gerekli cevaplar zaten verilmiş , umarım ciddi ciddi sormuyorsundur diğer arkadaşlar da görsün diye dün yaşadığım olay konuya özel yükledim 11 k ya bile çıkmadan kaymaya ( 22.saniye )başlıyor hemen gazı azaltıyorum tabiiki şaşırmadım daha önce çok başıma geldi izmir in mermer asfaltında

not;lastik pirelli rosso corsa

LostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Star Fire 48
    Böyle bir soru soruyorsanız; acilen cc küçültüp, eğitim almalısınız.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.youtube.com/watch?v=fMlX...ature=youtu.be
    gerekli cevaplar zaten verilmiş , umarım ciddi ciddi sormuyorsundur diğer arkadaşlar da görsün diye dün yaşadığım olay konuya özel yükledim 11 k ya bile çıkmadan kaymaya ( 22.saniye )başlıyor hemen gazı azaltıyorum tabiiki şaşırmadım daha önce çok başıma geldi izmir in mermer asfaltında

not;lastik pirelli rosso corsa
    Senin 600rr bozuk glb
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

Motosikleti
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin 600rr bozuk glb
    ciddi misin
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    BMW S1000R
    ciddi misin
    konuyu açan arkadas kadar ciddiyim
    shruikan bunu beğendi.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    https://www.youtube.com/watch?v=hopSUZSJdHccanım çekti gece gece olsa da binsek ayrıca videodaki R 6 şimdiki gibi hadım edilmemiş ve daha devirli ve güçlü olan olan 2006 2009 model arası muhtemelen https://en.wikipedia.org/wiki/Yamaha_YZF-R6
    Yaniliyorsun sevgili kardeşim, Benim R6 ile 290'ı defaten gördüm, biliyorsun ki 2013 modeldi, ve inanıyorum ki yol durumuna göre 295 'de çevirirdi.

Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Gazı öyle cbf 150 'deki gibi açarsan, üzerine sakız taksan yine çare olmaz, ama super corsa r6 için optimum lastiktir..

Bugraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14'Honda CBR250R Repsol - Triumph Daytona 675 Red
    Yapmassa anormal olur

Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaniliyorsun sevgili kardeşim, Benim R6 ile 290'ı defaten gördüm, biliyorsun ki 2013 modeldi, ve inanıyorum ki yol durumuna göre 295 'de çevirirdi.

Gazı öyle cbf 150 'deki gibi açarsan, üzerine sakız taksan yine çare olmaz, ama super corsa r6 için optimum lastiktir..
    Foruma ve aramıza hosgeldınız versys 1000 yapabılıyormu bunları

Motosikleti
    bahsettiğim yıllardaki r 6 131, 133 bg olarak çıktı 20 k çevirebileceği söyleniyordu ama yamahanın bunda biraz salladığı sonradan ortaya çıktı ,sonuç olarak o yıllardaki R 6 şu ankinden daha güçlüydü bence

gençliğim beldeyamanın sitesinde o resimlere bakarak geçti ulen hatta bir ilan vardı sahibinden de sütçü beygiri değil at çifliği satıyoruz 133 bg diye unutamam
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Allah korusun, bir kaç vakite okuruz gene buradan.Vay be adam böyle konu açmıştı .Bak ne oldu şimdi.Bunların örneklerini çokca gördük burdan.

Türkiyede asfalt kalitesi sıfır olduğu için temde bile 200 km nin üzerindeki hızlarda ^^kuru ^^ havada bile birçok yerde arka teker birçok sefer patinaja düşer.Yol yaptılar ya ötv fonlarını soyup rosso corsa bile zor tutuyor bazı yerlerde

Motosikleti
    levent i en son Kadıköy de depo üstü çanta bakarken görmüşler 3 lü çanta yetmiyormuş

Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Yok tırrekşını var olmuyo çok denedim.

bahsettiğim yıllardaki r 6 131, 133 bg olarak çıktı 20 k çevirebileceği diği söyleniyordu ama yamahanın bunda biraz salladığı sonradan ortaya çıktı ,sonuç olarak o yıllardaki R 6 şu ankinden daha güçlüydü bence

gençliğim beldeyamanın sitesinde o resimlere bakarak geçti ulen
    Kendi makinemden örnekleyeyim, yalan yanlış o demiş bu demiş olmasın. 280'e kadar zımba gibi çıkar, 280 'den sonra saymaya başlıyor, 282,84,86,89 , 290,291 blabla..

Gidiyor yani, binlik değil diyorlar R6'ya evet 599 cc, ama ne olur R6 ile sevismemis, karenajlarını koklamamıs arkadaslar bir iki adım geri dursun... R6 özel bir kadın gibidir, herkes de koklayamaz onu
    caglar48 bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW S1000R
    levent i en son Kadıköy de depo üstü çanta bakarken görmüşler 3 lü çanta yetmiyormuş
    Racingten sonra versys daki rahatlık emeklılıge gecıs donemı gıbı olmustur bi boş vermıslık bı rahatlık bı yenı ugras arayısları :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

Yok tırrekşını var olmuyo çok denedim.

Kendi makinemden örnekleyeyim, yalan yanlış o demiş bu demiş olmasın. 280'e kadar zımba gibi çıkar, 280 'den sonra saymaya başlıyor, 282,84,86,89 , 290,291 blabla..

Gidiyor yani, binlik değil diyorlar R6'ya evet 599 cc, ama ne olur R6 ile sevismemis, karenajlarını koklamamıs arkadaslar bir iki adım geri dursun... R6 özel bir kadın gibidir, herkes de koklayamaz onu
    Tırrrrekşın olarak motorda ben oluyorum genelde

Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Racingten sonra versys daki rahatlık emeklılıge gecıs donemı gıbı olmustur bi boş vermıslık bı rahatlık bı yenı ugras arayısları :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

Tırrrrekşın olarak motorda ben oluyorum genelde

İtalyadan dönünce Versys'i satıp şunu alıcam.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)