Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Radyal lastik mi ?

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar bu lastik konusu kafamı karıştırdı cbr 250 motosikletim var hep arka tarafta kalkışta ve frende kaymalar yaşıyorum lastikleri değiştirmek istiyorum ancak hangi tip lastik,yani radyal mı yoksa radyal olmayanımı takmalıyım hep uzun yolda ve sakin kullanıcıyım bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Lastik tabiki etkendir ama sıkıntı sizde olabilirmi. Mesela sert kalkış frene fazla basma .Dönüşlerden bahsetmediğin için sordum yanlış anlama.
    reis64 bunu beğendi.

Dediğim gibi sert kullanıcı değilim virajlarada çok hızlı girmem ama arka frenlemede çok kayma yapıyor şunuda biliyorumki ön tekerlekler araçları durdurandır ünlü markalardada karar veremiyorum birde hangi marka lastik önerirsiniz teşekkür ediyorum ilginize..

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Daha uzun ömürlü olsun derseniz lastiği bir boy büyüterek sanırım pilot power takılabiliyor. Rosso 2 ler de iyidir fakat ıslak performansı ve ömrü biraz daha kısa.
    Bir de yeni çıkan diablo rosso 3 ler var, ıslak performansının arttığı söyleniyor. Ön lastik 2 ye göre erken bitebilir fakat 250 cc de sakin kullanımda muhtemelen o da baya gider. Özetle Rosso 3 bulursanız bence mantıklı olur.
    Cbr için radyal lastikler daha avantajlı olacaktır
    reis64 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Alıntı reis64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dediğim gibi sert kullanıcı değilim virajlarada çok hızlı girmem ama arka frenlemede çok kayma yapıyor şunuda biliyorumki ön tekerlekler araçları durdurandır ünlü markalardada karar veremiyorum birde hangi marka lastik önerirsiniz teşekkür ediyorum ilginize..
    Rica ederim tavsiye yapamam ama ebatları büyütmeyin orjinal ebat neyse birebir aynısını kullanın. Bende sürekli lastiklere kusur buluyordum dunloptt900 var ama kabahatın %90 ı bendeymiş hem ayarsız kontrol hemde lastik basıncı. Yinede çok fazla güvenilecek lastikler değiller ama şikayetlerimin frenleme ve kalkışla ilgili olan kısmı artık son buldu . Belki dedim sizinde öyle bir probleminiz olabilir kusura bakmayın.
    reis64 bunu beğendi.

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Radyal veya radyal olmayan lastiğin kayması ile filan doğrudan ilişkisinden çok asıl fark radyal lastiğin içinde bir iskeletinin olmasıdır. Radyal olmayan lastikte bu iskelet yoktur. Yani uzun kullanım sonrasında radyal lastik her tarafından eşit şekilde ve dengeli şişer ama radyal olmayan lastik aşınan yerinden şişer.

Ben ucuz olması nedeni ile sürekli radyal olmayan lastik kullanırım. Radyal olmayan lastik özenli kullanıcının lastiğidir ve sürekli gözünüz lastikte olmalıdır. Fiyatı ise radyal lastiğe göre hemen hemen yarı fiyatnda olmalıdır. Fiyat bu oranı karşılamıyorsa radyal olmayan lastik almayın.
    reis64 bunu beğendi.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)