Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mt-25 nasil bilirsiniz ?

REKLAM ALANI
    alpknkc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    4.motorum olucak 5000 scooter 10 bin km de vitesli tecrubem var. botumdan pantalonuma ekipmanlar eksiksiz. R25 dusunuyodum fakat naked sevdigim icin mt25 de karar kildim. alicagim motor 1000 km de 13bucuga alicam tanidiktan kazasiz ciziksiz. alir almaz on arka rosso2 taktircam. baska ne gibi tavsiyeleriniz olur ? Ferikten egzoz dusunuyorum sizce nasil olur ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Malum sitede 1000 kmye bile gelmeden satanlar var. Nedendir acaba bir kusuru falanmi var acaba.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    uzun süre beklemiş biri olarak hayal kırıklığı duydum.tipi beklediğim r25 kadar iddali değildi ayrıca renk seçenekleride bana göre gerçekten berbat.gördüğüm kadarıyla gezmek için kimse r25 mt25 almıyor.basmalık makina baya 13 14 bin devir çevirdiği için günlük kullanım biraz zor olabilir.tabiki olay makina 250 cc içinde.abs ve lastiklerinin olmaması düşündürüyor.
    computeus bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial Rx3i evo
    çift silindirin yakıt sorunu alt devirlerde meydana gelen düşük tork ve motosikletin çok yukarılarda torklanması, Naked bir motosiklet olması, Abs eksikliği, Lastik ihtiyacı, fiyatının yüksekliği, Servis maliyetleri, Satış öncesi ve sonrası hizmet kalitesinin düşük olması(Yamaha bayiilerinde adamın yüzüne bile bakmıyorlar, ayrıca daha garantide olan bir mt25 in sanıyorum amortisör başlarındaki civatayı sıkarken kaydıran usta mal sahibine olur böyle sen canını sıkma falan deyip gönderince adam garantiyi bozmak pahasına özel servise getirmişti motosikletini orada tanıştık), Motosiklet ile ilgili diğer bir eleştiri ise özgün olmayışı yamaha bunu yeni huy edinmiş anladığım kadarıyla yani bir blok 88 motosiklet gibi bir çok kişi bu konuda mt125 i daha özgün bir tasarım en azından mt ailesinden ss bir makinenin motorunu al mt (master of tork) yap. Sen kimi kandırıyorsun yamaha şeklinde eleştiriler oldu. xsr serisinde de mt07 ve mt09 lara taktıkları motorları kullanmış diye duydum ayrıca mt07 yi süsleyip mt07 tracer adı altında gezi motoru olarak piyasaya sürmüş. Yani yamaha daki taktik adamı motordan soğutur.
    computeus bunu beğendi.

MoKo777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Ben 3000 km'dir sürüyorum.Şehir içi için çok ideal bir makine.Çok basmazsan ortalama 4L/100km civarı yakıyor.Lastiklerin değişmesi gerekiyor.120-130 üstü hızla giderken biraz yoruyor zaten naked motor alırken onu göze alıp alıyoruz.Ben çok memnunum iyi ki almışım diyorum.Tipi de çok hoşuma gidiyor benim tabi zevk meselesi

mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı mccxcix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim ilk hayalim KTM Duke 250 idi, sonra MT25'i gördüm "offf" bu ne ya dedim, sonra bir baktım ABS'siz geldi, motor bloğu değişmedi, üzerinde dandik lastikle geldi; sonra bir baktım Duke 250 fuar özel indirimi devam ediyor, 2016 modeli 16 Bin TL, dedim acaba mı? Evet dedim aldım motosikletimi, 300 küsür km'dir biniyorum gerçekten iyiki almışım yanılmıyorsam aralarında 1.250-TL fiyat farkı var ama, KTM abs, kaydırmalı debriyaj ve üzerinde gelen lastiklerle bu farkı hakediyor, ayrıca tek silindir (evet kesinlikle titreşim var ama gidonda vs. değil, ayaklarda) ama çok çok az yakıyor, tavsiye ederim, en azından farklı bir motora binmiş olursun, hayırlı olsun şimdiden...
    Başka konuda yazdığım mesajı kopyaladım, Duke 250 gerçekten şehiriçi için mükemmel bir motosiklet, seriliği olsun, gidonu olsun, ayrıca lastikleri de çok hoşuma gidiyor arka 150'lik ve en önemlisi özellikle yakıtı 2,8-3,5-Lt hatta belki daha bile düşecek, rodaj dönemindeyim, hayırlısı olsun...
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)