Hiçbir lafa söze bakma paranı bankaya koy git 12 taksitle rx3i al. Paranın bir kısmı ile gönlüne göre ekipman al. Geri kalanını bankaya mı atarsın farklı bir yatırım mı yaparsın nasıl istiyorsan. Japon da ısrarcı olmak anlamsız. Daha dün bir arkadaşım 1350 kilometre yol yapıp geri döndü. Saat gibi tıkır tıkır. Adam bu seyahatinden sonra bakımlarını yaptırdı. Yakın zamanda ise avrupa seyahati için hazırlık yapıyor. Forumda kesintisiz olarak 500-600 km. yol giden arkadaşlar var. Keyifli bir yolculuktu. diyor. Ben aradığımı buldum. Haa bu arada motosiklet ile çin den barselona ya seyahat eden var. 50 bin kilometre hani sana bu motor daha kendini ispatlamadı falan derlerse diye söylüyorum. Türkiye de en son bildiğim 20 bin kilometrenin üstünde arkadaşlar var. Karar senin
2. El japon yerine 0 km rs200de dusunebilirsin.alacagin bir cok japondan daha efektif olacaktir
Abi üstüne az daha koyarak Forza alabilirsin, vitesli takıntın yok ise eğer.
Teşekkür ederim hocam yorumların için. Ben biraza ss istiyorum o yüzden biraz japondan yana gönlüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
Kardeşim tşkler yorumun için. Rs200 güzelde yarın birgün parça sıkıntısı vs cıkarsa baş ağrıtır sanırım.
Motor isi zevk isi,hangisi seni mutlu ediyorsa o iyidir ama su an icin parca sıkıntısı yok ve Turkiye pazarinda yeni olmalari dolayisi ile bir cok markadan daha ucuza alinabiliyor.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)