Merhabalar 10bin tl ile 250cc sınıfıda hangi japonu önerirsiniz iyi forumlar.
Merhabalar 10bin tl ile 250cc sınıfıda hangi japonu önerirsiniz iyi forumlar.
10.000 TL. ile alabileceğin ve içine sinen herhangi bir 250cc japonu öneririm.
honda crf250l diyorum.ne kadar güzel bir motor olduğunu sabaha kadar anlatabilirim
6 aydır CRF 250 L kullanıyorum. Tek Başıma İstanbul - İzmir Yaptım. 125 cc'den sonra yol çok çabuk ve rahat geçti. Sele çok rahat değil. Yaklaşık 1 saat 15 dakikada bir mola verdim. Artçı ile uzun mesafe yol henüz yapmadım. Yolcu pegleri çok yukarıda. Uzun boylu değilse çok sıkıntı Çekmez. Ama artçı motora alıştığı zaman çok sıkıntı çekmiyor. Oturduğu yere biraz iyileştirme yapılabilir. Bir de artçı ile sürerken biraz önde oturmanız gerekiyor.
15bin km kullanıp sattım motorumu.(kredi borcu vs..maddi sebeplerden dolayı)siz artçılı kullanacaksınız sanırım.artçılı motosiklet bakıyorsanız hiç crf'ye bulaşmayın.100-200km'lik gezilere çok rahat baş edebilir ama tek kişi(ben tek başıma 500km uzun yol yaptım sorunsuz şekilde).arkadaşımın ybr'sini 1000km kadar kullandım.karşılaştırmak çok saçma olacak ama bir deneyelim.arada ki en bariz fark amortisorler ve açık ara crf önde.güç/tork ona keza.oturuş pozisyonu crf'de çok çok daha iyi.ybr sadece yakıt tüketiminde avantaj sağlayabilir.ayrıca 13t ön dişli takıldığında crf bambaşka bir karaktere bürünüyor.bir de supermoto jant ve fmf'nin egzoz kitini takarsanız,daha da başka motorun yüzüne bakmazsınız.
11-13 model arası cbr 250 öneririm. gayet memnunum. 10.250 ye 2013 model aldım
Artçılı ve uzun yolda kullanacaksanız 2.el Inazuma derim ben.
uzun yol fark etmez ama cbr artçılı pek rahat olmuyor. ama uzun yolda fark etmez cbr ile gayet güzel gidilir. benim boy 1.98 onun da etkisi olabilir tabi :D
Hocam 2. El bütün Japonları değerlendirebilirsiniz
Ben iise 8 bin civarına Bajaj Pulsar 200 NS Alıp Diğer ekipmanlarımıda tamamlamak için Bajaj Almak uygun geldi bana Sıfır olarak
FAKAT BEN JAPONDAN ŞAŞMAM diyorsanız CBR , Eski KASA Ninja tavsiye ederim
Uzun Yol yapıyorsanız INAZUMA çok iyi gelir bence
iyi forumlar
Japon dışında bir marka düşünürseniz SYM Wolf 250 de seçenekler arasında olsun bence. Bana göre Japonlardan bir eksiği yok hatta fazlası bile var.
Bende 10000 tlye 250 cc arıyorum. uzun süre araştırdım alınacak en iyi alet cbr 250. o paraya temizinden bulmak mümkün ama sezon sonu almak daha mantıklı. yazı ybr ile çıkartmayı düşünüyorum ;) oturuş çok rahatsız değil. garenajlarda uzun yolda rüzgar keser. yükseltilebiliyorsa gidonu tükseltip 250 cc seyahat motoruna dönüşebilir
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)