Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

10 Bin Bütçe ile Hangi Japon 250 cc Önerirsiniz ?

REKLAM ALANI
    Hsynymn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial ZNU 125 Nostalji
    Alıntı mustafa42121 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbr al abi. Az yakar-parca ucuz-kaliteli-sekil-rahat
    Eyvallah kardeşim Allahın izni ile alacaz bi cbr bakalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial Rx3i evo
    Hiçbir lafa söze bakma paranı bankaya koy git 12 taksitle rx3i al. Paranın bir kısmı ile gönlüne göre ekipman al. Geri kalanını bankaya mı atarsın farklı bir yatırım mı yaparsın nasıl istiyorsan. Japon da ısrarcı olmak anlamsız. Daha dün bir arkadaşım 1350 kilometre yol yapıp geri döndü. Saat gibi tıkır tıkır. Adam bu seyahatinden sonra bakımlarını yaptırdı. Yakın zamanda ise avrupa seyahati için hazırlık yapıyor. Forumda kesintisiz olarak 500-600 km. yol giden arkadaşlar var. Keyifli bir yolculuktu. diyor. Ben aradığımı buldum. Haa bu arada motosiklet ile çin den barselona ya seyahat eden var. 50 bin kilometre hani sana bu motor daha kendini ispatlamadı falan derlerse diye söylüyorum. Türkiye de en son bildiğim 20 bin kilometrenin üstünde arkadaşlar var. Karar senin
    Hsynymn1 bunu beğendi.

2. El japon yerine 0 km rs200de dusunebilirsin.alacagin bir cok japondan daha efektif olacaktir
    Hsynymn1 bunu beğendi.

cagiran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM 800 SE
    Abi üstüne az daha koyarak Forza alabilirsin, vitesli takıntın yok ise eğer.

Hsynymn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial ZNU 125 Nostalji
    Alıntı ayna639 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiçbir lafa söze bakma paranı bankaya koy git 12 taksitle rx3i al. Paranın bir kısmı ile gönlüne göre ekipman al. Geri kalanını bankaya mı atarsın farklı bir yatırım mı yaparsın nasıl istiyorsan. Japon da ısrarcı olmak anlamsız. Daha dün bir arkadaşım 1350 kilometre yol yapıp geri döndü. Saat gibi tıkır tıkır. Adam bu seyahatinden sonra bakımlarını yaptırdı. Yakın zamanda ise avrupa seyahati için hazırlık yapıyor. Forumda kesintisiz olarak 500-600 km. yol giden arkadaşlar var. Keyifli bir yolculuktu. diyor. Ben aradığımı buldum. Haa bu arada motosiklet ile çin den barselona ya seyahat eden var. 50 bin kilometre hani sana bu motor daha kendini ispatlamadı falan derlerse diye söylüyorum. Türkiye de en son bildiğim 20 bin kilometrenin üstünde arkadaşlar var. Karar senin
    Teşekkür ederim hocam yorumların için. Ben biraza ss istiyorum o yüzden biraz japondan yana gönlüm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Alıntı iylmz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2. El japon yerine 0 km rs200de dusunebilirsin.alacagin bir cok japondan daha efektif olacaktir
    Kardeşim tşkler yorumun için. Rs200 güzelde yarın birgün parça sıkıntısı vs cıkarsa baş ağrıtır sanırım.

Motor isi zevk isi,hangisi seni mutlu ediyorsa o iyidir ama su an icin parca sıkıntısı yok ve Turkiye pazarinda yeni olmalari dolayisi ile bir cok markadan daha ucuza alinabiliyor.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)