Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj RS200 HAKKİNDAKİ DUSUNCELER ?

REKLAM ALANI
    Hsynymn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial ZNU 125 Nostalji
    Merhabalar abiler ablalar kardeşler. Bajaj RS200 Baslangic motoru olur mu ? Satarken sorun yaşanır mi. Servisi nasil ? Yedek parça durumu nasıl ? Herkese iyi forumlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Pulsar tavsiye ederim.Arlarında 2500 tl fiyat farkı var.Tek farkı ön grenajının olması. Ayrıca rs200 çok komik bir motor
    Mengu16 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial ZNU 125 Nostalji
    Alıntı Yiğit_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsar tavsiye ederim.Arlarında 2500 tl fiyat farkı var.Tek farkı ön grenajının olması. Ayrıca rs200 çok komik bir motor
    Teşekkürler yorumun için. Ne yönden komik bi motor.

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı Hsynymn1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler yorumun için. Ne yönden komik bi motor.
    Bence öyle tuhaf bir motor.Ss'mi,Naked'mı,commutermi belli değil O farkı ödemeye değmez.
    Mengu16 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial ZNU 125 Nostalji
    Alıntı Yiğit_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence öyle tuhaf bir motor.Ss'mi,Naked'mı,commutermi belli değil O farkı ödemeye değmez.
    Super sport diye geçiyor ama bi videoda izlediğim kadarıyla naked ile ss arasında birşey.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Şekil olarak ben çok beğeniyorum. 200ns ile egzoz ön abs ve grenaj farkı var sadece. Ancak çok güzel duruyor namussuz. Yakından görmenizi tavsiye ederim.
    2.el işine gelince, 200ns e göre biraz zarar yazabilir. Çünkü 2.el alırken insanlar nasıl olsa aynı motor diye düşünebilir. Bence aradaki fiyat farkı fazla ns ile rs. Bu durumda 2.elde rs satarken bir miktar zarar edilebilir.
    Örneğin, 3 ay önce ns imi 6800e sattım. 9.000de , çizik siz servis bakımlı garantili.
    Alacak olsam ns 6800e alırım tekrar.
    Rs e kaç veririm peki diye düşününce, aynı özellikte Rs e 8000 verebilirim.
    Şimdi 0 ları arasında 2800tl fark var. Ben alıcı olsam 1200tl kadar fark vermeyi aklım alıyor ama daha fazla kesinlikle vermem.
    Bu durumda o 1600tl gibi mantıksızlık ve zarar yazabilir benim düşünceme göre.

Motosikleti
    Mondial ZNU 125 Nostalji
    Alıntı MD.Murat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şekil olarak ben çok beğeniyorum. 200ns ile egzoz ön abs ve grenaj farkı var sadece. Ancak çok güzel duruyor namussuz. Yakından görmenizi tavsiye ederim.
    2.el işine gelince, 200ns e göre biraz zarar yazabilir. Çünkü 2.el alırken insanlar nasıl olsa aynı motor diye düşünebilir. Bence aradaki fiyat farkı fazla ns ile rs. Bu durumda 2.elde rs satarken bir miktar zarar edilebilir.
    Örneğin, 3 ay önce ns imi 6800e sattım. 9.000de , çizik siz servis bakımlı garantili.
    Alacak olsam ns 6800e alırım tekrar.
    Rs e kaç veririm peki diye düşününce, aynı özellikte Rs e 8000 verebilirim.
    Şimdi 0 ları arasında 2800tl fark var. Ben alıcı olsam 1200tl kadar fark vermeyi aklım alıyor ama daha fazla kesinlikle vermem.
    Bu durumda o 1600tl gibi mantıksızlık ve zarar yazabilir benim düşünceme göre.
    Yorumların için teşekkür ederim. İlk motorum olacak bi kaç modele bakıyorum ama son zamanlarda rs200 e bakmaya başladım. Cbr250 falan bakmistim. Onunda sifir i 14700 falan rs200 10 bin sıfırı

en iyisi MT 25 veya yzf r 25.....paranı çöpe atma ....her zaman değerini korur......bajaj ın parçaları ne gibi süre gelir belli değil alan pişman...zaten...benden söylemesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    pulsar ns200
    bende rs200 alma niyetindeyim ama sıfır fiyatı mantık sınırlarını aşıyor 2. elini 8000 veya 8500tl ye almayı düşünüyorum sezon bittimi rahatlıkla bulacağıma eminim 11.000 vermek ns ile aynı motora içimden gelmiyor hani yap şu motoru 250cc 28hp tamam diyim farka değer.

Motosikleti
    YZF-R25
    10 bin Tl ye geçen sene 2013 model siyah çiziksiz kazasız tertemiz cbr 250r mı 9.500 km de satmıştım.
    Pulsar 200 ns f/p olarak evet. Ama rs modeli 200 cc değmez.Ayrıca motosikleti yakındadan gördüm bence 10 bin tl çöpe atmak gibi birşey.Çünkü rakibi her zaman 250 cc sınıfı olacağı için hor gorulecek karenajlarıda ucuz degil ve ayrıca bulabilecekmisin piyasası oturmamıs bir motosiklet.
    Pulsa 200 ns yada 250 cc japon al kafan rahat olur.
    EverHarD* bunu beğendi.

pulsar hindistan şikayetlerini oku yeter.....customer complaints bajaj india diye gir google den ara....

Kuralkan (Kanuni)....hyosung getirdi sonuç ne oldu.....bayiliği bıraktı artık parça yok
    Kuralkan (Kanuni)....hussar getirdi yani (CPİ) sonuç ne oldu......bayiliği bıraktı artık parça yok
    Kuralkan (Kanuni)....pejo scooter Kanuni Mz getirdi sonuç ne oldu.....bayiliği bıraktı artık parça suyunu çekti yok artık...
    Kuralkan (Kanuni)....Kanuni Phantom 180i getirdi sonuç ne oldu.....bıraktı artık parça yok
    Kuralkan (Kanuni)....PGO scooter getirdi yağ soğutmalı sonuç ne oldu.....bıraktı artık parça yok
    Kuralkan (Kanuni)....şimdi bajaj getiriyor sonuç ne olacak......birkaç sene getirecek....sonra bırakacak....ve gene parça yok olacak söylemedi demeyin olan sizlere bizlere olacak....ama ben artık kanmıyorum....Yamaha dan şaşmıyorum...kesinlikle....

ALIRKEN biraz pahalıya al ama DEĞERİNDE de satabilirsin sıkışınca.....Akıllı olun ey Milletim
    EverHarD* bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial ZNU 125 Nostalji
    Alıntı furkansalih1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 bin Tl ye geçen sene 2013 model siyah çiziksiz kazasız tertemiz cbr 250r mı 9.500 km de satmıştım.
    Pulsar 200 ns f/p olarak evet. Ama rs modeli 200 cc değmez.Ayrıca motosikleti yakındadan gördüm bence 10 bin tl çöpe atmak gibi birşey.Çünkü rakibi her zaman 250 cc sınıfı olacağı için hor gorulecek karenajlarıda ucuz degil ve ayrıca bulabilecekmisin piyasası oturmamıs bir motosiklet.
    Pulsa 200 ns yada 250 cc japon al kafan rahat olur.
    Teşekkür ederim yorumun için zaten aklımda cbr250 r var ama işte yinede bi sormak danışmak gerekir diye düşündüm.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı zain126 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pulsar hindistan şikayetlerini oku yeter.....customer complaints bajaj india diye gir google den ara....

Kuralkan (Kanuni)....hyosung getirdi sonuç ne oldu.....bayiliği bıraktı artık parça yok
    Kuralkan (Kanuni)....hussar getirdi yani (CPİ) sonuç ne oldu......bayiliği bıraktı artık parça yok
    Kuralkan (Kanuni)....pejo scooter Kanuni Mz getirdi sonuç ne oldu.....bayiliği bıraktı artık parça suyunu çekti yok artık...
    Kuralkan (Kanuni)....Kanuni Phantom 180i getirdi sonuç ne oldu.....bıraktı artık parça yok
    Kuralkan (Kanuni)....PGO scooter getirdi yağ soğutmalı sonuç ne oldu.....bıraktı artık parça yok
    Kuralkan (Kanuni)....şimdi bajaj getiriyor sonuç ne olacak......birkaç sene getirecek....sonra bırakacak....ve gene parça yok olacak söylemedi demeyin olan sizlere bizlere olacak....ama ben artık kanmıyorum....Yamaha dan şaşmıyorum...kesinlikle....

ALIRKEN biraz pahalıya al ama DEĞERİNDE de satabilirsin sıkışınca.....Akıllı olun ey Milletim
    İstersen bir de "customer complaints Yamaha" veya Honda diye de aratalım. Sanıyorsun ki Google'da "sonuç bulunamadı" diyecek. Sana tavsiyem mouthshut.com sitesindeki kullanıcı yorumlarını okuman. Orada beğenen de beğenmeyen de yazıyor.

Bu arada neden Yamaha onu anlamadım ? Honda alırsa pişman mı olacak ?
    Lucien bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial ZNU 125 Nostalji
    Alıntı zain126 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Teşekkür ederim yorumun için. 10 bin butcem var 250 cc de alınabilecek cbr250r veya öneri olabilecek varmı aklinizda.

EverHarD* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125 Ace & HONDA Activa 100
    İyi güzelde insanlar şöyle düşünür aga 15 bin yamaha ya vericeğime araba alırım derler
    ne bileyim 15-20 bin tl 600rr ın fiyatıdır derler ki doğrudur

hani 250cc motora 15 bin tl vermek hele ki ktm e o kadar paraları bayılmak enayi gibi hissettirir bende eğer ki satmada ve parça sıkıntısında problem yaşıcaksamda yaşıcak olan adam ben olucam sen değil

Beyler Honda/Yamaha/Kawasaki/Suzuki kendilerini kanıtlamış markalar.....Türkiye piyasasında da Yamaha ve Honda öne çıkıyor..Honda mı Yamaha mı bu size kalmış...zevk meselesi...ben kararımı yamaha MT 25 den yana verdim......yedekparça sıkıntısı Honda ve Yamaha ikisinde de yok....Fiyatları tamam dandik markalarla kıyaslanırsa biraz pahalı ama normal bi çin malı motor bile 4000 tl olmuş neredeyse...
    bajaj dersen biraz binilebilecek yani trafik akışına uymak istesek en az 150 lik alacaksın o da 7000 TL......7000 Tl yi çöpe atmaktansa 15000 TL ye Japon malına yatırım yaparım başım ağrımaz.....2014 model ybr i 4800 TL ye bayiye verdim....MT 25 aldım ....hayırlısı....Herkez kararını hesabını iyi yapar inşallah hepinize kazasız belasız sürüşler....

Not: 15 bin TL ye araba almak isteyenler araba alsınlar...arabam olduğu halde motora binmeyi tercih ediyorum....

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------

HONDA CBR 250 CBR 125 CBF 150 Yamaha MT 125 MT 25 YBR 125 alınabilir gönül rahatlığı ile...

Merhaba ilk motorun olacaksa belki başlangıç için fazla gelebilir eğer eğitimi alırım dersen düşünülebilir. ns 150 aldım gayet seri bir makine. servise gittiğimde rs 200 e baktım hiçde naked gibi durmuyor oturma pozisyonu ve kafa grenajı yakından görürsen bana gayet ss geldi. commuter ile hiç bir alakası yok bir cbf ile yanyana gelince ona commuter diyen bir arkadaş şaşırtır sadece. cbr 125-250 arasında giderken ns 150 aldım çok memnun kaldım. istanbuldaysan gidip test sürüşü yap öyle karar ver almasanda dene derim aklında kalmasın. yanılmıyorsam Kadıköy bay motorda rs 200 test aracı var.
    servis olarak ben ümraniyedeki teknik servis Ahmet usta var 10 numara memnunum.

Tercihler zevkler bütçeler farklı olabilir saygı duyarım tukaka ya gerek yok bence .
    mgora bunu beğendi.

sezgingulmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni GT170 / Mondial RX3İ EVO
    Hic kafani bulandirma cbr 250r kafanda ise onu al. Ss geciyor ama oturunca seleye makine commuter

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    başlangiç olarak ben rs 200 sıcak bakmıyorum
    kullanma tecrübeniz yoksa motoru bir yatırsanız dünyanın masrafı cikar.
    imkanım olsaydı ben rs 200 alırdım, sarı rengıne bayılıyorum.2.eli için bir şey diyemem fakat motor çok havalı bana göre.

zileliorhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Biraz önce lostmymindd nikli kullanıcının "Pulsar 150 ns ile 200 ns arasında kaldım? Yarına kadar karar vermem lazım yardım..." başlıklı mesajına yazdığım mesajı buraya da aynen yazayım:
    200 NS'de enjeksiyon ve 3 bujinin getirisi var. Redline'a girmeden 135 km yapıyor. İlk motorun olacaksa, 200 NS'i hiç tavsiye etmem. Ben 52 yaşımda iken motora başladım, 2 yıl 100 cc.lik Mondial cub ile 10.000 km yaptım, sonra CBF 150 aldım, 1.000 km sonra CBF'i sattım ve Pulsar 200 NS aldım. 50 yaşın üstünde olduğum ve otomobil kullanımından gelen trafik okuma birikimim nedeni ile kazasız atlattım, ancak çok zorlandım. Ama yaşın gençse ve 200 NS ilk motorun olacaksa, kesinlikle uzak durmalısın.
    A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
    (Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)