Kırmızı yandığında öndekinden sıyrılıp bi öne geçme derdi var milletin. Canlı canlı da bi çok kazaya denk geldim bu şekilde, çok tehlikeli anlar kırmızının ilk anları
Geçmiş olsun
Kırmızı yandığında öndekinden sıyrılıp bi öne geçme derdi var milletin. Canlı canlı da bi çok kazaya denk geldim bu şekilde, çok tehlikeli anlar kırmızının ilk anları
Geçmiş olsun
Cok gecmis olsun... arac lastigi saga bakio aslinda biraz dikkat etseydin farkederdin. Birde nie okadar dusunuyosun aracin yanina gelince basip gidiceksin direk cok ikilemde kalmissin.
biraz daha sağdan geçip arabaya kitlenmeyeydin kılpayı da olsa kurtarabilirdin belki. şahsen bu şekilde çok kaza yapıyordum ama hep gaz açıp kurtuldum. geçmiş olsun.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Geçmiş olsun çok talihsiz olmuş. Ufak bir kaza ile güzel bir tecrübe kazanmış oldun hiç üzülmene gerek yok.
geçmiş olsun .....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Adamı gonderdigin yeri neden gonderdim deyişin aynı beni hatırlattı.2 ay once kucuk bir kaza yaptım adam tali yoldan fırladı sinirden sovdum saydım .... git dedim adam gitti sonra neden polisi aramadım gonderdim diye kendime kızar oldum... o anı cok iyi anlıyorum..Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.
Daha geniş bir görüş açısı için sağa virajda solda konumlanmalıydın.
Tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Bot dizlik kullanmakta fayda var.
Gecmis olsun. Herife iyi sovdum.Yaptiginin bi mantigi yok.Allah tan size bi sey olmamis.
girdiğimde umarım cok cıddı bır kaza değildir dedim gene +65 amcanın biri üstüne kırmış buna sevindim en azından . cok gecmıs olsun daha büyüğü olmaması dileğiyle
Bu kadar kolay kaçınılabilecek bir kazayı göz göre göre yaptığınız için tebrik ediyorum.
Geçmiş olsun, önlenebilirmiş büyük oranda ama boş anınıza falan geldi diye düşünüyorum. Zaten çıkarılması gereken dersleri çıkarmışsınız, biraz kaza videoları (özellikle Türkiye'dekileri) izlemenizi de öneriyorum. Dalgın olduğunuzu düşünsem de ben videoyu ilk izlediğimde adamın oraya gelebileceğini tahmin ettim ve lastiği de görünce: "aha burada yaptı herhalde kazayı" dedim.
insanların ya dikkati yada psikolojisi yerinde değil. Herkesden her hareketi bekleyebileceğin bi tımarhane.
iyi yine taksi olsaymış daha sen yerden kalkmadan sizde heryere giriyonuz yeeaaa... diyip başına 2. 3. üncü taksiciyi toplayana kadar tartışmayı uzatıp üzerine yürürler dikkat et.
Sanırım sakinleşemeyeceğin için(haklılık siniri ) gönderdin adamı. dat dat dat yürüyen korna gibi gez milletin kafasını mafasını boş ver. sağda motor var solda motor var sürekli uyar hiç çekinme.
Geçen gün de böyle bir olay olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Sağ bağlantı yolundan gelen bir araçtan zor kaçmıştın. Geçmiş olsun kardeşim bunlar olacak malesef Allah beterinden saklasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)