kaza geçirdiğim esneda kameram da kayıttaydı işte olanlar
https://www.youtube.com/watch?v=Zs0ibtblSkQ
kaza geçirdiğim esneda kameram da kayıttaydı işte olanlar
https://www.youtube.com/watch?v=Zs0ibtblSkQ
Sen git o kadar plaka çıkart motoru trafikten al haftasına kazaya karış göz var kardeşim sende
EDİT: Adam bana gelse hiç anlamam sağlam dalarım kaskımla arabasının camına sonra görüş açımın dışında derim. Çok pis sövdüm adama.
abi sen bi kurşun döktür geçen polise yakalandın motorun çekildi bugunde bu kaza. aynı düşüş bugun bendede oldu motorumun her yeri çizildi yan ışıklar çatladı ve aynalar çizildiayaklık çizildi baya o kadar büyük geçmiş olsun .
geçmiş olsun edit gelicek,
aynen bi şey var bende burnum boktan kurtulmaz oldu :D
Neden polis cagirmadin?
aaa abi görmedim videoyu izlerken aynı ayak aynı yer bendede soyuldu bugun
geçmiş olsun. motorla aralara girerken korna ile ufak bi dıdıtt ( hayat kurtarır. geçmiş olsun tekrardan
ilginç adam motor görüş açısı dışında diyor peki görmüyon niye dönüyon dayı? ben o araca çarpacağını anladım sanırım bela seni çekiyor,
geçmiş olsun kazasız sürüşler dileği ile
Biraz daha dikkatli taramaya çalış araçları.
Geçmiş olsun.
(Burası uf olmuş kısmına çok güldüm) kazasız belasız
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden korusun.
Belli oluyomuş boş gördükleri yere giriyolar işte biraz daha dikkatli olsursan çok iyi olur. Gecmis olsun
Çağırmadığın iyi olmuş. Çünkü sağdan geçmek yani emniyet şeridini kullanmak zaten yasal olarak suç. Ama polisler motosikletler trafikte beklemesin ve diğer araçlar arasında tehlikede olmasın diye karışmıyor. O yüzden kusur ikinize birden paylaştırılırdı. Geçmiş olsun tekrardan.
Ben olsam şöyle bi kendime gelir motoru kaldırır adama tek şeritli yolda nerey gitmeyi düşünüyorsun hemde sinyal vermeden yarım saatir arkandan geliyorum nasıl görmesin demeki sen aynayı adam gibi kulanmıyorsun
bizler böyle her defasında yol verdikçe aman çarpsam ne olcak düşse bile birşey olmuyor diyerek daha beterleri olucak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)