Arkadaslar kamerayi kaskin neresine takinca daha iyi ve daha gercekci goruntu aliyorsunuz?
Arkadaslar kamerayi kaskin neresine takinca daha iyi ve daha gercekci goruntu aliyorsunuz?
genelde kullandığın şeridin ters tarafına takarsan daha geniş bir alanı çekersin.
Kamera kaskın sol tarafına takıldığında yol ile birlikte motosikleti de aldığı için seyredildiğinde sürüşü yeniden yaşıyor gibi oluyorsunuz. Kamera kaskın tepesine takıldığında belki çekim açısı daha da genişliyor ama motosiklet üzerinde olduğunuz hissini daha güç alıyorsunuz. Neticede tercih meselesi tabi. İsteyen istediği gibi kullanıyor.
Onun adı kask kamerası değil ki
Aksiyon kamerası ve ben depo üzerine montajladım.
en iyisi bence çene hem geniş bir açı sağlıyor hemde eğer iyi bir açı tutturunca gidonda göründüğü gibi bilgisayar oyunlarındaki gibi firs person havası veriyor
Ulan arkadaş bende bi yerde hata yapıyorum ama nerde diyordum :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
Şaka bi yana 2 kamera kullanıyorum genelde. Uzun yollarda öndeki kamerayı turlarda kasktaki kamerayı tercih ediyorum.
Daha gerçekciden ziyade daha iyi çekim açısından dolayı bu pozisyonlarda tutuyorum kameraları.
sen takta nerede olursa olsun çene en güzel oluyor ama görünüşüde çok bozmasın yoluda motoruda kafayıda göstersin dersen sol taraf
sol tarafta interkom takılı olduğu için mecbur sağ tarafa taktım.
Çeneye takıyorum ve gayet güzel görünüyor, virajlar ve yatma oranı, motosiklet ve yolda görünüyor . çok memnunum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
Kaskın sağına soluna takınca videolarda kendimi artçı gibi hissediyorum.
Takmasak ne olur?
virajı sürüşü vs. izlerken yaşamak yerine tepesine takıp olası durumlarda geniş açı ile daha iyi bir görüntü ''delil'' elde ediyorum.
Bende aldim bi adet ekşın kem ama kaska takınca rahatsız olmuyormusunuz rüzgar falan motorun onune tak ceksin işte?
Ceneye takiyorum. Hem yol hem kadran kismi gozukuyor. Ama cenede fazla sallanti oluyor gibi geldi bana. Kafanin yanina kulak hizasina takimca daha az kiprasiyor gibi.
en güzeli motora takmak ancak bakkaldan çiklet almak için 20 saniye motordan ayrılsan bile kamerayı alman gerekli,,yoksa anında uçururlar kamerayı,ortalık at hırsızı dolu
Kaskın üzerine takıyorum go pro zaten 180 derece açıyla çekiyor ve cok geniş bir çekim açısı sunuyor.fakat motosiklet heyecanı vermiyor gibi gidon ustune yada sol taraf sanırım daha keyifli en iyisi gidon ustu ama motosikletten ayrılmaya gelmiyor o kameraya ne olur Allah bilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)