Sifir olarak aldigim xj6 nin 34000km deki bakimi sirasinda genel kontrol icin servise goturdum.
debriyaj balatası hala ilk gunku gibi bitmemiş.
Debriyaj teli oda iyi durumda idi neolur nolmaz diye 30000 kmde degistirdim.
Arka fren balatasi 30000 kmde bitti degistirdim.
34000 km oldu ön fren balatalari en az 10000 km daha gideri var. Yani degismedi.
Benzin , motosikleti ilk aldigimda 7 ila 8 lt yakiyordu. Suan 4 ila 4.5 lt yakiyor. Yani yari yariya yakit dustu. Ustelik two bro kisa tup egzoz ile sibop hava ayarlari senkron ayarlari yapilmadi.
Bir gram yag yakmiyor ,ses cogu 1000 lik motordan 600 luk motordan daha iyi ses veriyor. Ustelik 700 tllik egzoz ile .
Millet 3000 4000 5000 tl ye o sesi alamiyor .
Arkadas hicmi titresim olmaz bir motorda , 200 km ustu hizlarda bile sıfır titresim var insanin uykusu geliyor yahu. Biraz titresim olsaydi en azinsan masaj yapardi vucut.
4 silindirli motorlar icinde en ucuzu ve en az yakani xj6 dir .niye boyle ? Ustelik en kucuk vidasina kadar made in japan yaziyor.
muadileri yani rakipleri cin de hindistanda uretilen yari cin yari hint birazda japon mali ustelik daha pahali iken ,
Neden hala xj6 piyasada ragbet gormuyor vede tutulmuyor anlamis deyilim.
Ustelik barkin onca gotuboklu motorun tanitimini yapti. Bizzat yuzyuze konustum xj6 icin tanitim videosu cek diye. 2 sindede olumsuz cevap verdi. Niye abi ?
İlginc deyilmi ? Motosikletin olumlu yonlerini size şikayet edip ters köşeden eleştirmek