Merhabalar,
Bir ürünün ikinci el piyasasının iyi olabilmesi için önce 0 piyasasının iyi olması gerek mantıken. Bir motosiklet ne kadar iyi olursa olsun kimse almıyorsa, o motosikleti beğenen ve almayı düşünen birinin de içine kurt düşecektir ve muhtemelen satın almayacaktır.
XJ6F Yamaha TR tarafından pazarlanmayan bir motosiklet. Internet sitesinde tek bir fotoğraf ile motosiklet mi pazarlanır!? Çok daha yakışıklı renkleri varken hiçbiri TR'ye getirilmiyor. Bu çok yüksek ihtimal Yamaha TR'nin satış politikası ile alakalı bir durum. O zaman neden getiriyor diyebilirsiniz mantıken ama bu bir yükümlülük olabilir ya da bu segmentte hiç olmamak olmaz diye düşünülüyor olabilir bilemeyiz.
Şu anki 32.200 fiyatıyla bu sene XJ6F satılacağını pek sanmıyorum. İkinci elde 10 tane ilanı olan motosiklete 32bin TL vermek o motosiklete karşı ciddi bir aşk gerektirir.
Motosikletini satmaya çalışanlar 0 fiyatı yükseldi diye fiyatlarını durduk yere artırırlarsa işleri çok zor bence. Bu motosikletin satılabilmesi için fiyat cazibiyeti yaratmaktan başka bir şans yok görünüyor.
Bulunduğum bölgede OPEL nedir bilmezler sağlam bir önyargı mevcut.
Ben aşık olduğum için gittim aldım.
Herkes bir kulp taktı. Parçası yok pahalı binilmez vır vır dır dır..
Ama ben mutluydum.
4 yıl tık bile demeden bindim.
Öylesine satışa koydum, üst model için.
Satışı 1 yıl sürdü. Hatta kimse aramadı desem yeri var.
1 yıl sonra benim gibi OPEL manyağı biri geldi arabayı gördü ve notere gittik.
Adama ısrar etmeme rağmen binmedi, yemin ediyorum adamın götü koltuğa değmeden arabayı aldı.
Gittim yine OPEL aldım.
2. eliymiş, satış politikasıymış beni hiç rahatsız etmiyor.
Şikayetim yok, eleştirimde yok, ben mutluyum gerisi hikaye..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)