Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Şikayet eleştiri !

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hornet 650
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 silindirli motorlar icinde en ucuzu ve en az yakani xj6 dir .niye boyle ? Ustelik en kucuk vidasina kadar made in japan yaziyor.
    muadileri yani rakipleri cin de hindistanda uretilen yari cin yari hint birazda japon mali ustelik daha pahali iken ,
    Neden hala xj6 piyasada ragbet gormuyor vede tutulmuyor anlamis deyilim.
    32,200 TL. peşin fiyatı sence bu fiyata değermi?

Yada şöyle sorayım, Sen aldığın fiyattan değilde bu fiyattan alırmıydın? yada emsallerinemi yönelirdin?

32.200 TL. makul bir fiyatmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nathan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    Merhabalar,

Bir ürünün ikinci el piyasasının iyi olabilmesi için önce 0 piyasasının iyi olması gerek mantıken. Bir motosiklet ne kadar iyi olursa olsun kimse almıyorsa, o motosikleti beğenen ve almayı düşünen birinin de içine kurt düşecektir ve muhtemelen satın almayacaktır.

XJ6F Yamaha TR tarafından pazarlanmayan bir motosiklet. Internet sitesinde tek bir fotoğraf ile motosiklet mi pazarlanır!? Çok daha yakışıklı renkleri varken hiçbiri TR'ye getirilmiyor. Bu çok yüksek ihtimal Yamaha TR'nin satış politikası ile alakalı bir durum. O zaman neden getiriyor diyebilirsiniz mantıken ama bu bir yükümlülük olabilir ya da bu segmentte hiç olmamak olmaz diye düşünülüyor olabilir bilemeyiz.

Şu anki 32.200 fiyatıyla bu sene XJ6F satılacağını pek sanmıyorum. İkinci elde 10 tane ilanı olan motosiklete 32bin TL vermek o motosiklete karşı ciddi bir aşk gerektirir.

Motosikletini satmaya çalışanlar 0 fiyatı yükseldi diye fiyatlarını durduk yere artırırlarsa işleri çok zor bence. Bu motosikletin satılabilmesi için fiyat cazibiyeti yaratmaktan başka bir şans yok görünüyor.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Hayrını Gör ne diyelim

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı Nathan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Bir ürünün ikinci el piyasasının iyi olabilmesi için önce 0 piyasasının iyi olması gerek mantıken. Bir motosiklet ne kadar iyi olursa olsun kimse almıyorsa, o motosikleti beğenen ve almayı düşünen birinin de içine kurt düşecektir ve muhtemelen satın almayacaktır.

XJ6F Yamaha TR tarafından pazarlanmayan bir motosiklet. Internet sitesinde tek bir fotoğraf ile motosiklet mi pazarlanır!? Çok daha yakışıklı renkleri varken hiçbiri TR'ye getirilmiyor. Bu çok yüksek ihtimal Yamaha TR'nin satış politikası ile alakalı bir durum. O zaman neden getiriyor diyebilirsiniz mantıken ama bu bir yükümlülük olabilir ya da bu segmentte hiç olmamak olmaz diye düşünülüyor olabilir bilemeyiz.

Şu anki 32.200 fiyatıyla bu sene XJ6F satılacağını pek sanmıyorum. İkinci elde 10 tane ilanı olan motosiklete 32bin TL vermek o motosiklete karşı ciddi bir aşk gerektirir.

Motosikletini satmaya çalışanlar 0 fiyatı yükseldi diye fiyatlarını durduk yere artırırlarsa işleri çok zor bence. Bu motosikletin satılabilmesi için fiyat cazibiyeti yaratmaktan başka bir şans yok görünüyor.
    10 numara yorum !
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu motor için bu fiyat politikasıyla zor...

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Bulunduğum bölgede OPEL nedir bilmezler sağlam bir önyargı mevcut.
    Ben aşık olduğum için gittim aldım.
    Herkes bir kulp taktı. Parçası yok pahalı binilmez vır vır dır dır..
    Ama ben mutluydum.
    4 yıl tık bile demeden bindim.
    Öylesine satışa koydum, üst model için.
    Satışı 1 yıl sürdü. Hatta kimse aramadı desem yeri var.
    1 yıl sonra benim gibi OPEL manyağı biri geldi arabayı gördü ve notere gittik.
    Adama ısrar etmeme rağmen binmedi, yemin ediyorum adamın götü koltuğa değmeden arabayı aldı.
    Gittim yine OPEL aldım.
    2. eliymiş, satış politikasıymış beni hiç rahatsız etmiyor.

Şikayetim yok, eleştirimde yok, ben mutluyum gerisi hikaye..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)