Memleketimdeki Trajikomik Yol Çalışmaları
Reklamlar
-
Az önce ciddi bir kaza atlattım. Neyse ki motosikletimdeki hafif çiziklerden başka bir zarar yok.
(Resim temsili ama bahsettiğim çalışma aynı şekildedir.)
Nedenide Çeşme'de halen süren fiber internet çalışmaları için neredeyse bütün yarımadayı kapsayan kazı çalışmaları. Kilometrelerce yolun Kaldırıma 1.5 metre mesafesinde 25-30 cm kalınlığında ve yarım metre derinliğinde kanal kazılmış durumda.
Bu kanallar Otomobillerin kalın lastkleri için çok büyük tehlike içermiyor ancak motosikletlerin ince lastikleri tam olarak içine girdiğinden kanalı farketmeyip motoruyla içine giren birinin dengede kalabilmesi mümkün değil. Üstelik herhangi bir uyarı, ikaz veya tabela yok. Bu çalışmanın neredeyse bütün yarımadayı kapsadığını eklersek olayın vehameti daha iyi anlaşılır.
Aslında bu çalışma uzun süredir sürüyor, bizim memlekette motosiklet sürücüleri yolun kenarından gitmeyi adet edindiği için halihazırda pek çok insan ufak kazalar geçirmiş. Ancak sabah geçtiğim yolun gün içinde kazıldığını hesap edemediğim için bende bu tuzağa düştüm.
Sonuç itibariyle diyeceğim bütün sürücülere:
Can güvenliğimizi ciddiye alan yok. Dikkatli olun.
Reklamlar
-
-
Varsa şekliniz O3'e bekleriz , O3 benim hergün geçtiğim bir otoyol , ortalama haftada bir tamir , değişiklik var , gece dönüyorsanız birden şerit daralması , süpriz yol çalışmaları var , son dönemde birde ortasına çiçeklik yaptılar böyle olunca yolu ıslatabiliyorlarda , En son esenler civarında yola kanal vermişlerdi yolu dikey kesen bir su akışı vardı.Ülkede insana verilen önem yok ki önlem alınsın ölürsek zaten bundan çok vardı derler.
-
Antalya bu ara yola yağmur suyu drenajlarıyla cebelleşiyor, çok çekiyoruz 2 yıldır yahu. Üst geçit inşaatları mı dersin, metro inşaatı mı yoksa drenaj çalışmaları mı? Terse giren araçlar yüzünden defalarca tehlike atlattım sonunda patlamayız inş.
-
kuzan14 adlı üyeden alıntı
Antalya bu ara yola yağmur suyu drenajlarıyla cebelleşiyor, çok çekiyoruz 2 yıldır yahu. Üst geçit inşaatları mı dersin, metro inşaatı mı yoksa drenaj çalışmaları mı? Terse giren araçlar yüzünden defalarca tehlike atlattım sonunda patlamayız inş.
Hocam bende cok sorun yasadim bu sebepten. Ama bitince bal kaymak olacak gibi geliyor bana. Keske biraz daha ozenerek, guvenligi dusunerek yapsalar ama nerdeee.
-
-
Mexico adlı üyeden alıntı
Hocam bende cok sorun yasadim bu sebepten. Ama bitince bal kaymak olacak gibi geliyor bana. Keske biraz daha ozenerek, guvenligi dusunerek yapsalar ama nerdeee.
Bal kaymak olur da ben ekmek banabilir miyim bilmiyorum :d eylülde istanbul yolcusuyum, artık sana kısmet olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)