Motosikletime uygun lastik bulamıyorum farklı boyut taktırmak uygun mu?
Reklamlar
-
Mondial 250mct kullanıcısıyım.
Ön:90 90 18
Arka: 130 90 15
Aramadigim yer kalmadı neredeyse. Tum lastikcilere gittim internette baktım. Güvenilir uc bes site var onlarda bulamadım.
Cbf nin arka lastigi pilot street 90 90 18 var. Onu satın alıp on tekere takabilmemiz mümkün mü mesela? Nasıl bulabilirim orta düzey bi lastik bilmiyorum.
Farklı boyut alsak? Illa ölçülerin bire bir uyması mı gerekiyor?
Korkmadan viraj alabileceğim güven veren lastiklere ihtiyacım var.
Reklamlar
-
yakın ölçü alabilirsin ne insanlar var 120 liği 150 lik yapıyor
-
Arka lastik için Michelin City Grip kullanabilirsin. Pilot Street lastiği de önde kullanabilirsin bence bir sorun olmaz. Skygo için böyle yaptık.
-
Ben de buna benzer bir soru soracaktım. Misal arka lastiğimi kalınlaştırmak istiyorum en fazla ne kadar ileri gidebilirim ?
Örnek; 110/90-16 arka lastiğe ebat olarak en büyük ne takabilirim ?
-
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Ben de buna benzer bir soru soracaktım. Misal arka lastiğimi kalınlaştırmak istiyorum en fazla ne kadar ileri gidebilirim ?
Örnek; 110/90-16 arka lastiğe ebat olarak en büyük ne takabilirim ?
120 olabilir. Max 130
-
Peki jantları değiştirmem gerekir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------
Peki ölçüleri ne olmalı mesela? Jant uyumsuzluk yapmasın diye hangi ölçülere yönelmeliyim
tinerci adlı üyeden alıntı
Arka lastik için Michelin City Grip kullanabilirsin. Pilot Street lastiği de önde kullanabilirsin bence bir sorun olmaz. Skygo için böyle yaptık.
Aynı soruyu size de yoneltiym.
-
TanerPasin adlı üyeden alıntı
Peki jantları değiştirmem gerekir mi?
Jantlarda hasar vs yoksa tabii ki değiştirmek doğru değil.
Ön lastik için 90 90 18 Pilot Street
Arka lastik için 130 90 15 City Grip kullanabilirsin.
-
Mondial 250mct kullanıcısıyım.
Ön:90 90 18
Arka: 130 90 15
Aramadigim yer kalmadı neredeyse. Tum lastikcilere gittim internette baktım. Güvenilir uc bes site var onlarda bulamadım.
Cbf nin arka lastigi pilot street 90 90 18 var. Onu satın alıp on tekere takabilmemiz mümkün mü mesela? Nasıl bulabilirim orta düzey bi lastik bilmiyorum.
Farklı boyut alsak? Illa ölçülerin bire bir uyması mı gerekiyor?
Korkmadan viraj alabileceğim güven veren lastiklere ihtiyacım var.
Michelin'de Commander II var 100/90 130/90 Pirelli'de MT66 Route var 100/90 18 vew 130/90 15 ölçülerinde. Bunlara bakabilirsin bence.
-
Mümkün mertebe set olarak aynı desenli lastikleri tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Fiyatına göre en uygun Pirelli City Demon tavsiye ederim. Hem de bire bir lastik ölçülerinize göre var:
Ön: http://www.motolastik.com/pirelli-ci...f-57p-pmu29713
Arka: http://www.motolastik.com/pirelli-ci...5-66s-pmu26432
Seti 330 TL gibi bir fiyata geliyor. Hayırlı olsun şimdiden. Mont, eldiven, dizlik gibi eksiklerinizi de kısa sürede tamamlayınız ve bol bol viraj ve fren çalışınız.
Edit: 530 TL olacak. Toplama hatası. Teşekkürler solmyr. (Heroes 3'teki favori herom Solmyr idi bu arada : ) )
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Seti 330 TL gibi bir fiyata geliyor. Hayırlı olsun şimdiden. Mont, eldiven, dizlik gibi eksiklerinizi de kısa sürede tamamlayınız ve bol bol viraj ve fren çalışınız.
530tl.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
solmyr adlı üyeden alıntı
530tl.
Mesajı editledim, uyarı için teşekkürler.
-
(Heroes 3'teki favori herom Solmyr idi bu arada : ) )
sence benim favorim kimdi? chain lightning
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
solmyr adlı üyeden alıntı
sence benim favorim kimdi?
chain lightning
Valla genelde Dungeon ve Rampart seçerdim ama Multi'de mutlaka Tower. Sırf Mage ve Genie'ler hatrına : ) Neyse adamın konusunu baltalamayalım daha fazla.
Taner kardeşim, aynı zamanda Motolastik'i arayarak da bilgi alman mümkün, epeyce yardımcı oluyorlar.
-
Yardimci olan olmaya calisan herkese cok tesekkur ederim oncelikle.
Mümkün mertebe set olarak aynı desenli lastikleri tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Fiyatına göre en uygun Pirelli City Demon tavsiye ederim. Hem de bire bir lastik ölçülerinize göre var:
Ön:
http://www.motolastik.com/pirelli-ci...f-57p-pmu29713
Arka:
http://www.motolastik.com/pirelli-ci...5-66s-pmu26432
Edit: 530 TL olacak. Toplama hatası. Teşekkürler solmyr. (Heroes 3'teki favori herom Solmyr idi bu arada : ) )
Teşekkür ederim. Sizde cruiser kullanıcısısınız. Bu tekerler rahat rahat viraj almama yardımcı olur mu? Her seferinde "acaba biraz daha yatacak mı" hastalığı olan biriyim sakata gelmek istemem.
Bide bu yolladiginiz linklerden direkt satın alıyorum. Guvenebilirim dimi? Ürünün siteye eklenme tarihi 2012 yazıyor. Eski biraz gibi ama kullanılmamış lastik sonuçta. Cümle kuramıyorum şuan 😄😄
-
AEA video atti bunun hakkinda.
-
Yardimci olan olmaya calisan herkese cok tesekkur ederim oncelikle.
Teşekkür ederim. Sizde cruiser kullanıcısısınız. Bu tekerler rahat rahat viraj almama yardımcı olur mu? Her seferinde "acaba biraz daha yatacak mı" hastalığı olan biriyim sakata gelmek istemem.
Bide bu yolladiginiz linklerden direkt satın alıyorum. Guvenebilirim dimi? Ürünün siteye eklenme tarihi 2012 yazıyor. Eski biraz gibi ama kullanılmamış lastik sonuçta. Cümle kuramıyorum şuan
Michelin City Grip'in muadili denebilir bu lastiklere. Elbette üzerindeki lastiklerden çok daha iyidir, virajda da daha güven verecektir. Satın almadan evvel firmayı arayıp yeni tarihli olanları isteyebilirsiniz. Eklenme tarihi ürünün siteye eklenme tarihini gösterir, imalat yılını değil. Motolastik.com Altın Elbiseli Adam'ın lastik sponsorudur, son derece güvenilir bir firmadır.
-
Michelin City Grip'in muadili denebilir bu lastiklere. Elbette üzerindeki lastiklerden çok daha iyidir, virajda da daha güven verecektir. Satın almadan evvel firmayı arayıp yeni tarihli olanları isteyebilirsiniz. Eklenme tarihi ürünün siteye eklenme tarihini gösterir, imalat yılını değil. Motolastik.com Altın Elbiseli Adam'ın lastik sponsorudur, son derece güvenilir bir firmadır.
Aradım konuştum. O lastikleri sipariş üzerine yurt dışından getiriyorlar miş. Bi ayı bulurmuş gelmesi.
Bana e posta ile ondan daha iyi olduğunu söyleyip ikisi birlikte aynı fiyata gelecek tavsiye verdiler. Fikrin nedir almalı mıyım?
Mobilden atıyorum linkleri
http://www.motolastik.com/metzeler-1...me-77-pmu27034
http://www.motolastik.com/metzeler-m...f-52p-pmu27186
-
Tavsiyeleri güvenilir olabilir. Metzeler daha önce Dragstar'da kullandım ancak Michelin ve Pirelli'ye göre nispeten daha sert hamurlu bir lastik olduğundan değiştirmiştim. Yağışlı asfalt performansı biraz düşük ama kuru asfalt tutuşu iyi sayılır. Yerler ıslak ve kaygan olduğunda virajlarda temkinli olup uygun hızla girdiğin sürece sorun olmaz. Tercih sana kalmış.
-
Tavsiyeleri güvenilir olabilir. Metzeler daha önce Dragstar'da kullandım ancak Michelin ve Pirelli'ye göre nispeten daha sert hamurlu bir lastik olduğundan değiştirmiştim. Yağışlı asfalt performansı biraz düşük ama kuru asfalt tutuşu iyi sayılır. Yerler ıslak ve kaygan olduğunda virajlarda temkinli olup uygun hızla girdiğin sürece sorun olmaz. Tercih sana kalmış.
Pekala teşekkür ederim.
Biri Beni Sustursun, susmadan konuşan motovlogger.
https://www.youtube.com/tanerpasin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)