Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sonunda Nakit tamam. ama .....

REKLAM ALANI
    freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    Arkadaşlar en sonunda parayı tamamladım. Fakat işte keşke dememek için sizinde fikirlerinize ihtiyacım var. Aslında alacağım alet suzuki burgman 200 ama bir yanımda 400 lük istiyor tab, bütçe sıfırını almaya yetmiyor doğal olarak biraz araştırma ile 2007 modelle birlikte yağ yakma gşbş kronik sorunların çözüldüğü daha yakışıklı bir hale büründüğünü öğrendim. Neyse şu meşhur sitede biraz araştırma yaptım gözüme 2 tanesini kestirdim 40bin km az üstü kazası belası çiziği çürüğü yok. 11-13 arası değişiyor. Alırsam pişmanlık yaşarmıyım bilemedim. Bir de hepsi istabul da yahu havaların biraz düzelmesi lazım. Neyse kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerine ihtiyacım var. tek sıkıntım ileride çok masraf çıkarır mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Hevesinizi kırmak istemem ama 200 ve 400'Lük Burgman'larda hemen hemen her kullanıcısının karşılaştığı bazı sorunlar var ki ilgili konu da şu linklerde:

http://www.motosiklet.net/forum/scoo...aj-sorunu.html

http://www.scooturk.net/forum/scoote...lerde-sorun-ne
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Motosikleti
    bunları okudum zaten ama zamanında baskı balatayı değiştirip sorunlardan kurtulmuş millet. ama işte beb bu sorunu yaşar mıyım yaşarsam maliyet ne olur demeden edemiyorum.

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı freewill adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar en sonunda parayı tamamladım. Fakat işte keşke dememek için sizinde fikirlerinize ihtiyacım var. Aslında alacağım alet suzuki burgman 200 ama bir yanımda 400 lük istiyor tab, bütçe sıfırını almaya yetmiyor doğal olarak biraz araştırma ile 2007 modelle birlikte yağ yakma gşbş kronik sorunların çözüldüğü daha yakışıklı bir hale büründüğünü öğrendim. Neyse şu meşhur sitede biraz araştırma yaptım gözüme 2 tanesini kestirdim 40bin km az üstü kazası belası çiziği çürüğü yok. 11-13 arası değişiyor. Alırsam pişmanlık yaşarmıyım bilemedim. Bir de hepsi istabul da yahu havaların biraz düzelmesi lazım. Neyse kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerine ihtiyacım var. tek sıkıntım ileride çok masraf çıkarır mı?
    burgman 200 güzel ve konforlu bir motor ancak çok yüksek devirle kalkıyor . Çok gaz vermeniz gerekiyor bu da yakıta yansıyor hali ile. Motoru seviyorsanız tabi buna katlanabilirsiniz. Burgman 400 tabi ki efsane bir motor ama bence 40 bin üstü motora vereceğinize o parayı replikası gibi diyebileceğimiz SYM Mxsym 400 aynı fiyatlara 10 bin km civarı alabilirsiniz.

Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Uzak durun o modelden.İlanda ki kmlere kesinlikle bakmayın.İlla maxi istiyorsanız en az 2013 model olsun ve ilk sahibinden bulmaya özen gösterin.Daelim, Kymco Sym, muhteşem dörtlülerin motorlarına bakmanızı tavsiye ederim.

Motosikleti
    hadi ya valla delircem arkadaş yahu :(

BigLion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio xevo 250 ve Yamaha Tracer 700
    merhaba bende bu aralar maxi scooter alma evresindeyim. Ama en son yapacağım şey 40bin km üstü araca 13 bin tl vermek olur, gerekirse 1-2 ay daha para biriktir, xciting 250 (sıfır km), xmax 250 falan al.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Benim de nakit tamam ama.......

ortada halen Mt-7 Tracer ve şu bizim yerli üretim KEVLAR KOT

yok ..

Motosikleti
    Alıntı BigLion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba bende bu aralar maxi scooter alma evresindeyim. Ama en son yapacağım şey 40bin km üstü araca 13 bin tl vermek olur, gerekirse 1-2 ay daha para biriktir, xciting 250 (sıfır km), xmax 250 falan al.
    yamaha düşünmüyorum. Konfor ve bagaj önemli benim için xmax i 100 km kadar sürdüm daha da binmem bel fıtığı yapar adam da xcity hiç kullanmadım ama yaşlı işi gibi geliyor bana

BigLion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio xevo 250 ve Yamaha Tracer 700
    yamaha düşünmüyorum. Konfor ve bagaj önemli benim için xmax i 100 km kadar sürdüm daha da binmem bel fıtığı yapar adam da xcity hiç kullanmadım ama yaşlı işi gibi geliyor bana
    xcity demedim xciting 250 (kymco)den bahsediyorum

Motosikleti
    Alıntı BigLion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xcity demedim xciting 250 (kymco)den bahsediyorum
    pardon

bu arada bir de böyle bir şey buldum acaba nasıl ki

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-1800-km-de-en-guclu-scooter-282306411/detay

Motosikleti
    Hornet 650
    pardon

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...82306411/detay
    https://www.youtube.com/watch?v=fVTRpJb9eBU

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    pardon

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-1800-km-de-en-guclu-scooter-282306411/detay
    guzel makıne sym downtown 300i var bunlarada bakabılırsın

Bthndmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX150
    Maxsym 400 çok gözüme çarpıyor.

Motosikleti
    Alıntı Bthndmrl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maxsym 400 çok gözüme çarpıyor.
    hocam onu düşündüm ama herkes yedek parça fiyatlarının aşırı pahalı olması ve parça için en az 1 ay beklemekten söz ediyor. Bakalım şu an için aklıma sym gts evo yattı gibi s3 ün bagajı baya küçükmüş. Yarın olmazsa bi bakmaya gideceğim olmazsa sıfır alıp geçicem 12den veriyorlarmış zaten.

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Scooterde suzuki burgman üzerine yok xciting 500 kullandım iyi yanıda var kötü yanıda var amortisörler çok sert stabilize yolda kullanmak mümkün değil. Hep asfaltta gidicek dehiliz ya imkanın varsa kullanıp dene almak istediğin modeli

hocam onu düşündüm ama herkes yedek parça fiyatlarının aşırı pahalı olması ve parça için en az 1 ay beklemekten söz ediyor. Bakalım şu an için aklıma sym gts evo yattı gibi s3 ün bagajı baya küçükmüş. Yarın olmazsa bi bakmaya gideceğim olmazsa sıfır alıp geçicem 12den veriyorlarmış zaten.
    Pcx kullanirken 1 ay disk bekledim. Hondanin en cok satan aracindan bahsediyorum. Diger markalarda 1 ay bekletilmek bence hic bir sey.
    Konuya gelirsek, sifir her zaman sifirdir. Burgman konusunda fikrim yok ama yakit, servis, parca fiyati ve sifir olmasindan dolayi 200cc burgman tercih edilebilir.

Motosikleti
    Kawasaki EL-250 ,Mondial Z-ONE 150
    XCITING 250Ri derim , ille suzuki olacak diye yaşlanmış motor almanın anlamı yok .bence kymco scooterlarda verdiğin parayı sonuna kadar hakeden tek marka.

osmanico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Aprilia scarabeo var abimde. Gayet güzel ve iyi bir motor. 20 bine geldi bizi hiç üzmedi

Motosikleti
    bakalım arkadaşlar kısmet olursa yarın bir sym ile burgman ı incelemeye gideceğim sıfır almaya karar verdim. Bir aksilik çıkmazsa pazartesi alır geçerim haftasonu girince iyi olmadı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)