Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MotosikletT STK sı kurmak ve birlikten güç almak

REKLAM ALANI

Arkadaşlar az önce Trafik Sigortası hususunda yaşadığımız mağduriyete ilişkin çok fazla tartışılmasına rağmen herhangi bir sonuç elde edilememesi dolayısıyla MOTED ve Motosiklet Markalarının yeterince bizim sorunlarımızla ilgilenmediğinide varsayarak artık birlikten güç doğar felsefesiyle MOTOSİKLET STK sı oluşturabiliriz diyorum.

Bu STK ne iş yapacak derseniz ilk tahlilde aklıma gelenler şunlar,

1) Motosikletle ilgili aleyhimize olacak unsurlarla ilgili ortak bir değerlendirmede bulunur ve lehimize olacak çalışmaları önerir/başlatır.

2) Motosiklete önyargıyı azaltacak ve motosikleti sevdirecek paylaşımlarda bulunur.

3) Trafikte yaşanan sıkıntılarla ilgili genel düngem maddeleri oluşturur ve bu konuda iyileştirici hamleler öngörür.

4) Kötü niyetli olabilecek tavır ve girişimlere karşı ortak ve güçlü bir duruş sergiler.

5) Ticari olarak motosiklet sektöründe yer alan Motosiklet ve Ekipman satıcılarına beklentiler iletilir ve bu yönde bağımsız iyi hizmet noktaları paylaşımlarında bulunur.

vs.vs..

Bunu binlerce motosiklet sever seviyesinde yapar isek gerçekten ses getirecek ve spesifik konularda güç kullanabilecek bir hale gelebiliriz.Sitede yüzbin seviyesinde üyemiz var gerçekten sektör ve kendimiz için katmadeğer üretecek bir güç olabiliriz diyorum ben..

Ne dersiniz?
    godfather bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    STK deyince aklıma ilk gelen 4048 entegre oldu

Baktım ki konu başkaymış.
    Osm@n bunu beğendi.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Daha önce derneklesme ya da klup kurma konusundaki talepler Mt yönetiminin akçeli islere girme konusundaki bence hakli tereddütleri nedeniyle sonuçsuz kaldi.
    Mt disinda vücut bulacak bir olusuma da kimse kalkismadi.
    Mt yönetimi içine girme konusunda isteksiz davransa da destek verecektir aslinda.
    Fakat bunlarin olabilmesi için birilerinin inisiyatif almasi, kosturmasi vs isleri halletmesi gerekiyor.
    Yapilacak olan olusumun vizyonu, misyonu, tüzügü vs. hazirlanmadan ciddi bir girisimde bulunmanin imkansizligini daha önce Gôrdük.
    Yani
    ne yapmak lazim?
    Nasil yapmak lazim?
    önce bunlarin belirlenmesi, sonra detaylarin hazirlanmasi gerekiyor.
    Ise bu bahsettigim isleri yapacak bir kurul olusturmakla baslamak lazim ve bu çok zor.
    Ama imkansiz degil.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Bir yerden başlanması şart, kurdun ensesi neden kalındır hepimiz biliyoruz.

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Elimden gelen yardimi yaparim,biyerden baslamak lazim

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Ben küçük bir araştırma yaptım. Aynı amaçlara yönelik kurulmuş bir dünya dernek var.
    Yani bir tane daha kurmanın gereği yok gibi duruyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)