Selamlar,
her şey normal, bir benzinlik ve geçen komik dialog :D
Selamlar,
her şey normal, bir benzinlik ve geçen komik dialog :D
Benzincinin bahşiş istemesine ilk defa şahit oldum.
Bu arada kameranın modeli nedir?
Motorum 2013 model arada hayırlı olsun bi bahşiş atarsın artık diyenler oluyor.
Bahşiş işi komik, aldığım ücretin yanında keşke bizim sektörde de bahşiş verse müvekkiller
personel sizi zengin görmüşşe bence verilir öyle abes birşey değil akrabalar yurt dışından yüksek sınıf arabayla gelip arabayı yıkatıyorum iç temzilik vs 5-10 fazladan veriyorum bir çay çorba parası , benzinlik vs çok kazanmıyor çalışanlar
nası bi tipin varsa gören konuşmaya çalışıyo yau arabaya da boşyere korna çalmışın öngörerek kullanmayı başarabilen kornaya hiç basmaz
insanda biraz asalet olur, benden istemişlerdi 1 lira vermiştim. Anlayana...
Ne iş yapmış da bahşiş istiyor.
Ben de istiyorum o zaman. Hesap numaramı özelden göndereyim bir 50 TL de bana at
Benden de hala istiyorlar motoru yikatinca, 42.000 e geldi motor.
Pompacılar sıfır alınmış plakasız araçlara hayırlı olsun abi çeker bahşiş ima ederler, gelenektir.
Fakat bunlar bildiğin yüzsüz.
Bahşiş vermeyi severim ve sürekli veririm.
Her öğlen işyerime yemek getiren paketciye veririm, motorda depomu her fullediğimde tutarı yukarı yuvarlar veririm üstünü almam vs.
Ama bunlar sigara parası değil çay parası kadar olur ancak, zorla sigara parası istemek nedir lan
Vallahi bisikletteyken eğer yol uygunsa ben de durmuyorum kırmızı ışıkta. Sen bileğini çeviriyorsun hızlanmak için velespitte ise sıfırdan başlıyosun hızlanmaya. İstediğin hıza tekrar çıkman, hızını korumaya göre çok daha büyük efor istiyor.
aynı benzicen benzin alıyoruz. ben depomu hep burada doldururum ama genellikle akşamları. Hatta buradakiler beni pek sevmez
2 sebebi var tenerede bir yerden sonra depo baya gıdım gıdım doluyor filtreden dolayı bende uğraştırıyorum hep bunları
diğer sebebi ise hep nakit aldığım için 1 tl mi bile alıyorum geriye çünkü ben o bozukları kumbaraya atıyorum onlarda uyuz oluyor
Şerefsiz herifler , ilk benzin koyduğumda bahşiş verdim sonra her yıkattığımda ''ooo yeni mi aldın kardeş hayırlı olsun bi bahşiş verirsin artık'' ulan 1 yıl oldu her seferinde görüyosun , buradakiler kasıtlı yapmış artık bu resmen yüzsüzlük bize para ver bize para ver demiş. Hiç yüzgöz olmamak lazım başında bekliyorum bişey sorarsa duymuyorum dolunca gidiyorum ödüyorum geliyorum.
Arkadaş orada sanırım bisikletli için değil de bir kaç saniye sonrasında kırmızıda geçen Üsküdar-Ümraniye minibüsü için demiş gibi geldi...
Bahşiş olayına gelince, en sevmediğim yüzsüz tiplere denk gelmiş, bahşiş vereceğim varsa da vermem bu tiplere.. Ben olsam onları onların silahıyla vurup, bir 5 tl lik benzin fazla versene senden olsun yolum uzun der, yüzsüzlüğün kralını yapıp bütün keyiflerini kaçırırdım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)