Yaşım 16 bi içeri girin moor yada kask tavsiyesi değil. içeri bir gir. (resimli)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
HAYIRLI OLSUNNN
-
Aman dikkkatli ve egitmli ol aslanim. Ben biliyorum ben yaparim ben cok iyiyim gibi dusuncelere kapilma. Dikkatli ve dikkatli ve de dikkatli sur. Egitmlerini aksatma allaha emanet ol yigidim
-
mkoni adlı üyeden alıntı
Aman dikkkatli ve egitmli ol aslanim. Ben biliyorum ben yaparim ben cok iyiyim gibi dusuncelere kapilma. Dikkatli ve dikkatli ve de dikkatli sur. Egitmlerini aksatma allaha emanet ol yigidim
saol abicim en çok korktuğum bi bela gelmesi çok iyi eğitim almaya çalışıyorum kimden ne kaparsam kar hesabı. ekipmanım kaskım bi gelsinde . yine başlayacağım abi. iyi akşamlar.
-
Çok akıllı çocuksun okuduğum kadarıyla. Helal olsun sana. Sakın saçma sapan heveslere girip hareketlere girme aman diyim sana. Hayırlı olsun yeni motorun da
-
teşekkür ederim asla abi helekide tek teker asla aman valla zaten zar zor aldım motoru. iyi akşamlar
-
Almancadan İngilizceye ondanda Türkçeye çevrilmiş Kafka eserleri gibi olmuş hepsini okudum, sen tüm ekipmanın tam olmadan üzerine bile oturma lütfen. "En azından": bot, dizlik, sırtlık, mont, eldiven, kask olmadan binme, kendine yazık etme abi.
-
Büyük kazaları genelde acemiler değil; "ben oldum artık, bu işi en iyi ben bilirim" diye düşünerek gazlayanlar yapıyor.
Sen onlardan olma, hep dikkatli kullan, gaza gelipte yüksek sürat, şehir içi agrasif sürüş falan yapma emi.
Kaskını da 15mt ilerideki bakkala dahi giderken başından eksik etme, kazasız belasız uzun yıllar motosiklet keyfi yaşa inşallah.
Motosikletin yeniden hayırlı olsun genç arkadaşım.
-
Güzel Memleketime bir biliçli kulanıcı daha
-
Hondolog adlı üyeden alıntı
Almancadan İngilizceye ondanda Türkçeye çevrilmiş Kafka eserleri gibi olmuş
hepsini okudum, sen tüm ekipmanın tam olmadan üzerine bile oturma lütfen. "En azından": bot, dizlik, sırtlık, mont, eldiven, kask olmadan binme, kendine yazık etme abi.
alıyorum geliyorler yolda
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
MeNGuC adlı üyeden alıntı
Güzel Memleketime bir biliçli kulanıcı daha
teşekkürler iyi akşamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Büyük kazaları genelde acemiler değil; "ben oldum artık, bu işi en iyi ben bilirim" diye düşünerek gazlayanlar yapıyor.
Sen onlardan olma, hep dikkatli kullan, gaza gelipte yüksek sürat, şehir içi agrasif sürüş falan yapma emi.
Kaskını da 15mt ilerideki bakkala dahi giderken başından eksik etme, kazasız belasız uzun yıllar motosiklet keyfi yaşa inşallah.
Motosikletin yeniden hayırlı olsun genç arkadaşım.
aynen abi katılıyorum kışın motoru kontrol etmek için bile aşşağı indiğimde ekipmanımı alıyorum o derece helekide ekipmanımı çok seviyorum . biraz onunda payı var asal zaten kalkış çalışmasında bile keipmanımı giyiyorum iyi akşamlar
-
Ben 16 yaşımda hayal kuruyordum, şimdi 16 yaşındakilerin motoru oluyor
-
Ali1903 adlı üyeden alıntı
Ben 16 yaşımda hayal kuruyordum, şimdi 16 yaşındakilerin motoru oluyor
abi benimkide bir hayal ile başladı gerçek oldu köyde 10 yaşındaki çocuk bile motor sürüyor isteyince oluyor valla yatakta uyurken sağ elimde gaz sol elimde debriyaj sol ayağımdad vites hayali kurup aynı kullanıyormuş gibi yapardım.
-
Hayırlı olsun,
unutma motor tehlikeli değildir onun üzerinde ki insan tehlikelidir bir yerde park edilmiş motosiklet kimseye zarar vermez,
Aileni ve kendini düşünerek dikkatli kullan.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Durumumuz yoktu okuyamadım
-
Helal olsun be bilinçli sürücü.
-
Eldivende biraz ucuza kaçmışsın gibi Hayırlı olsun güle güle kullan bende bi alamadım gitti bir motosiklet
-
Hayırlı olsun umarım çoook uzun yıllar motor kullanırsın.Bana ilk motorumu 13 yaşında almışlardı.Şu an 42 yaşındayım. Allaha şükür hala motor kullanıcısıyım.Eğer söylediklerini tüm ergenliğine ragmen yapma ve bunu uygulama becerisi gösterebilirsen çookk uzun yıllar motor kullanırsın.
-
Kenan evren kislasi mi la bura :p
Okumadimda hayirli olsun fotolar iyi bende ilk motorumu 16 yasimda almistim kazasiz belasiz kullan
-
seta34 adlı üyeden alıntı
Kenan evren kislasi mi la bura :p
Okumadimda hayirli olsun fotolar iyi bende ilk motorumu 16 yasimda almistim kazasiz belasiz kullan
yok abi saol abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
sawman adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun umarım çoook uzun yıllar motor kullanırsın.Bana ilk motorumu 13 yaşında almışlardı.Şu an 42 yaşındayım. Allaha şükür hala motor kullanıcısıyım.Eğer söylediklerini tüm ergenliğine ragmen yapma ve bunu uygulama becerisi gösterebilirsen çookk uzun yıllar motor kullanırsın.
abi hatta buraya yazmadıklarımda var o derece motoru çok seviyorum baya zevkli abi. inş abi hepimiz kazasız belasız kullanırız. teşekkürler
-
Yaşım 16 deyince direkt geldim zaten. Keşke daha önce görseymişim sana çok güzel bir motor tavsiye ederdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)