İnsan 30 yıllık motorcuda olsa kaza yapar mı yapar. Kaza yapınca bilinçsiz motorcu mu olunuyor? Adam daha işin acemisi, düşer kalkar. Geçmiş olsun bişeyin yoktur inşallah.
teşekkür ederim abi üzülmedim kahkaha attım motor ile baya dik bir yokuşta kalkış yapıyordum. başardım 5-6 defa denemeden 7. ciyi deneyeyeim dedim denemek için yokuştan aşşağı döneyim dedim dönerken gidonm baya döndü motorda ağır bacağımı koydum yokuş aşşağı olunca güç oraya akmak istiyor olmadı elimle tutuyım dedim yine olmadı en sonunda ayağım altında kalarak kaçtım koruma demiri olmasa ayağım pertti. ayağım biraz ağrıyor o kadar motorda yan ışıklar çatladı ve biraz çizildi ayaklık ve depo o kadar . teşekkürler. iyi akşamlar
Didn't read lol.
Şaka bir yana hayırlı olsun kardeşim. Kazasız ve belasız
Forumdaki nadir akranlarımdan birisisin 125lik bir çinliyle oyuncak gibi oynuyorum şuan ama bunun için yaptığım 6 kazayı saymazsak iyi bir yerde sayılırım. Ben tamamım dediğinde gelir kaza, unutma en iyi motorcu kendini kanıtlamak zorunda olmayan motorcudur. (Y)
Dostum geçmiş olsun.Yokuşta kalkış için sana bir tüyo.Gazda bonkör ol debriyajda cimri,tabiki bundan önce ayak arka frende Kazayı büyük ihtimal yokuştan döncem diye heyecan yaptın gideceğin yer hariç heryere baktın.Motorun aşağısına sağına soluna,yere bakarsan yere düşersin baktığın yere gidiyor sonuçta Çalışmaya devam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)