Çukurova (Adana) Motosiklet Fuarı
Reklamlar
-
Arkadaşlar Altın Elbiseli Adamın 04.05.2016 tarihli yayınında ( https://www.youtube.com/watch?v=X5w5wHuxwTA ) 59:20 de de belirtildiği gibi güneyin nadide şehirlerinden birisi olan Adanada 19-22 mayıs tarihleri arasında motosiklet fuarı olacak. Bu fuarların İstanbul dışında Anadolu şehirlerinde de yapılması gercekten sevindirici bir durum. Tüm motosiklet severlere vatana millete hayırlı olsun
Reklamlar
-
Çevre illerde olsa giderdim.
-
GezeGeze adlı üyeden alıntı
Çevre illerde olsa giderdim.
Umarım sizin yörelerde de yapılır. Motor kültürü artıyor ülkemizde artık
-
çukurovada böyle bişey olması güzel. ama çukurova da motorcudan çok apaçi var
-
Motor rodaj evresinde o yüzden gidemicem yoksa kaçmazdı altı üstü 200 km
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
çukurovada böyle bişey olması güzel. ama çukurova da motorcudan çok apaçi var
İşte amac bilinclendirmek onları ve motosiklete uzak insanları motosikletle yakınlastırmak
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
Ebu Tarık adlı üyeden alıntı
Motor rodaj evresinde o yüzden gidemicem yoksa kaçmazdı altı üstü 200 km
Gaziantep Adana arasındaki yolun bir sıkıntı yaratmıycagını düşünüyorum rodaj evresinde motorunuza sonucta sabit hızla gitmek imkansız. Rodaj için her sey var hatta hızlanma-yavaslama-virajlar vs. Bi sıkıntı olusturmayacagını rüsünüyorum. LAkin otoban oyle değil sabit hızda gidileceği için rodaj dönemine pek yardımcı olmaz
-
Yine de uzun yoldur illa sabit gaz gidilir yoksa 19 mayıs tatile geliyor gitmeyi istemem mi
-
işte bu güzel haber, İstanbul'da ki fuara gitmek kısmet olmadı ancak şimdi fuar ayağımıza kadar geldi umarım birçok markayı görebiliriz ve insanları bilinçlendirmeye yönelik aktiviteler olur.
-
sonunda istanbul izmir dısında biyerde fuar var
-
CG ciler basar orayı. Fuarın yarısı full yapılı CG olursa sasirmam.
-
weirdo1 adlı üyeden alıntı
CG ci adamın cg den baska motorla işi olmaz ki kolay kolay pek gelecegini sanmam. Gelirse bilincli cg sürücüsü gelir öyle pusturulmamıs zarrrr diye egzozu bagırmayan aynası felan uzerinde olan
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
htArh- adlı üyeden alıntı
işte bu güzel haber, İstanbul'da ki fuara gitmek kısmet olmadı ancak şimdi fuar ayağımıza kadar geldi umarım birçok markayı görebiliriz ve insanları bilinçlendirmeye yönelik aktiviteler olur.
İnşallah tüm firmaların katılımıyla güzel bir fuar olurda önümüzdeki sene insanlar daha da cok gitmek için can atarlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------
Ebu Tarık adlı üyeden alıntı
Yine de uzun yoldur illa sabit gaz gidilir yoksa 19 mayıs tatile geliyor gitmeyi istemem mi
Hayırlısı olsun hocam önümüzdeki seneye gidersiniz artık düzenlenirse eğer
-
giriş ücreti var mı acaba? Bilgisi olan var mı
-
Bu fuardan beklentiniz çok yüksek olmasın tamam adana sonuçta ancak bi izmir istanbul beklemeyin
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
giriş ücreti var mı acaba? Bilgisi olan var mı
Fiyat ile ilgili bir bilgi bulamayınca fuarı yapan şirketi arayıp sordum. İlk sene olduğu için girişler ücretsizmiş.
-
güzel yer seçmişler. Antep ve Mersin gibi çevre illerde de motorcu sayısı çok.
-
weirdo1 adlı üyeden alıntı
aynen öyle CG ciler basar orayı
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
Moderatör
Güzel bir gelişme ülkeniz adına.
-
-
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
Keşke senin motor dışında da biraz foto koysaydın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)