SELAM ARKADAŞLAR 2000 LİRA BÜTCEM VAR BAŞLANGIÇ İÇİN HANGİ MOTOSİKLETİ ÖNERİRSİNİZ . BÜTCEM BİRAZ DAHA YÜKSELEBİLİR . MONDİAL 100 UAG NASIL MOTOSİKLETTİR
SELAM ARKADAŞLAR 2000 LİRA BÜTCEM VAR BAŞLANGIÇ İÇİN HANGİ MOTOSİKLETİ ÖNERİRSİNİZ . BÜTCEM BİRAZ DAHA YÜKSELEBİLİR . MONDİAL 100 UAG NASIL MOTOSİKLETTİR
Mondial uag güzel motosiklettir ama bunun eğitimi ekipmani sigortasi plakası derken 2000tl yi geçiyor .Zaten motosiklet 2.500tl miş
çinli temiz bir cup ile başlayabilirsin o butce ile
Arkadaş sakın ola çine bulaşma. 1250tl aldım scoter hergün başka bi masrafı çıkıyo srn sen ol dakın bulaşma bi motor parası daha harcadım bu çin malına sana bi dost tavsiyesi
Kardesim araştırmadan acmayin su konuları. Milyonlarca var bu konudan,az araştırın.
1250tl ye aldığın motosikletten ne bekliyorsun ki dişlileri plastikten yapmışlardır ucuz olsun diye
Bu konuları araştırır mısınız lütfen? 150 tane var bu konudan. Detaylı detaylı yazmış kardeşlerimiz hepsinde de. Gidin okuyun.
Elektrik marşlı süper başlangıç motoru.
O paraya anca Anadolu'dan sigorta yaptırırsın kardeş. Üzgünüm.
Mobilet al bi tane polis çevircek olursa at kaç, sigortaya gerek yok-ehliyete gerek yok-ekipmana gerek yok-bakıma gerek yok, en mantıklısı bu :d
DDostum sen bakma buraya millet dalga geçecek yer arıyor. Ama baştan söyleyeyim ehliyetin, kaskın, montun korumalıkların yoksa, şu cümleden sonra yazdıklarımı'da okuma.
Alacağın motoru söyleyeyim sana. 1300-1500 tl arası Çinli kuba bi cg mümkünse 100cc olsun. 100cc olsun ki vergisi olmasın. Motoru baban ve ya annenim üzerine yaptır ki sigortası düşük çıksın. Belli bi tecrübe edinene kadar hem parça konusunda hem de yakıt konusunda seni üzmez bu tarz motorlar.
Bence biraz sabret 500 daha koy 2. El Honda Fizzy al . Taş gibi makine masrafsiz. Senin ilacin o
az daha koy ybr al
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)