Kask fotoğrafını yarın atıcam arkadaşlar o şokla kaska ne olduğuna bile bakmadım skutere koyup direk eve gittim.
Kask fotoğrafını yarın atıcam arkadaşlar o şokla kaska ne olduğuna bile bakmadım skutere koyup direk eve gittim.
Geçmiş olsun, herzman yavaşlayan kesim biz olmalıyız malesef...
Oncelikle gecmis olsun. Sonra
1. Ekipmanin onemini birdaha kanitliyorsunuz. Motorunuz scooter olmasaydi sag bacaginiz motorla yol arasinda ezilecek belki cok daha beteri olacakti.
2. Gelen arac baska bir motor veya bisiklet olsaydi size daha fazla hasar vermezdi belki ama kendisi cok daha kotu hasar alabilirdi. Onun sizi veya sizin onu farketmeniz de cok daha zorlasacakti.
3. Her ne kadar ana yolda olsaniz da dikkatli olun, yavaslayin, ozellikle islak yollarda hiz yapmayin. Kim kusurlu kim kusursuz, onemli degil. Iki taraf icin de fiziksel ve/veya psikolojik hasar sebebi olmayin.
geçmiş olsun
Öncelikle geçmiş olsun.
Yol hakkı bizde olsada 4 tekerlekliler bizi araç yerine koymadığından böyle şeyler oluyor. bu olayda sizde bulduğum tek hata tutanak tumamanız olmuş. çok arkadaşımızın başına geldi telefonları alıp ayrılmak daha sonra telefon açtıklarında şehir dışındayımlar açmamalar hatta küfür edip kapatmalar gördük. umarım böyle bir olay başınıza gelmez.
Ciddi bir yaralanma ve motosikletimde fazla hasar olmadığı için tutanak tutma gereği duymadık. Yoksa şahıs biraz tırsmış olacak ki hastaneye gitmeyi teklif etti. İyi olduğumu söyleyince, birbirimize daha dikkatli olmamız gerektiğini söyledim ve ortamdan ayrıldım. Ben dörtyol ağızlarından daha dikkatli geçmeyi öğrendim. Otomobil sürücüsünün de artık daha dikkatli olacağını düşünüyorum. Zaten şahıs genç uçuk kaçık tiplerden değil, 50'li yaşlarda aklı başında bir insan gibi duruyordu. Tekrar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
geçmiş olsun kardeşim kaza hepimizin peşinde
Hocam öncelikle geçmiş olsun.Hangi ülkede olursa olsun böyle tipler var burası Türkiye o ayrı .Böyle yol ayrımı vb. yerlere geldiğinizde ister 2 teker ister 4 teker mutlaka hızınızı azaltın.Bence yaptığınız yanlış kim olursa olsun bi tutanak tutmalıydınız yoksa azalmaz bunların sayıları.Bu arada kaskın fotosunu ve marka modelini atarsanız bizimde bilgimiz olur ve örnek alırız...
Öncelikle geçmiş olsun.Özellikle 50 yaş üstü sürücülere ve taksi kullananlara karşı çok dikkat etmemiz gerekiyor.Araba ile kaç kaza atlattım say say bitmez.Adamlar 24 saatin 18 saati araba kullanıyor,sonra 6 saat uyuyup tekrar kullanıyor ve öncelik kendilerinde sanıyorlar.Kendine kırmızı yanıpta yayaya yol vermeyecem diye gazı kökleyip üzerine süreni bile gördüm bu memlekette neleri başarıyorlar daha bir bilsen.Bence kesinlikle şikayet edilmesi gerekiyor.Bugün siz kurtuldunuz ancak yarın bu kişiler başkalarının ölümüne sebebiyet verebilir.Tekrardan geçmiş olsun kazasız sürüşler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)