Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kaza yaptım.

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Kask fotoğrafını yarın atıcam arkadaşlar o şokla kaska ne olduğuna bile bakmadım skutere koyup direk eve gittim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Geçmiş olsun, herzman yavaşlayan kesim biz olmalıyız malesef...

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    geçmiş olsun hocam

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Oncelikle gecmis olsun. Sonra
    1. Ekipmanin onemini birdaha kanitliyorsunuz. Motorunuz scooter olmasaydi sag bacaginiz motorla yol arasinda ezilecek belki cok daha beteri olacakti.
    2. Gelen arac baska bir motor veya bisiklet olsaydi size daha fazla hasar vermezdi belki ama kendisi cok daha kotu hasar alabilirdi. Onun sizi veya sizin onu farketmeniz de cok daha zorlasacakti.
    3. Her ne kadar ana yolda olsaniz da dikkatli olun, yavaslayin, ozellikle islak yollarda hiz yapmayin. Kim kusurlu kim kusursuz, onemli degil. Iki taraf icin de fiziksel ve/veya psikolojik hasar sebebi olmayin.
    furkanuc bunu beğendi.

kursaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R125-Mt-09-CBR650R
    Çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Öncelikle geçmiş olsun.

Yol hakkı bizde olsada 4 tekerlekliler bizi araç yerine koymadığından böyle şeyler oluyor. bu olayda sizde bulduğum tek hata tutanak tumamanız olmuş. çok arkadaşımızın başına geldi telefonları alıp ayrılmak daha sonra telefon açtıklarında şehir dışındayımlar açmamalar hatta küfür edip kapatmalar gördük. umarım böyle bir olay başınıza gelmez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı nines adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun.

Yol hakkı bizde olsada 4 tekerlekliler bizi araç yerine koymadığından böyle şeyler oluyor. bu olayda sizde bulduğum tek hata tutanak tumamanız olmuş. çok arkadaşımızın başına geldi telefonları alıp ayrılmak daha sonra telefon açtıklarında şehir dışındayımlar açmamalar hatta küfür edip kapatmalar gördük. umarım böyle bir olay başınıza gelmez.
    elin kırılmış sadece ne halin var gör diyenler olmadımı sanki

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ciddi bir yaralanma ve motosikletimde fazla hasar olmadığı için tutanak tutma gereği duymadık. Yoksa şahıs biraz tırsmış olacak ki hastaneye gitmeyi teklif etti. İyi olduğumu söyleyince, birbirimize daha dikkatli olmamız gerektiğini söyledim ve ortamdan ayrıldım. Ben dörtyol ağızlarından daha dikkatli geçmeyi öğrendim. Otomobil sürücüsünün de artık daha dikkatli olacağını düşünüyorum. Zaten şahıs genç uçuk kaçık tiplerden değil, 50'li yaşlarda aklı başında bir insan gibi duruyordu. Tekrar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    geçmiş olsun kardeşim kaza hepimizin peşinde

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Hocam öncelikle geçmiş olsun.Hangi ülkede olursa olsun böyle tipler var burası Türkiye o ayrı .Böyle yol ayrımı vb. yerlere geldiğinizde ister 2 teker ister 4 teker mutlaka hızınızı azaltın.Bence yaptığınız yanlış kim olursa olsun bi tutanak tutmalıydınız yoksa azalmaz bunların sayıları.Bu arada kaskın fotosunu ve marka modelini atarsanız bizimde bilgimiz olur ve örnek alırız...

Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Öncelikle geçmiş olsun.Özellikle 50 yaş üstü sürücülere ve taksi kullananlara karşı çok dikkat etmemiz gerekiyor.Araba ile kaç kaza atlattım say say bitmez.Adamlar 24 saatin 18 saati araba kullanıyor,sonra 6 saat uyuyup tekrar kullanıyor ve öncelik kendilerinde sanıyorlar.Kendine kırmızı yanıpta yayaya yol vermeyecem diye gazı kökleyip üzerine süreni bile gördüm bu memlekette neleri başarıyorlar daha bir bilsen.Bence kesinlikle şikayet edilmesi gerekiyor.Bugün siz kurtuldunuz ancak yarın bu kişiler başkalarının ölümüne sebebiyet verebilir.Tekrardan geçmiş olsun kazasız sürüşler dilerim.

endurolife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 250 Exc Sixdays / 2014

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)