Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

çakar ışık nasıl takılır yardım edin

REKLAM ALANI

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Neyse konumuza geçelim bugün ışık modülü aldım (çakar) içinden bağlantı şeması çiktı ama pek anlam veremedim sayılır bu modülü motorun arka stop bağlıycağım yardım ederseniz sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Kırmızı kabloyu arka fren lambasının artı ucuna mavi ve siyah kabloyu arka frenin eksi ucuna baglaman yeterli

Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kırmızı kabloyu arka fren lambasının artı ucuna mavi ve siyah kabloyu arka frenin eksi ucuna baglaman yeterli
    şu şekilde değilmi. Ayrıca herhangi biir sıkıntı olmaz değilmi sigorta atma falan. Birde fren lambasının artı kablosunun rengi kırmızı değilmi.

ceyhun383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİ bajaj discover 125 YENİ HONDA CB125E
    Alıntı mevlut12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu şekilde değilmi. Ayrıca herhangi biir sıkıntı olmaz değilmi sigorta atma falan. Birde fren lambasının artı kablosunun rengi kırmızı değilmi.
    http://i.hizliresim.com/9oJ0or.jpg
    Kirmizi arti siyah eksi iyice bantla birbirlerine deymesinler yoksa sigorta atar

Bu one takilanlardan olmasin

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    hayır yanlıs hocam sakın oyle yapma bak şimdi çok basıt lambaya gelen + ucu bul kes yani modülün kırmızı kablosuna bunu tak mavı cıkısıda lambaya gıden + ya bağla siyah kabloyuda - kablosunu kesmeden sıyır ve o kabloya sar kafan karısırsa whapshaptan yada faceden kamerada anlatırım sana fearlesboyy@msn.com
    face adresım bunlardan sureklı bagladım tum arkadaslarımın motorlarına

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)