Neden araba kadar yakan motosikletlere biniyorsunuz?
Reklamlar
-
27 Mayıs 2016, 18:09
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Çoğu zaman biz erkeklerin de bazı motorlara veya bazı posisyonlarda hep kullandığımız motora gücümüz yetmiyor, kan ter içinde kalıyoruz. Peki neden? Eşeklikten dolayı, çıkamayacağımız deliklere girmeye yapamayacağımız manevraları yapmaya çalıştığımız için.
motoru gücümüz ile değil de motorun kendini ileri gitme gayreti ile kullanmaya çalışırsak sürekli, ayağımız yere değidiği sürece sorun olmayacaktır.
Anlatamadım di mi?
Mesela kaldırım kenarına park ederken, yoldan geldiğimizde bodoslama değil de; genişten gelerek kaldırımı teğet geçip yola doğru bir manevra yaparak motorun önünü yola arkasını kaldırıma bakacak şekilde park ettiğimizde, park yerinden çıkmak için motoru geri geri taşımaya çalışacağımıza sadece gaza basmamız gerekecek
çünkü asfaltlar genelde su kaldırım kenarındaki kanallara aksın diye eğimli yapılır.
Yine mi anlatamadım
İşte bu yüzden eğitmen değil sürücüyüm sadece
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Şimdi açıkcası ben hiç delikanlılık yapmaya çalışıpta motoru geri geri itmeye çalışmıyorum , inip elimle itiyorum çünkü eğimlerde gücüm yetmiyor ayaklarım tam basmadığı için. Artistlik yapmaya gerek yok paşa paşa iner iterim valla
Fakat yol sorunlarında ise evet biraz tecrübe devreye girmeye başlıyor bunda hemfikirim sizle. Zaten isterse 10 metre 1 ton motor olsun hareket ettikten sonra her yolda sürülür.
İşte aslında buna yavaş yavaş alıştıkça aslında ne kadar kolay olduğunu görüyorsunuz.
Nc750 gayette alçak bir motor aslında ve rahat edebilirsinizde.
Olcay'ın yazdığı yorumda aslında çok doğru ve bende bunlara baya dikkat ediyorum. Sıkıntı yaşayacaksam 2 metre ilerisine park ediyorum vs. Anlatabildin aslında ama bu dediğin olayları bende yaşadığım için çok daha kolay anladım
Olcaycım gayet iyi anladım, gayet iyi anlattın..
Mümkün oldugunca benim durumumda evet aslında motorun kendisini kullanmamızda fayda var bende saçma sapan yerlerde kısa olsun diye park edip çekiveririm, çıkcagım anı düşünmem..
Motorla çok düştüm, ayağım yetmediğinden, eğimden, çukurdan... o yüzden yüksek, ağır motorla kendimi riske atmıyım diye düşündüm hep, hani kendime göre olsun.. günlük yaşamda daha az zarar göreyim diye, ama evet bu demek değil ki kullanmıyım bundan yana kendimi çekmemem gerekir..
ama kararlıyım... cc yükselteceğim... amin..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Reklamlar
-
28 Mayıs 2016, 13:11
Motorum kilometrede 8 kurus gibi yakiyor eger buna yakiyor denirse. Ha neden mi buna biniyorum, param buna yetiyor.
-
28 Mayıs 2016, 13:55
tutku yaratır...
-
28 Mayıs 2016, 13:59
Bir de bunun anne versiyonu var. Yavrum araba alsak ya...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)