Yorumlar için teşekkürler. Tabi acemilikten dolayı kaynak, sanayi işlerini araştırmadan, bilmediğimizden ördek gibi servisin yolunu tuttuk. Üzüldüm şimdi gerçekten. Bugün arayacaklardı, tekrar bir görüşeyim adamla. Eksik olmayın.
Yorumlar için teşekkürler. Tabi acemilikten dolayı kaynak, sanayi işlerini araştırmadan, bilmediğimizden ördek gibi servisin yolunu tuttuk. Üzüldüm şimdi gerçekten. Bugün arayacaklardı, tekrar bir görüşeyim adamla. Eksik olmayın.
Hocam kozmetik açıdan acil görünen yerleri şimdilik yaptır, Gerisini ise zamanla 2. el temiz parçalardan tamamlamaya çalış. Yazık o kadar para verilmez.
500 1000 liraya kaportacı yapar değiştirmeyin parçaları
Aliexpress te tamamı 1300tl gümrüğü mümrüğü 1500 desek gerçi böyle yüksek tutarlı alışveriş hiç yapmadım ama daha uygun değilmi
bana fiyat normal geldi, euro üzerinden birçok parça büyük firma büyük mühendislik yüksek kalite olunca fiyatlarda çin hintli kardeşlerine göre doğal olarak yüksek oluyor. motosiklete binen heleki grenajlı motosiklete binenler ufak bir yan yatırdığında 1000üzeri olacağını bilerek kullanır.
abi git al Çin'den-minden yan sanayi karenaj, hatta kendin tak, et. Hem para cebinde kalır hem sana eğlence olur.
3 kuruş fazla olsun japon olsun, ocağımıza incir ağacı diksin japon olsun. japon olsun, japon,
Geçmiş olsun servise bulaşma . Benim motor gibi olsa demekki 6 7 bin öpeceklerdi seni.
ninja 250 R ile çok ufak bir kaza ( ayak koyma pedi kırılması sürüşü engelleyecek birşey olmaması) 3250 liraya mal oldu. yamaha bu modele insaflı davranmış kawasaki ye göre
Adli bir durum yoksa veyahut kaskonuz yoksa yan sanayi kullanmak daha mantıklı
gecmiş olsun
Siz en iyisi buraya karenaj tamirine gidin: www.motosikletboyacisi.com
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Yamaha'nın 540 tl istediği parçayı e-bay'den 120 tl ye aldım, bi bak sende istersen. ama garanti olayın varsa zor tabii...
Dostum bu nedir ya a yan yatma bariyerlerden 68 takla mi atti bu alet nedir bu fiyatlar illa hint illa tipsiz cbf mi alacak gariban?
Geçmiş olsun.
Firmalar motordan para kazanmaz, parçadan kazanır. Hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum da, en küçük olayda zarar gelecek parçalar özellikle maliyetlidir. Çünkü firma en fazla bu parçaları satacağını bilir. motor düşer aynı parça gider. Bir daha düşer yine aynı parça gider vs. Yamaha'dan değil tüm markalarda politika bu şekildedir.
En basitinden, bir motosikleti tüm yedek parçalarını toplayarak almaya kalksanız, sıfır motosiklet fiyatının 2 katından fazla maliyete denk geldiğini görürsünüz.
Geçenlerde denk geldiğim ufak bir örnek de yerini bulur sanırım. Kia Ceed marka bir otomobilin tek bir farı 3 bin liradır!
Velhasıl, bir motosikleti alırken her yönüyle düşünülmesi gerekiyor. Hızlı gidiyor, güzel görünüyor vs. ile iş bitmiyor. Masraflarını da en aza indirgemeye çalışın. Grenaj koruma takozu, radyatör koruması, karter koruması vs. vs. bunlar süs için yapılmıyor Veya eğitim bile dolaylı yoldan masraflarınızı aza indirgeyici etmendir (Sağlığınızı korumanın yanı sıra).
Allah beterinden korusun. Arkadaşların dediği gibi, grenajlar ne kadar zarar görmüş olursa olsun, araştırın. Bir yerlerde onu tamir edecek ve iyi boyayacak ustalar mevcut
"CaRPe DieM"
Hocam çok geçmiş olsun, benim de sizin yaptığınıza benzer bir vukuatım oldu. Hemen hemen aynı bölgelerde boya vs. artı sag gidon değişmişti. Bunlar için yetkili serviste 1400 civarı çıkmıştı. Kawasakiye parcası pahalı derlerdi tamam ama yamaha da fiyatta cok farkı yok demek ki.Genel bir soru; yetkili servisten servise fiyat farkı çıkıyor mu peki yoksa her yerde standart fiyat mı alınır?
On çamurluğun ucunu kırmıştık yenisi 370 tl tampon hastanesi diye bi yer var plastikten adam yapıyolar 15 liraya tamir ettiler bide boya lazım
yapılacak yerler yapıldıktan sonra
delik falan varsa tamir olamayacaksa , logolar stickerlar vs. koyularak gizlenebilir.
sticker da envaiçeşit var zaten. istediğin kalitede istediğin şeyi de yaptırabilirsin.
gibi.
Yamaha öpmüş resmen 😔😔
Adamlar boşuna hızlı, beygiri yüksek motor yapmıyorlar ne kadar çok kaza okadar çok para onlar için
Peki arkadaş dediklerinizi yaptı yan sanayi man sanayi, delikler stickerle kapatıldı, ya satarken ne olacak sahibinden hasarsız kazasız belesız diyemez heralde, bence herşeyini orjinal yaptır hemen sat nasıl olsa r25 çok revaçta şu an
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)