Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni Gözdemiz Ducati Monster 696

REKLAM ALANI
    KmlTkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja300 ABS
    Hayirli olsun Bol patirdamalar
    Kontrol edemediğin güç , güç değildir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Çağlar hayırlı olsun kafana yattıysa al ben o fiyata abs siz almazdım alabileceğin alternatif çok motor var yok demişsin ama, ve duke gibi kullanmayı deneme atik motordur çok hafif değildir dikkatli temkinli ol Artçı selesi olmayan motora 2 kişi gidip alalım diyen Keremede sevgiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suan motor 6800 kılometrede valf ayarı yapılmısmıdır ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:03 ----------

Valla hayalime kavuştum sayılır abs cok onemlı bılıyorum fakat elde daha ıyısını alacak ımkan yok alacagım motorda abs yok buyuk ıhtımalle brembo celık hortum fren sıstemı var cokta kotu olacagını sanmıyorm.Ama ımkan olsaydıda keske abslısını alabılseydım. İyi nıyetlerın ıcın tesekkurler umarım en yakın zamanda 390a gecıs yaparsın
    Valf ayari yapilmamistir, 5000km sonra isteyecek ama, haberiniz olsun.

Celik hortum sistemi vs. iyi ama hic bir sekilde ABS'yi karsilamaz. Hatta yol sartlari uygun degilse guclu fren daha kolay kilitlemenizi saglar. Suspansiyon ayarlarini da cok iyi yapin. Sakaya gelmez.

2 sene kadar once CB1000R aldim, yeni. Bakmadim bile ABS'li olup olmamasina. Olmadik yere dusup 3 ay diz agrisi cektikten sonra bir suru zarar edip degistirdim yepyeni kiz gibi motorsikleti. En onemli sebep ABS'nin yoklugu idi. Sagligin fiyati yok. Motorsiklet zaten tek basina tehlikeli sey. Bu motorsiklet sakin kullanmayi tesvik eden bir model de degil, biliyorsunuzdur.

200cc 300cc motora ABS olsa cok iyi olur ama 600cc ve yukarisi naked motora lazim. COk kolay hizlanacaksiniz. Ama durmaniz her defasinda risk tasiyacak.

Amacim hevesinizi kursaginizda birakmak degil. Ama insan o durumda rasyonel karar veremeyebiliyor. CB1000R ciktigindan beri aklimda olan bir modeldi. 6 sene bekledim almak icin. Ruh halinizi az cok tahmin edebiliyorum. Iki kere dusunun. Motorsiklet cok. ABS yasasi gelince, farkindalik ta artinca bunlarin fiyati iyice dusecek haberiniz olsun.
    tinerci bunu beğendi.

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artçı selesi olmayan motora 2 kişi gidip alalım diyen Keremede sevgiler

Hahahaha Aleyküm selam Erman, Çağların daha ehliyeti olmadığından o alcak ben kullancam Artıkın oda metrobüsle takip eder beni
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    maşallah diyelim.. allah utandırmasın kardeş. kazasız belasız sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Yanlislikla ikinci kez post edildi

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Çağlar hayırlı olsun kafana yattıysa al ben o fiyata abs siz almazdım alabileceğin alternatif çok motor var yok demişsin ama, ve duke gibi kullanmayı deneme atik motordur çok hafif değildir dikkatli temkinli ol Artçı selesi olmayan motora 2 kişi gidip alalım diyen Keremede sevgiler
    Arkadakı mono kapak ermanım cıkarılıp artcının oturacagı yer acılıyor :D Elımde 20 lira var ve bu fıyata guzel 2. el bı abslı bulamadım 23e falan var. Tavsıylerın ıcın tesekkurler elımden geldıgınce temkınlı davrancam tesekkurler keremın artcısı olcam :DD:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------

Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çağlaaaar almaya birlikte gidelim mi

Ehliyetini almadın dimi daha kankacım

Hahaha hayırlı olsun şimdiden bakmaya gideceğin zaman haber ver işten kaçıp bakmaya gelirim bende.
    Akşam gitcem bakmaya daha daha sonra atamotora ulasabılırsem oraya goturelım mı

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valf ayari yapilmamistir, 5000km sonra isteyecek ama, haberiniz olsun.

Celik hortum sistemi vs. iyi ama hic bir sekilde ABS'yi karsilamaz. Hatta yol sartlari uygun degilse guclu fren daha kolay kilitlemenizi saglar. Suspansiyon ayarlarini da cok iyi yapin. Sakaya gelmez.

2 sene kadar once CB1000R aldim, yeni. Bakmadim bile ABS'li olup olmamasina. Olmadik yere dusup 3 ay diz agrisi cektikten sonra bir suru zarar edip degistirdim yepyeni kiz gibi motorsikleti. En onemli sebep ABS'nin yoklugu idi. Sagligin fiyati yok. Motorsiklet zaten tek basina tehlikeli sey. Bu motorsiklet sakin kullanmayi tesvik eden bir model de degil, biliyorsunuzdur.

200cc 300cc motora ABS olsa cok iyi olur ama 600cc ve yukarisi naked motora lazim. COk kolay hizlanacaksiniz. Ama durmaniz her defasinda risk tasiyacak.

Amacim hevesinizi kursaginizda birakmak degil. Ama insan o durumda rasyonel karar veremeyebiliyor. CB1000R ciktigindan beri aklimda olan bir modeldi. 6 sene bekledim almak icin. Ruh halinizi az cok tahmin edebiliyorum. Iki kere dusunun. Motorsiklet cok. ABS yasasi gelince, farkindalik ta artinca bunlarin fiyati iyice dusecek haberiniz olsun.
    Tavsiyelerınız ıcın tesekkurler , Bende olmasını ısterdım fakat sartlar el vermedi bidahakıne artık ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

Alıntı KmlTkn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun Bol patirdamalar
    Senin tigerına eslik edebılecek bisi aldık artık Sağolasın kemalim teşekkurler
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı mostro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .........Kırmızıyla işaretlediğim parça varsa abslidir.http://i.hizliresim.com/8Z4N3r.jpg
    bu okuyucu arka tekerlekte de varsa o motor ABS lidir..

bazı motorlarda bu parça sadece ön tekerlekde var ve görevi hızı ölçüp göstergeyi çalıştırmaktır ABS ile alakası yok...

yani ABS var deyip frene abanmayın duruşunuz sürprizli olur

yeni motorunuzda hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin çok özel bir sesi var bu makinanın kullanmışlığım yok ama komşumda var her sabah hayır dualarımı alır kendisi

Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu okuyucu arka tekerlekte de varsa o motor ABS lidir..

bazı motorlarda bu parça sadece ön tekerlekde var ve görevi hızı ölçüp göstergeyi çalıştırmaktır ABS ile alakası yok...

yani ABS var deyip frene abanmayın duruşunuz sürprizli olur

yeni motorunuzda hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin çok özel bir sesi var bu makinanın kullanmışlığım yok ama komşumda var her sabah hayır dualarımı alır kendisi
    Teşekkurler sağolun , arka tekerdekınemı bakcam sımdı :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

Alıntı toseabul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maşallah diyelim.. allah utandırmasın kardeş. kazasız belasız sürüşler.
    Teşekkurler amin amin , eksik olmayın

Motosikleti
    XJ6N

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

adama sorsana abs olup olmadıgını

Motosikleti
    BMW S1000R
    Sordum bende emın degılım olup olmadıgından dedi , ondan cok arada kaldım :D

kuvvetmira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Exc250+vstrom 650
    hayırlı uğurlu ulsun ALLAh kaza bela vermesin

Motosikleti
    XJ6N

Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı kuvvetmira adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu ulsun ALLAh kaza bela vermesin
    Teşekkurler valla inşallah olmaz

Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    ABS olup olmadığından haberi olmayan bir adamdan motosiklet almak nedir ya Ayrıca bu ne lan motor mu o.. Regal Raptora binerim daa iyi :D Her bakımda 1 regal raptor alır koloni yaparım

Şaka lan şaka.. İnşallah gönlüne göre olur.

Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABS olup olmadığından haberi olmayan bir adamdan motosiklet almak nedir ya Ayrıca bu ne lan motor mu o.. Regal Raptora binerim daa iyi :D Her bakımda 1 regal raptor alır koloni yaparım

Şaka lan şaka.. İnşallah gönlüne göre olur.
    Bu aksam beklıyorum abı bak hava gunluk guneslık gok yuzu masmavı cıcekler bocekler kuslar ucuyor

Motosikleti
    Searching.
    Bu aksam beklıyorum abı bak hava gunluk guneslık gok yuzu masmavı cıcekler bocekler kuslar ucuyor
    Sen hangi galaksidesin evlat. Bizim burada dolu yağıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Floryadayım camlar acık bahceden kus seslerı gelıyor Hava tam bir marmaris nidasında esiyor :D:D

Motosikleti
    Searching.

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir anda soğudum Motordan bi ara araştırayım derken
    Alan kardeşime hayırlı olsun ...

Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amman iyi baktirin. Ducati alan bir pisman, almayan iki...

Bakim raporlarini isteyin. Valf ayari en son ne zaman yapilmis belgesini isteyin. Son model degilse her 12bin km'de bir istemesi lazim. Burda minimum $600'a yapiyorlar valf ayar bakimini servisler.

Ducati almasi cok ucuz degil, ama kullanmasi hic ucuz degil.
    güzel bakan , güzel görür.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)