Kaç basıyor jklşsdajklsjkljk : D
hadi sonunda kavuştun hayırlı ugurlu olsun :D . ikaz ışıklarına dikkat et benzin ve hararet göstergesi yoktu yolda kalma :D heycanlandım valla . alınca bol bol fotoğraf ve video bekliyoruz ha ona göre
hayirli ugurlu olsun, benim pek hosuma gitmiyor hevesin kirilmasin ama stop edecek gibi calismasi titresimi falan bilmeyene sanki bozuk gibi geliyor boyle olunca :D
Alkol alip ehliyetini kaptirma yine yalan olmasin guzelim italyan :p
Oy Oy tü tü tü Mahşallah Allah Nazarlardan saklasın çok beğendiğim bir makine Egzoz olarak Akropovic ' i daha çok beğeniyorum Monster de tabiki kişisel tercih HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN.
hayırlı olsun çok güzel alet. ben de ikinci motor olarak düşünmüştüm ama sıfırının üretilmemesi beni mt-07 almaya itiyor biraz. ducati'nin en büyük hatalarından biri bence 696 nın üretimini durdurmak. biz sadece zenginlere satıyoruz, ucuz ve orta segment motor üretmiyoruz demeye getirdiler sanki. tabi 821 abisi insanın daha da bir aklını alıyor.
Cok guzel motor bi 50000 kmde bunla gidersin insallah
Hayırlı olsun güzel motor.
İyi niyetli dileklerınız ıcın cok tesekkur ederım.
Dostum sonunda karar verdin ve istediğini yapıyorsun. Rüya motor sonunda geliyor desene Senin yolunu izliyorum bende. Duke 200 ile başladım sonra 390 geçmeyi düşünüyorum sonra da Monster 696.
Ama ABS nin gerekliliğini 390 dan test edebildin. Bana sorarsan Monster 696 gibi bir motor alacaksan kesinlikle ABS si olsun derim. Şimdiden hayırlı olsun.
Amman iyi baktirin. Ducati alan bir pisman, almayan iki...
Bakim raporlarini isteyin. Valf ayari en son ne zaman yapilmis belgesini isteyin. Son model degilse her 12bin km'de bir istemesi lazim. Burda minimum $600'a yapiyorlar valf ayar bakimini servisler.
Ducati almasi cok ucuz degil, ama kullanmasi hic ucuz degil.
Suan motor 6800 kılometrede valf ayarı yapılmısmıdır ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:03 ----------
Valla hayalime kavuştum sayılır abs cok onemlı bılıyorum fakat elde daha ıyısını alacak ımkan yok alacagım motorda abs yok buyuk ıhtımalle brembo celık hortum fren sıstemı var cokta kotu olacagını sanmıyorm.Ama ımkan olsaydıda keske abslısını alabılseydım. İyi nıyetlerın ıcın tesekkurler umarım en yakın zamanda 390a gecıs yaparsın
https://www.instagram.com/besafes1kr/
Çağlaaaar almaya birlikte gidelim mi
Ehliyetini almadın dimi daha kankacım
Hahaha hayırlı olsun şimdiden bakmaya gideceğin zaman haber ver işten kaçıp bakmaya gelirim bende.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)