MOTOSİKLET ALIMI NE ÖDERİM ?
Reklamlar
-
Motosiklet olarak Yamaha YZF R25 almayı düşünüyorum. Şuan ki fiyatı 15.750 TL
Bana tam olarak her şeyi için ne kadar tutar. Bilen arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum, teşekkürler
Örnek olarak plaka, ruhsat, sigorta(tahmini, önceki motosikletim Mondial Drift ilk motosikletim idi 700 TL çıkmıştı (Mayıs ayı 2016)...
Reklamlar
-
700 tl sigorta zamlarından önceydi sanırım?
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
700 tl sigorta zamlarından önceydi sanırım?
Çıkan bu fiyat 700TL Drift 135cc için çıkmıştı bu ay
-
Nakit alıcaksan 15 bin el sıkışır 226 tl plaka çıkartırsın sgorta ne tutarsa artık ilk aldığın motoru yeni sanırım satıysan sgorta yaptırdığın acenteya noter satış kağıdını vererek geri kalan ayların ücretini iade almayı unutma
-
Bilgilendirme için teşekkürler. #MeNGuC Bazı bayilerde duyduğuma göre R25 çok sattığı için fiyatta indirim yapmıyorlar peşin olsa da ne kadar doğru bilmiyorum.
-
-
Lastik masrafını da unutmayalım +1000 tl Eğer boyunuz çok uzun değilse Rc 250'yi de bir gözden geçirirdim 16 bin papele bırakıyorlar
-
15.750 motor.(1 kuruş indirim yapacaklarını sanmıyorum.3 ay önce nakit mt25 aldım indirim yapılmadı)Plaka ruhsatı bayiye yaptırırsan 400 TL.Sigorta 850 TL desek.
En az 17000 TL'yi gözden çıkar hocam sen.
Bir de lastikleri değiştirirsen diablo rosso 2 desek 850-900 TL de o tutar.(lastik + lastik değişimi + rot balans ayarı)
-
Pazarlıkta sünnet yerini bulsun teklifinde bile bulundum X-max Iron Max için ama nafile ...
Şuan da bayilerde satma endişesi hiç yok !
Sen almazsan arkadan gelen müşteri zaten alacak mantelitesi var ki sistem bu şekilde devam ediyor ...
Birde unutmadan plaka işlemlerini bayiye yaptırmak istersen emin değilim pek ama 60 TL gibi notere ödenecek vekaletname ücreti çıkıyor bilgine ... Şimdiden hayırlı olsun diyelim ...
-
R25 alıyorsan 20.000 tl cebinde bulunması lazım
Zaten motoru ilk alışında plaka, ruhsat, sigorta (en az 750 çıkacaktır), koruma takozu vs derken 18 lira gidecek
Ekipman durumunu bilmiyorum ama böyle bir motor alıyorsan en az 2.000 liralık ekipmanda alman lazım
Eğer driftten r25 e geçiyorsan o motor ilk başlarda düşme kalkma yapacaktır bikaç bin lirada beklenmedik harcamalar için ayır malum parçalar pahalı
-
Yakın zamanda aldım.15.750 motor + 650 sigorta+ 200 plaka ruhsat= 16.600 tl
-
MoKo777 adlı üyeden alıntı
15.750 motor.(1 kuruş indirim yapacaklarını sanmıyorum.3 ay önce nakit mt25 aldım indirim yapılmadı)Plaka ruhsatı bayiye yaptırırsan 400 TL.Sigorta 850 TL desek.
En az 17000 TL'yi gözden çıkar hocam sen.
Bir de lastikleri değiştirirsen diablo rosso 2 desek 850-900 TL de o tutar.(lastik + lastik değişimi + rot balans ayarı)
Bu arada MT-25 nasıl konfor ve oturuş pozisyonu olarak MT ile R25 arasında düşünüyorum da aynı zamanda.
-
KouMosk adlı üyeden alıntı
Bu arada MT-25 nasıl konfor ve oturuş pozisyonu olarak MT ile R25 arasında düşünüyorum da aynı zamanda.
O konuda tavsiyem git bayiye motorların üstüne otur öyle karar ver olur. Arkadaşlar tahmini rakamları yazmış.
Bakım işletim maliyetlerni de düşünmeni tavsiye ederim. Kol böreği diye konu açmış forumdan biri motoru yan yatırdım diye.
-
KouMosk adlı üyeden alıntı
R25'le karşılaştırma yapamam, hiç üzerine bile oturmadım çünkü ama MT-25'ten çok memnunum.Bana sürüş pozisyonu olarak da konfor olarak da gayet rahat geliyor.Arkadaşın dediği gibi bayiye gidip oturup karşılaştır bence de.
-
Kafadan 18.000 cebine koy.
-
Peki sıfır motosiklet alırken izlenecek yol nedir ? Ben Kocaeli'de oturuyorum mesela başka bir ilden getirecem motosikleti parayı verdik mi direk alıyor muyuz yoksa orada aldığımız için plaka ruhsat orada mı çıkarıyoruz ?
-
Son olarak bana çıkan fiyat :
R25: 15.750 ( son zamdan 3 gün önce alarak kurtardım
koruma takoz seti: 250
başka şehirden geldiği için taşıma ücreti: 250
Sigorta: 700 (anadolu)
Toplam: 16.950
plaka ve ruhsat ile de 17.200 olur
-
Gel r25 ve 2.500 lük malzemeyi 16 bine verim sana.
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Gel r25 ve 2.500 lük malzemeyi 16 bine verim sana.
Adam almış bea milet bi ara çok aranıyordu kismet işte
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
MeNGuC adlı üyeden alıntı
Adam almış bea milet bi ara çok aranıyordu kismet işte
Aynen öyleymiş )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)