Hangi motor hangi kask hangi eldiven? Yeter yahu
Reklamlar
-
Herkese merhaba. Hergun ayni konulari gormek forumu itici hale getiriyor. 15-16 yasinda kendini bilmez ergenler mi yaziyor yoksa birileri muhabbet olsun diye mi trolluyor? Hergun kesin 'hangi kaski almaliyim' ya da 'hangi motorla baslamaliyim' veya 'hangi montu almaliyim' gibi konular aciliyor. Biraz takip etseler hepsinin cevabini bulacaklar. Admin check edin lutfen.
Herkese iyi gunler, kazasiz surusler
Reklamlar
-
Ömrüm boyunca bir foruma konu açıp da fikir sormadım cevap aramadım biraz kurcalayıp hep hazır birşeyler buldum
-
15-16 yaşında olup hiç konu açmayanda var. bu arada ergenlik 25 yaşına kadar gider. belliki merak edip soruyorlar bakmassınız geçer gidersiniz.
-
Hemen hemen her gün o mu ? Bu mu ? Şu mu ? diye konu açılıyor evet.
Ama bu konuların üstüne, sizin gibi bu konulara kızıp konu açanlarda var. Biraz araştırırsanız eğer bulabilirsiniz.
Sizde boş yere konu kirliliği yapıyorsunuz.
Bilginize !
-
Korkarim bu konudan da defalarca acildi.
Bunun sonu gelmez, modlar halletmesi lazim.
-
15-16 yaş demeyin bi tuhaf oluyorum.
-
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Hemen hemen her gün o mu ? Bu mu ? Şu mu ? diye konu açılıyor evet.
Ama bu konuların üstüne, sizin gibi bu konulara kızıp konu açanlarda var. Biraz araştırırsanız eğer bulabilirsiniz.
Sizde boş yere konu kirliliği yapıyorsunuz.
Bilginize !
Artık birisi ciddiye almalı diye yazdım dostum. Siz de ciddiye almışsınız, sağolun. Değilse bilgi kirliliği devam edecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Ergenler de alınmış. Okumadan geçeriz, kusura bakmasınlar.
-
Senin yaş kaç hocam? 23, 24? 25? 30, 35?
-
-
O zaman direkt 35 olarak doğmuş olmalısın?
-
Güzel kardeşlerim. Amacım adminden samimi bir talepte bulunmaktı. Bireysel atışmalara dönmemesi gerekir.
-
Forumda en fazla aktif ve online süresi olan kişilere yetki verilecek.
Onlar çekip çevirecek abi konuları.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Adam bilmiyor soruyor kardeşim kızıyosan girmiceksin o konuya adam bilinçlenmeye çalışıo belki araştırsa bulacak haklısın ama bide söyle düşün belki senin ona vercen bi öneri onun hayatını kurtarcak bu kadar mızmızlanmayın allah aşkına
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Forumda en fazla aktif ve online süresi olan kişilere yetki verilecek.
Onlar çekip çevirecek abi konuları.
bu tarz bir kast sistemi yada ayrıcalıklı bir zümre yaratamazsın. yok olur gider o zaman tüm forum, kaş yaparken göz çıkartırsın. haber portalı değil sonuçta burası.
-
Herkese merhaba son zamanlarda sürekli motosikletle ilgili konular açılıyor adminler ne yapıyor anlamıyorum
-
Blur adlı üyeden alıntı
Adam bilmiyor soruyor kardeşim kızıyosan girmiceksin o konuya adam bilinçlenmeye çalışıo belki araştırsa bulacak haklısın ama bide söyle düşün belki senin ona vercen bi öneri onun hayatını kurtarcak bu kadar mızmızlanmayın allah aşkına
Dostum cok haklisiniz. Arastirip kararsiz kalan insanlara fikir sunmak ve paylasmak bu forumun amaci zaten. Bildigim konularda fikrimi de belirtirim. Benim karsi oldugum hic arastirip bilgi sahibi olmadan laf olsun diye acilan basliklar. Gecenlerde bir kullanici cbf150 ile tenere xt660z arasinda kaldim yardim edin diye baslik acmis. Troll oldugu cok belli degil mi? Diger konularda tamamen ayni fikirdeyim.
-
Ergen diyerek toplumun bir kesimini ötekileştirmek bence doğru bir yaklaşım değil. Her yaştan, her kesimden insan bahsettiğiniz şeyi yapabilir. Ergenlere karşı bu öfkenin sebebini anlamış değilim. Bu arada ben 33 yaşındayım ama ruhum ergen. Ergen ruhlu olmasam zaten motor almazdım.
-
muratus adlı üyeden alıntı
Dostum cok haklisiniz. Arastirip kararsiz kalan insanlara fikir sunmak ve paylasmak bu forumun amaci zaten. Bildigim konularda fikrimi de belirtirim. Benim karsi oldugum hic arastirip bilgi sahibi olmadan laf olsun diye acilan basliklar. Gecenlerde bir kullanici cbf150 ile tenere xt660z arasinda kaldim yardim edin diye baslik acmis. Troll oldugu cok belli degil mi? Diger konularda tamamen ayni fikirdeyim.
Kimse cevap yazmazsa o konular açılmaz kardeşim şuan burda bunu konuşmak bile eğer trol se yapana haz verio dur emin ol
-
30 yaşında da ergen adam var...
Veya 18 yaşında da çok olgun konular açan yorumlar yapan arkadaşlarımız var...
Kimse kimseyi ötekileştirmemiş beyler burda 1 saatte bir konu açanlar var.Google veya burdaki arama kısmına yazsa 2 dk da aradığı soruya cevap bulacaklar ama adamlar forumu dolduruyor.
-
koraycbr adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba son zamanlarda sürekli motosikletle ilgili konular açılıyor adminler ne yapıyor anlamıyorum
pasta tarifiyle ilgili konu mu açsalardı kanka?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)