YAMAHA D-elight hakkındaki düşünceleriniz. (YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM)
Reklamlar
-
Arkadaşlar yeni bir motor alacağım. Ufak bir şeyler bakıyordum ve Yamaha d-elight i gördüm. güzel motor şekli şemali falan ama bazı arkadaşlar bana dedi ki motor küçük 2 kişi bayır çıkamazsın güçsüzdür falan filen tarzı şeyler. Benimde aklıma takıldı ve pek bilgim yok şehir merkezinde oturuyorum ve yamaha d-elight ile 2 kişi ilçelere gidebilir miyim ?? 2 kişi bayır çıkarken çok zorlanır mı???? kısacası nasıl bir motordur ?? bana bilgi verenlere şimdiden çok teşekkürler
Reklamlar
-
Balla istanbuldan samsuna giden var kardeş youtube bak gir araştır giden gidiyo sadece deposu kücük
Küçük cc yoktur küçük hayaller vardır 😉👍
-
Blur adlı üyeden alıntı
Balla istanbuldan samsuna giden var kardeş youtube bak gir araştır giden gidiyo sadece deposu kücük
Küçük cc yoktur küçük hayaller vardır
O arkadaş 2 gün yataktan kalkamamış... :D
-
Yamaha delight'in bence satış rakamları beğenilmediği için alternatif yamaha n max üretildi.iki kişi binmeyi düşünüyorsanız nmax yada pcx almanızı tavsiye ederim.
-
bir önceki motorum delightti.oyle bayir cikmamazlik filan yapmaz,minikligine aldanma aslan gibi motor ama butce varsa tabi ki pcx veya n max daha mantıklı
-
Youtube da ikiteker diye bir kullanıcı var.
Onun motoru delight idi bir ara, bakabilirsin videolarına.
-
-
Merhaba,
Ben delight ımı satıyorum ilanı aşağıdadır. Eğer klasik tarzı seviyorsanız, keyifle şehir içi trafiğinde sürebilirsiniz,dikkat çekici bir motordur.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2015-yamaha-delight-az-kullanilmis-cok-klas-295460587/detay/
-
forumda yamaha delight diye aratıp çıkan sonuçları okudun mu?
-
Okudum ama pek tatmin olmadım. Bu nedenle birde kendim sormak istedim
-
AEA Ön kaldiriyordu. Ondada var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler