Pantolon tavsiyesi-ilk motor-ekipman
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Pantolon derken nasıl birşey arıyorsun tekstil gibi mi kot pantolon gibi mi şahsen görüntüye önem veriyorsan kotlar benim daha cok hosuma gidiyor kotlara yönelmeni tavsiye ederim fakat aynı şekilde kot yazın seni biraz yakabilir de
Genellikle forumdaki arkadaşlar tech 90 kullanıyor istersen buradaki ürünlere bir bak kullanan arkadaşlarada bi sor bakalım ne diyecekler tech almak daha nasip olmadı bize
https://www.google.com.tr/webhp?sour...ch+90+pantolon
-
Rider denim de alabilirsin.
-
Spor,şık görünümlü ve bir o kadarda koruyucu birşey arıyorum yazın deri pantolon pişirir adamı revit gt-r alacaktımda sonbahara kaldı o.Kot da olabilir dediğiniz gibi güzel modeller var bir gidip görmek lazım tavsiye için teşekkürler
-
Ben tech90 city kevlar pantolon siparis ettim yarin yada yarindan sonra gelecek bakalim.
-
Bende de pantolon yok ve almayı düşünüyorum. Koruma açısından tekstil montumla aynı kumaştan yapılan pantolonlar, kota göre daha iyi koruma sağlamaz mı acaba? Bir de yine bu pantolonlarda biraz hava delikleri falan bişeyler varsa daha serin de tutabilir gibi geliyor.
Benim dizliklerim de dainesenin büyük dizlikleri kaval kemiğimi de koruyanlardan. Bu pantolonlardaki dizlikler genelde küçük ve sadece diz kapağını kapatanlardan mı oluyor? Çok bakmadım ama birkaçını mağazada gördüm kalçalarında da sünger gibi bişey vardı toto koruması gibi. Acaba bu iyi bişey mi? Bu pantolonla bir yere gittim 3 saat oturdum ne kadar rahatsız olurum normal pantolona göre sizce?
-
tech90'ın kotu var bende birde revitin tekstili. Açıkcası yazın techi giymek istemezsin
-
Ben RiderDenim kullanıyorum Gayetde memnunum korumaları felan gün içinde şirkette cıkarmadan cok rahat edebilirsin.. Tavsiye ederim.. 90km hızla arkadas kaza yaptı yerde sürüklendi ve kotta ufak tefek yırtılmalar haricinde hiç bişi yoktu arkadasdada yoktu :D yani test edilip onaylandı ben ve cevremde gecer not aldı... Bizim grup riderdenim ci :D
-
http://www.motomaxonlineshop.com/sho...ntolon-pmu2042
Gibi bir bir pantolon nasıl olur? Ben böyle bi şey düşünüyorum wr125x için. Hem rahat hem korumalı var(?) Asfalt kullanımı için bu arada.
-
arkadaşlarında dediği gibi tech 90 bence
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
LBC ver revit in yandan fermuarlı pantolonları var
Normal pantolon üzerine giyilen. Bu modeli de düşünebilirsin.
-
Günlük kullandığım pantolona dainese korumalı knee slider yapıştırsam güzel bir alternatif olabilir mi ? Ne düşünürsünüz ? Kullandığım büyük dizlik boyum uzun olduğu için motorun koruma takozuna çarpıyor ve ne frene basabiliyorum ne de vites değiştirebiliyorum :(
-
egemeny adlı üyeden alıntı
Günlük kullandığım pantolona dainese korumalı knee slider yapıştırsam güzel bir alternatif olabilir mi ? Ne düşünürsünüz ? Kullandığım büyük dizlik boyum uzun olduğu için motorun koruma takozuna çarpıyor ve ne frene basabiliyorum ne de vites değiştirebiliyorum :(
Herhangi bir sürtünmede günlük pantolonun kelvar olmadığından dolayı eriyecek ve görevini yerine getirmeyecektir. Knee slideri pantolana yapıştırıp dizlik niyetinde kullanmak da işe yaramaz çünkü kaza anında yerinden kayabileceği için koruma görevini görmesi biraz şansına kalacaktır.
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)