Bugun siparisini verdim, 49tl yorumlarin geneli iyi, motorcular tercih ediyormus linki su:
http://www.hepsiburada.com/crd-elekt...TCTNOTCTNC0376
Videosu
Bugun siparisini verdim, 49tl yorumlarin geneli iyi, motorcular tercih ediyormus linki su:
http://www.hepsiburada.com/crd-elekt...TCTNOTCTNC0376
Videosu
Hayirli olaun ama hicbir ise yaramayan bi icat bi ise yaramaz . kovadan su alip dokun daha cok tazyik olur
güle güle kullan o basınç kiri sökmez çok şey beklememek lazım ,içine deterjan koyup köpükleme ve sadece su koyup durulama için iş yapar
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
bencede bi işe yarayacağını zannetmiyorum hiç bir izi lekeyi çamuru çıkarmaz sadece tozunu kaldırır bu 50 tl buna vereceğinize petrollerdeki köpüklü otomatlarda 25 kere köpüklü olarak motosikletinizi yıkayabilirdiniz buda haftada 1 olsa 25 hafta yapardı yani 6 ay tazzikli suyu uzaktan tuttuğunuzda otomatlarda sıkıntı çekmezdiniz
Buna benzer bişeyle ağaçları ilaçlıyorduk biz. Başka da işe yaramaz. :D
aranizda kullanan yok sanirsam elektrigin ve suyun olmadigi otoparklarda cok is goruyormus hepsiburada kullanici yorumlarini okuyunca acaba diye aldik bakalim..
8lt ile bir arac yikayip kalanla saksidaki cicekleri suluyorum diyen var
Aldim oullandim iade ettim bauhaus a
Gercekten bi ise yaramaz icaz yani guzel diyen yalan soyler
Kirmis camurmus cikartmaz sadece tozu akitir . onu cam sil sisesi ve sunger ilede yapabilirsiniz
Bende almıştım. Sonra arkadaşa hediye ettim.
2 tane 5 litre bidonla ve bir süngerle çok güzel yıkanıyor :D :D
Biz bunu bahçedeki gülleri ilaçlamak için kullanıyoruz. Zaten tarım ilacı satan yerlerde çok rahat bulursunuz. Araç yıkamak için kullanılacak bir şey değil.
bende almıştım manava hediye ettim marulları suluyo
Karcher in 350 tl ye elektrikli basınç makinesi var. Aklınızda olsun.
bizde aldık hepsiburadadan aynısı 1 haftada bozuldu su kaçırıyor ağzı açık kalıyor iş görmez dandirik bişey
Aynısını bende kullanıyorum çok memnunum basıncı çok az bunun amacı her seferinde bidondan su dökmek yerine bunu pompalıyosun tabancaya basıyosun güzelce püskürtüyor ben bunu dolduruyorum yanınada 5lik bidona yedek su depoluyorum çok güzel temizleniyor ,fırçasıda oldukça işlevsel
Zengin isi bunlar. Ben benzincideki hava/su yazan yerde tekerleri sisirip caktirmadan da motoru yikiyorum, on numara tazyik..
Bende elektriklisini ama damacanadan çalışanını almayı planlıyorum,.. Su hortumu çekmektense en azından bir elektrik prizi ile işi çözmek daha mantıklı sanki.
o pompa ile yıkama yıkama yapılmaz, içerisine belli bir oranda cilalı şampuan koyup kullanırsan köpük yapar, üzerinden microfiber eldivenle geçip hortumla yıkasanız iş görür.
biz bu tip pompaları o amaçla kullanıyoruz, arkasından basınçlı elektrikli yıkama makinesi ile yıkıyoruz.
bunlar ilaçlama pompasıdır, yeterli basıncı oluşturmadığı için yıkama yapılamaz.
uygun fiyatlı yıkama makinası düşünürsen fiyat/performan ve kalite anlamında en uygunu Lavor'un ürünleridir onlara bakın derim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)