Anket: Hangisini alırdınız?
- Katılımcı sayısı
- 130. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Bajaj 200 NS - Sıfır km
-
Bajaj 150 AS - Sıfır km
-
Hero Karizma R - Sıfır km
-
Honda CRF 250 L - 2013-10.000 km üstü
-
Mondial RX3i Evo - Sıfır km
Yeni Motor Arayışında Fikirlerinizi Alayım (Resimlidir Mutlaka bi bakın derim)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Crf güzel durmuş altında. Mantık 200ns dese de cross bambaşka bir tat. Oradan oraya hoplayıp zıplayasım geliyor ne zaman binsem.
Ben crf diyorum.
-
TVS yeni motor getirecek 180 lik 200 lük. İsterseniz bi firmaya ulaşıp bilgi alın tarih ve fiyat hakkında, aklınızda bulunsun.
-
Bende 200ns veya crf den yana kullanırdım hakkımı.
Ama eminim kendim crf yi seçerdim. Japon bir başka olur salcanodaki 11bin km den sonra.
200ns in kalitesini bilemeyceğim. Ama söylenen onunda iyi yönde olduğu. Görünüşü de hoş, Ne zaman uzun yola çıksam görüyorum yollarda.
HAyırlı olsun hangisini alırsan da.
edit: Yalnız konuyu çok sevdim ya, açış şeklini. Böyle konuya can feda
Hakket bak, millet gibi 10 bin tl var ne alayım. Diye bir konu değil. Fotolar da güzel olmuş, şahane olmuş.
Alttaki mesajlarda full şehir içi demişsin. Bu konuda 200ns biraz daha iyi olur gibi geldi bana sanki.
-
CRF Diyorum başka söze gerek yok...
-
olm cross çok güzel ya, şu vergi ve sigorta puştluğu olmasa kesin garajımda bir tane bulundururum.
-
Draconian adlı üyeden alıntı
Crf güzel durmuş altında. Mantık 200ns dese de cross bambaşka bir tat. Oradan oraya hoplayıp zıplayasım geliyor ne zaman binsem.
Ben crf diyorum.
Crf yi sıfır alabilsem CRF derim ama 3 yıllık motosiklet alıcam ve 2.elden hiç anlamam... birde sırf şehir içi kullanıcam, alacağım 2. elin arazide kullanılmış olmasını da istemem..Titiz adamım vesselam...
Sado39 adlı üyeden alıntı
TVS yeni motor getirecek 180 lik 200 lük. İsterseniz bi firmaya ulaşıp bilgi alın tarih ve fiyat hakkında, aklınızda bulunsun.
Piyasaya yeni giren ve girecek motosikletlere herkes gibi bende biraz temkinli yaklaşıyorum.. Bir motosikleti almam için en az 1-2 yıl kullanılması, işi bilenlerce detaylı incelenip yorumlanması lazım..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Crf + Yarı yol yarı arazi lastikleri Pulsar da mantıklı fakat benim seçimim bu olurdu.
-
1. Crf
2. Pulsar ama Crf hertürlü akar.
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
Bende 200ns veya crf den yana kullanırdım hakkımı.
Ama eminim kendim crf yi seçerdim. Japon bir başka olur salcanodaki 11bin km den sonra.
200ns in kalitesini bilemeyceğim. Ama söylenen onunda iyi yönde olduğu. Görünüşü de hoş, Ne zaman uzun yola çıksam görüyorum yollarda.
HAyırlı olsun hangisini alırsan da.
Kullanıcıları crf den de, ns 200 den de memnun....crf yi sıfır alamamak ve her ne kadar japonda olsa hor kullanılmış olma düşüncesi uzaklaştırıyor. 200 ns kullandım gereçekten gücü ve kullanımı güzel.. CRFye ancak oturabildim.. kullanmak nasip olmadı..
planet58 adlı üyeden alıntı
CRF Diyorum başka söze gerek yok...
sıfırı 14.800 diyorum.. :( birde şehir içi kullanım için lastik, çanta aparatı, koruma demiri falan 16-17 yi bulur..
Jemand adlı üyeden alıntı
olm cross çok güzel ya, şu vergi ve sigorta puştluğu olmasa kesin garajımda bir tane bulundururum.
salcano ya 388 TL vergi çıkmıştı, yeni alacağım motosiklete kaç lira vergi çıkacak heyecanla bekliyorum..
-
Dun bir rx3 gordum sasirdim giderken bakakalmisim..goruntu iyi gs gibi ama sesten anladim evo oldugunu..
-
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Crf + Yarı yol yarı arazi lastikleri
Pulsar da mantıklı fakat benim seçimim bu olurdu.
aslında en güzeli süper moto ama jant lastik en uygun 2.500 TL..oooouuuvvv beybi yani...
mhmtesk adlı üyeden alıntı
1. Crf
2. Pulsar ama Crf hertürlü akar.
Pulsarı sıfır alıcam ama..
-
Crf ye hiç binmedim demişsin ya.
Bence bul bir tane bin. Gerekirse içine sinenden ikinci ellerden bakmaya git ona bir bin.
Pulsara da binmişsin, crf ye de binince çok iyi kıyaslayacabileceksin. Hanigisini alsan da içine çok daha sinecek emin ol.
Kesinlikle binmeni öneririm.
-
-
Açık ara CRF derim supermoto yapmana gerek yok jant değişikliğine felan yol arazi lastik boyutlarına göre yol lastiği takarsın kafan rahat eder ama illa yan yan gidecem dersen o zaman çok pahalıya çıkarsın jant,fren kaliperleri vs değişecek pahalıya gelir.
-
Çorum İl Temsilcisi
Ben olsam ns alırdım ama siz de maşallah baya kalıplısınız. crf alın gitsin bari
-
hiçbiri.. scooter istemiyorum demişin ama maxi scooter al. büyük ihtimal daha önce hiç binmedin zaten
-
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
Crf ye hiç binmedim demişsin ya.
Bence bul bir tane bin. Gerekirse içine sinenden ikinci ellerden bakmaya git ona bir bin.
Pulsara da binmişsin, crf ye de binince çok iyi kıyaslayacabileceksin. Hanigisini alsan da içine çok daha sinecek emin ol.
Kesinlikle binmeni öneririm.
Önerini dikkate alıcam.. Netten bir seçeneklere bakayım. Dediğim gibi CRF de en büyük handikabım.. önceki kullanıcıların makinayı hor kullanmış olmaları.. Sonuçta enduro makine.. niye arazide kullandın diyemezsin ki.. Ama kendim alsam araziye girmeyeceğim kesin.. Zira ehli keyif ve tembel adamın tekiyim..(Öz eleştirimi de yapmış olayım)
Aydoxx adlı üyeden alıntı
Crfnin duruşu yeter
Bence en güzel görüntü rx3i de…. Ama yakından CRF daha kaliteli…bu bir gerçek…
ZamboKage adlı üyeden alıntı
Açık ara CRF derim supermoto yapmana gerek yok jant değişikliğine felan yol arazi lastik boyutlarına göre yol lastiği takarsın kafan rahat eder ama illa yan yan gidecem dersen o zaman çok pahalıya çıkarsın jant,fren kaliperleri vs değişecek pahalıya gelir.
Başkan ne yan gitmesi.. Ben daha yeni öğreniyorum doğru düzgün sürmeyi… Layıkıyla düz gitsem bana yeter..
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Ben olsam ns alırdım ama siz de maşallah baya kalıplısınız. crf alın gitsin bari
Dediği gibi NS bile aldımda eziliyor.. ölçülerim çok abartılı değil ama nedense motor üstünde biraz irikıyım duruyorum..
DKN adlı üyeden alıntı
hiçbiri.. scooter istemiyorum demişin ama maxi scooter al. büyük ihtimal daha önce hiç binmedin zaten
Xmax 250 yi beğendim.. Tuzlu geldi.. Başka beğendim scooter yok..
Motorumu satarken bir kurye arkadaş vardı.. Seninle aynı şeyi söyledi.. “Abi keyfine biniyosun madem, senin yerinde olsam xmax 250 alırdım”
mkoni adlı üyeden alıntı
benelli tnt 25-tnt250
Tnt nin Ankara da ne servisi var ne bayi si.. oradan kaybediyor..Geçen sene satış yapan bayi bu sene bayiliği ve servisi bırakmış.. şimdi geçen sene alanlar ne olacak… TNT250 yi orada görmüştüm… canlı makine ama fiyatı çok.. TNT 25 i kullanmayı, üstüne oturmayı geç, yakından görmek bile nasip olmadı.. Bu durumda almam söz konusu olmaz..
-
200 NS gayet güzel durmuş altınızda benim oyum 200 NS'ye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)