listeye inazumayı da almanı tavsiye ederim,
listeye inazumayı da almanı tavsiye ederim,
Geçen sene denedim duke 200 ü..pulsardan daha küçük duruyor..
Para olsa birde şöyle bir seçenek var....
elbette 390 duke 200 den daha güzel ama malum..bütçe meselesi.. Ne kadar Pulsar bana uygun görünsede CRF diyen Forum üyeleri baskın çıkıyor gibi.. crf nin 2 .ellerine bi bakıp öyle karar vereceğim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
Teşekkür ettim..
TEşekkür ettim..
15 binimde olsa inazuma almam gibi.. Çünkü servis ve parça maliyeti CRFnin çok üstüne çıkıyor..Sonrasını da düşünmem gerekiyor..O yüzden CRflere bi bakıcam temizi için, denk getiremezsem sizin gibi Pulsara yönelicem..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
oylar benim oyuma göre gelmiş, malum yol diye tarlada geziyoz
Uyarın için Teşekkürler.. Yeni sayılmam.. Pulsarı test ettim.. Ağresiflikten uzak bir adamım.. Yüksek hız veya son hız tutkum yok.. Sadece Çevre yolunda kamyonlar kıçımda gitmesin.. gerektiğinde onları sollayıp yine 80-90-100 gibi hızlarda gideyim kafi..Scooterda görüntü pek hoşuma gitmiyor.. bi kaç sene daha vitesli motora bineyim hayırlısıyla yaş ilerleyince ölmez sağ kalırsak da bi maksi scooter alırım diye düşünüyorum...
Forumda bir abimiz yanlış hatırlamıyorsam nicki beyazpapağan dı crf yi satıp pulsar aldı, sırf şehir içi ve asvaltta tat alamadığı için,bence bu kişi ile bi şekilde irtibata geçin, bajaj pulsar topiğinde msj ları vardı.. Bu arada ben duke 200kullanıyorum 187 boyla, geçen hafta da bir arkadaşim sıfır pulsar aldı 15km kullandım, parasına göre iyi sayılır ve duke den daha sessiz çalışıyor, fakat pulsarın da malzeme ve işçilik kalitesi düşük,ve titreşim can sıkabilir
Herkeste CRF diyor.... Beni yoldan çıkarıcaksınız anlaşılan..
Gerçi asfalt dışı daha güvenli ve eğlenceli..
Kawasaki demişken..
Allahına seversen şu görüntüye bir bak.. Her baktığımda gülmemek için kendimi zor tutuyorum..
Motosikletim biraz kalıplı olsun istiyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim..
Teşekkür ederim.. Cu kadar yorumdan sonra kemeri biraz sıkmak ve CRF yönelmek şart olacak gibi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
yo yoooo.. inazumanın servisi ile konuştum.. biraz servis ve parça fiyat bilgisi aldım.. Bana uygun olmadığına karar verdim.. Yoksa ne yalan söyleyeyim kalitesi ve özellikleri ile tam benlik motor..
benim tarlada işim olmıycak ama makinanın görüntüsü güzel..
Motosiklet almak için yanlış zamanlama. Millet güneşi gördükçe 1 senedir ilanda olan motosikletin bile fiyatını arttırdı.
Orjinal pulsar hiç hoş durmuyor (zevk meselesi tabi)
Ama pulsara ön cam takıp bir kaç aksesur eklendiğinde bambaşka bir alete dönüyor. Çanta falan takıp orta halli bir Enduro görüntüsü bile verenler var. Sıfır olması, ilk marşına basıp, başından sonuna tüm sorunlarını sen bileceğin için Pulsar en mantıklısı.
CRF ise, her yolun yolcularının motoru. Kamp yapmayacaksan, rota belirlemeden çıkacağın bir gezide herhangi bir köy kahvesinde çay içmeyeceksen, o motoru şehir içinde kullanmak için lastik masrafın olacaktır. Üzerinde yol lastiği olan temiz bir CRF bulabilirsen düşünebilirsin.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hocam bilmiyorum 125cc düşünür müsün ama kıvraklığı olsun altında sırıtmaması olsun yakışıklılığı olsun yamaha wr125x i listeye eklemeni tavsiye ederim. Yazın hayırlısıyla almayı düşündüğüm motor. Benim boy da 1.92 ve gerçekten yüksek Kross görüntülü ama asfalt için yapılmış bir motor. Max hız 120 diye biliyorum. İstersen bi bak.
Bende öyle yapıyorum.. Yol lastiği olan bir CRF bakınıyorum.. Hem kullanıcısı benim gibi şehir içinde kullanmıştır..hemde en azından bu sezon için lastik masrafım olmaz diye düşünüyorum..Birde detaylı bir karşılaştırma çizelgesi hazırlıyorum kendim için.. Bitince buradan ayrıca paylaşırım.. Gönül en güzel motoru alayım diyor ama Zevk için aldığım motosikletime ayıracağım bütçem belirli...
Wr 125x görmüştüm...güzel bir motosiklet ama CRF 250 L ile kıyaslanamaz..BEnim Asıl kriterlerimden biri olan kalıplı motosiklet kriterime uymuyor gibi.. Sizde isterseniz üstüne oturup farklı açılardan birkaç fotoğraf çektirip bir bakın.. Fiyatı da 125 cc olmasına rağmen çok da uygun değil..
Mondial yada honda. Mondial cok yakisikli bir motor canli gorupte begenmeyen yoktur.
O değilde konu ne kadar güzel olmuş, fotoğraflı fotoğraflı
Bütçe pek müsade edecek gibi durmuyor..
Teşekkür ederim.. Forum ahalisinin fotoğraflı başlıkları çok sevdiğini biliyorum zaten..
Motosiklet denk geldikçe dostum Süleyman'ın büyük katkıları ile fotoğraf çektirmeye çalışıyorum.. Bu sayede motor üstünde nasıl durduğumu net bir şekilde görebiliyorum..
Bütün resimlere tek tek baktım.Crf hariç tüm motosikletler oyuncak gibi kalmış.Maşallah boy 1.90 normal.O yüzden mondial diyorum ben.Çünkü diğer motorlar ufak duracak altınızda.Rx Hem sıfır hem de yenilendi ve çok hoş oldu.Hakkınızda hayırlı olur inşallah
yok kardeş benim boy 1.82 ama nedense olduğumdan fazla gösteriyorum galiba.. var bi orantısızlık..
Gönül inazuma istiyor.. olmadı sık dişini al bi 2. el crf diyorum kendime ama..
velhasılı kelam... hesap kitap sonrası bütçe NS 200 e yetiyor..
Hakkımızda hayırlısı olsun... 1-2 senede NS 200 e binelim..
Malum dolar ooouuurrrooo fırlama eğiliminde,
Ekrem amca zam yapmadan yarın bi Pulsar alayım diyorum..
Vay be! Geçmiş mesajlarımı okuyordum, sana yorum yapalı sende motoru alalı 3 ay olmuş. Zaman ne kadar hızlı akıyor.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
gönlüm rx3 diyor
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)