Motovlog yapmayı düşünüyorum önerilerinize ihtiyacım var
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Boş vaktin varsa bulunduğun ilin güzelliklerini gösterebilirsin. Rehber tadında birkaç güzel bilgiyle süslersin. Gidip de göremeyenler için farklı bir deneyim olabilir. Bunu her hafta belli bir günde olacak şekilde planlarsın. Tutabilir.
Yalnız iki gün sonra motor nasıl yıkanır diye video koyacaksan arap sen yapma derim.
-
Başlangıç için fena deyil eskişehir saten unv diyarı okumak için gidenlere rehber motor için yaşam hakkında güzel vidyolar çekip geçlerin yolunu açabilirsin unutma dua bile alırsın
-
önerileriniz için teşekkürler valla cok güzel fikirmiş aslında eskişehirde gezilcek yerleri felan cekmek :D . ya oyle şeyleri çekemıyorum cunku bende bilmiyorum yani zincir nasıl yaglanır felan zaten yeterince videoda var bende farklı birşey olsun istiyorum önerileriniz için teşekkürler
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
önerileriniz için teşekkürler valla cok güzel fikirmiş aslında eskişehirde gezilcek yerleri felan cekmek :D . ya oyle şeyleri çekemıyorum cunku bende bilmiyorum yani zincir nasıl yaglanır felan zaten yeterince videoda var bende farklı birşey olsun istiyorum önerileriniz için teşekkürler
Eskişehir ☺ takip edelim
-
Başlangıc için güzel bi vlog muhabbetinde güzel. Sana nacizhane tavsiyem her seye atarlanan saran sayan söven bir motovlog olma o zaman insanları tiksindirirsin. Bol şans
-
harun27 adlı üyeden alıntı
Başlangıc için güzel bi vlog muhabbetinde güzel. Sana nacizhane tavsiyem her seye atarlanan saran sayan söven bir motovlog olma o zaman insanları tiksindirirsin. Bol şans
genel olarak cok küfür eden bir insan değilimdir ama öneriniz için teşekkürler
arslan26 adlı üyeden alıntı
Eskişehir ☺ takip edelim
teşekkürler eskişehir başka şehir
-
Hayirli olsun takipteyim
-
hocamız çok güzel söylemiş
Ülkemizin güzelliklerini tanıtmak daha iyi olabilir ve farklı olabilirsin
-
EverHarD* adlı üyeden alıntı
hocamız çok güzel söylemiş
Ülkemizin güzelliklerini tanıtmak daha iyi olabilir ve farklı olabilirsin
bencede aklımada çok güzel yattı
Mexico adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun takipteyim
teşekkürler ktmciden ktmciye destek için teşekkürler
-
cbr 250 inceleme videosu
zincir temizleme videosu gibi 50 bin defa çekilmiş videolar çekme mesela :D
-
Kameranın açısını biraz aşağı alsan iyi olabilir hem motorunla yaptığın hareketler görünür
Kes traşı, ver kontra'yı!
-
tavsiye veriyorum yapma her kamera alan sanki motovlog yapmak zorundaymış gibi saldırıyor çok ciddi olarak söylüyorum eğer ilginç sıra dışı gereksiz tripleri ve milletle amaçsız sırf kafanda kamera var diye kendini haklı gören yada göstermek için kasan tiplerdense hele hiiiç girme yapıcaksan da kimsenin yapmadığını yap kamerayı takıp bak işe gidiyorum bak okula gidiyorum diyip bla bla bla sonra arada vııııın vıııııııııııın yapıcaksan direk vazgeç
-
Başlangıç için fena değil. Samimi olmuş. Arkadaşlarında dediği gibi bize Eskişehiri anlat tanıt. Öyle bi anlat bizi öyle yerlere götürki gelip gezmek isteyelim.
-
birde ııııııı çok ıııııııı düşünme ııııııı doğaçlama takıl ıııııı son olarak da eeeeee niye turuncu değil de ORINÇ niye gereksiz özenti (nasıl çok zevkli değil mı bol ı ve e li bir yazıyı okumak )
-
tavsiyeleriniz icin tesekkurler . oyle yapicam mesrla pazar gunu saricakayaya gittik eskisehirdeki dogal guzelliklerinden biri . agac akan caylar felan onu koymayi dusunuyorum mesela
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
berk_cglr adlı üyeden alıntı
birde ııııııı çok ıııııııı düşünme ııııııı doğaçlama takıl ıııııı son olarak da eeeeee niye turuncu değil de ORINÇ niye gereksiz özenti (nasıl çok zevkli değil mı bol ı ve e li bir yazıyı okumak
)
yol bos olunca cok sorun degil ama sehir icinda konsatrasyonumu kaybediyorum bende farkindayim zaten diger bolumleri konusmali koymam koyarsamda cok uzun olmaz tabsieyn icin sagol
-
1 Mayısta Eskişehirdeydim.
Hatta seni gördüm sanki. Kaskın beyaz Shoe idi dimi ? Geziyormuydun yoksa ben mi benzettim
Düzeltme : Videoyu sonradan izledim kaskın Beyaz Shoei Gt-air mış . Ozaman o kişi sendin sanırım montta aynıydı ve pantalonu vardı
-
Bende de kamera var fakat ben hiç uğraşamıyorum iş güçten, bir rc'ciden motovlog olursa takip ederim, hoşuma da gider
Ayrıca mexico sattı sanırım duke'u? Bizımla değılsın meksi
-
Hayirli uğurlu olsun takipteyim
çok çılgın süren birisi değilsiniz galiba
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
Ben seviyorum bu motovlog yapan arkadaşları. Hemen her akşam bir kaç video izlerim. Tek Tabanca favorim bu sıralar. Eğlendiriyor birde resmen geziyorsunuz iki arkadaş gibi. Amerika hakkında baya bilgimiz olsu sayesinde. Mesela benzin orada 85 cent ile 1 dolar civarlarında. Birde o anki sürüş heyecanını ve zevkini duygularıyla anında paylaşması farklı ve hoş bir deneyim oluyor.
Hiç racing motora binmedim. Ama bu vlogla baya bir bilgi sahibi oldum binmek nasıl bir his konusunda. Sadece tek tabanca değil çok aşırı sıkıcı olmadıkça hergün birilerine konuk olup gezilerini ve heyecanlarını paylaşıyorum. +1
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)