Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motovlog yapmayı düşünüyorum önerilerinize ihtiyacım var

REKLAM ALANI
    caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Eskişehiri bize öğret dostum
    gokberk6426 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskişehiri bize öğret dostum
    ana temam bu olucak sanirim
    Alıntı OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben seviyorum bu motovlog yapan arkadaşları. Hemen her akşam bir kaç video izlerim. Tek Tabanca favorim bu sıralar. Eğlendiriyor birde resmen geziyorsunuz iki arkadaş gibi. Amerika hakkında baya bilgimiz olsu sayesinde. Mesela benzin orada 85 cent ile 1 dolar civarlarında. Birde o anki sürüş heyecanını ve zevkini duygularıyla anında paylaşması farklı ve hoş bir deneyim oluyor.

Hiç racing motora binmedim. Ama bu vlogla baya bir bilgi sahibi oldum binmek nasıl bir his konusunda. Sadece tek tabanca değil çok aşırı sıkıcı olmadıkça hergün birilerine konuk olup gezilerini ve heyecanlarını paylaşıyorum. +1
    tek tabanca hepimizin favorisidir oyle olacagimi sanmiyorum iyi dilekleriniz icin tesekkurler aklimda guzel fikirler var bakalim insallah gerceklestirirm .
    Alıntı kuvvetmira adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayirli uğurlu olsun takipteyim

çok çılgın süren birisi değilsiniz galiba
    tesekkurler aslinda bazen yapmiyor degilim ama olculerimi biliyorum aldigim riskin farkinda olarak aliyorum ama gaza gelip 4 ten 3 e cekip gaza asildigimda oluyor
    Alıntı kuzan14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende de kamera var fakat ben hiç uğraşamıyorum iş güçten, bir rc'ciden motovlog olursa takip ederim, hoşuma da gider
    Ayrıca mexico sattı sanırım duke'u? Bizımla değılsın meksi
    satti ama ktm zehrini aldi sonucta ktmci :D )
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 Mayısta Eskişehirdeydim.

Hatta seni gördüm sanki. Kaskın beyaz Shoe idi dimi ? Geziyormuydun yoksa ben mi benzettim

Düzeltme : Videoyu sonradan izledim kaskın Beyaz Shoei Gt-air mış . Ozaman o kişi sendin sanırım montta aynıydı ve pantalonu vardı
    keske forumdan mesaj atsaydiniz bir cay ismarlardim evet benimdir beyaz shoeili ktm rc baska yok )

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ana temam bu olucak sanirim

tek tabanca hepimizin favorisidir oyle olacagimi sanmiyorum iyi dilekleriniz icin tesekkurler aklimda guzel fikirler var bakalim insallah gerceklestirirm .

tesekkurler aslinda bazen yapmiyor degilim ama olculerimi biliyorum aldigim riskin farkinda olarak aliyorum ama gaza gelip 4 ten 3 e cekip gaza asildigimda oluyor

satti ama ktm zehrini aldi sonucta ktmci :D )

keske forumdan mesaj atsaydiniz bir cay ismarlardim evet benimdir beyaz shoeili ktm rc baska yok )
    Havalar güzelleşiyor bol bol gelicem İnşallah içeriz beraber birgün çay
    gokberk6426 bunu beğendi.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nasıl ki selfie dediğin zaman bilmeyen yok, vlog da öyle oldu. herkes vlog olursa izleyici kimler olucak

bende tam bi turuncu aşığıyım ortak yönümüz çıktı hemen :D bende videolar çekiyorum göz atabilirsin
    https://www.youtube.com/havayifisek

bildiğim kadarıyla eskişehirde alpha motovlog var onla tanış ortak video falan yaparsınız
    bide tavsiyem (zaten yapmıssın ama) olabildiğince konuşmadığın kısımları kes videoları kısa tutmaya çalış böylelikle izleyici sıkılmamış olur

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)