Tüketici kredileri 36 ay vade ile sınırlıdır.10.000tl 36 ay vade ile çekerseniz aylık ödemeleriniz:366.60 kuruş olur.36x366.60:13197 tl ödersiniz.
dosta masrafı 50 tl sigorta 67 tl
Tüketici kredileri 36 ay vade ile sınırlıdır.10.000tl 36 ay vade ile çekerseniz aylık ödemeleriniz:366.60 kuruş olur.36x366.60:13197 tl ödersiniz.
dosta masrafı 50 tl sigorta 67 tl
valla kredi çekecek arkadaşlara benden tavsiye. Alacağınız motosiklet ya da her neyse elinizde ücretinin yarısını karşılayacak nakitiniz yoksa hiç bulaşmasınlar üzülürler.
Arkadaslar hemipinizden Allah razi olsun bazinarkadaslarin dedigi gibi cikarsa kredi cekecem ns150 degilde ns200 alirim heralde birkere alicam aldimi tam olsun 10000 cekecem kalan paraylada ekipman alirim aylikda 400 tl fln oderim 36 ay bazi ay fazla yatiririm insallah ilerleyen gunlerde aldim diye konu acarim
Faize bulaşma. KEsene göre motosiklet al. Faiz malum haram.
merhaba arkadaşlar , motora binen bir banka çalışanı olarak kredi çekmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim .
Cekilir odenir np hocam bu devirde para birikmiyor borca caliscaksin bitince satarsin motorunu sonra yukseltirsin bu isler boyle para biriktirmeye kalksan 3 sene sonra bi motosikletin olacak o zamana kadar kim öle kim kala babasinin parasi ile motosiklet alan icin rahat hocam bosver sen hallolur
Kredi hesaplamayı aşağıdaki linkten hesaplayabilirsin. Maaşını bankadan alıyorsan ordan çek tavsiyem.
Bende pek para biriktiremem ama süper borç öderim;)
http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel...Taksit_ihtiyac
bin kusur tl sigortayı duyunca bakalım nasıl hissedeceksin
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Banka kredisini faizden saymaniz, ekmege gelen zami faiz saymaktan farksiz birsey. Para biriminiz zaman icerisinde deger kaybettigi, bugun 10bin tl ile alabileceginiz bir seyi 3 sene sonra 13bine alabileceginizi ongorerek aradaki farki simdiden ufak ufak odemenizdir kredi. Faizin haram olmasi degil, banka kredisi cekmekten faiz oldugu dusuncesiyle uzak durmak komik bence.
Yav, bu "kredi şöyle kötü, yok zevkin veresiyesi olmaz, yok ucuzunu al"; ya arkadaş bi bitmediniz! Herkesin ensesi sizinki gibi kalın değil, herkesin aileden ekonomik bir desteği yok, herkesin iyi bi işi yok, herkesin şahsına miras kalmadı... Yok ulan hâlihazırda işte.
Gittim kredi çektim istediğim motoru aldım. Aileden gelen bi zenginliğim yok, maddi destek de yok, her ay maaşım neyse o. Biriktirerek almaya kalksam belki 2 yıl para biriktirmem gerekecek. Peki 2 yıl sonra motorun fiyatı aynı mı olacak?
Ertele, ertele, ertele... Pardon da, s.kerim böyle yaşamayı.
Arkadaşım, o krediyi ödeyebileceğine İNANIYORSAN, git çek, motorunu da al, paşa paşa da bin.
Konu dışı:
@aurorabeam "faiz" konusunda araştırma kaynaklarını özel mesaj yolu ile bana iletebilir misin? "kazanç sağlamak" ve "yemek günah" "almak değil" anlamına gelen kaynaklarını merak ediyorum.
Bankaların bu işi karşılıksız yaptığını söylüyorsunuz yani ,nedense hiç inanmadım. Neredeyse sudan sebeplerle bankaya mecburi yatan maaşlarımıza ortak olacaklar. Birde ortada bir mal yokken bir ticaret yokken 10.000 tl parayı 13.000 tl olarak vadeli para satışını İslama göre nasıl açıklayacaksınız banka olsun veya olmasın .İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)