Pcx topcase aldım ama filde sinek gibi mi durur acaba bi baksanız.
Reklamlar
-
Pek sevmem ama belki birgün ihtiyacım olur diye, honda pcx için 28 Litre kappa topcase aldım. Fakat acaba çok mu küçük ve komik durur arkadaşlar. Daha mı büyük alsaydım değiştireyim mi?
model bu : http://www.feyizoglu.com/K28BAS-Arka-Canta-Topcase_49198.html#0
Önemli olan tipi arkadaşlar, faydası önemli değil. Tipi yakışır mı konu bu yani.
Reklamlar
-
Faydası önemli değil, önemli olan tipi.
Ne kadar da dürüst bir arkadaş =)
-
elektirikli motorların topcasesi gibi durur bence,çok küçük,,atın pipisine kelebek konmuş misali,aldın madem 2 kask sığacak bişey al
-
Bana sorarsan çok küçük zaten görüntü bozulacak diye bir düşüncen var ve buna rağmen almışsın bari 40 lt civarı al en azından içine rahat rahat eşyalarını koyarsın
-
pcx e topcase zaten yakıştıramıyorum ve sele altı zaten bi dünya şey alıyor. ben sadece kırk yılda bir eşim arkaya oturursa onun kaskı koyarım diye aldım. Bu yüzden bu boyut işimi görüyor aslında. O yüzden 35 litre almam zaten. sorun şu 28 litreyi değiştirip 30 litre alsam tipinde çok değişiklik olmaz ise hiç değiştirmeyeyim diyorum.
-
Pcx'e topcase
-
pcx cüsseli bir motor değil ki neden 28 litre küçük dursun
-
Moderatör
PCX 'i de fil yaptınız ya helal olsun
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
PCX 'i de fil yaptınız ya helal olsun
içimi rahatlattın levent, iyidir dimi 28 lt
-
Moderatör
yahu ne olacak ufacık tefecik 110 cc - 125 cc arası motorlara bu takiliyor zaten 52 litre takacak değilsiniz.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
yahu ne olacak ufacık tefecik 110 cc - 125 cc arası motorlara bu takiliyor zaten 52 litre takacak değilsiniz.
arkadaşım 2 sene önce taktırmıştı fotoğrafı bulursam atayım 47 lt idi sanırım
-
BEYAZ KAPPA K35 KULLANMIŞTIM..MOTORU HEM GUZEL GÖSTERİYOR.HEMDE ÇOK İŞ GÖRÜYOR.
-
Moderatör
beyaz çok pisleniyor unutmayın.
-
Topcase aldık da cahilliğe bak yeni öğrendim, ruhsata işletmek gerekiyormuş yahu. Bide onla mı uğraşıcam başlarım ülen böle işe...
-
shadow-mask adlı üyeden alıntı
Topcase aldık da cahilliğe bak yeni öğrendim, ruhsata işletmek gerekiyormuş yahu. Bide onla mı uğraşıcam başlarım ülen böle işe...
bu konu en son tartışmalıydı, kimse cevabını bilmiyor
-
Bunu al başka bişeyede bakmana gerek yok çok yakışıyor.
http://www.hepsiburada.com/kappa-k35-canta-beyaz-pm-otfe48072
-
shadow-mask adlı üyeden alıntı
kappa da portatif taşıma için ayırma düğmesi var .muayeneye giderken sökersin.
-
Topcase gayet güzel durur. Daha büyüğünü alırsanız bence kötü durur. Bu en azından ufak tefek şirin misali olur. Diğer konuya gelince topcasinizi işlettirmek zorunda değilsiniz. Ticari amaçla kullanılan ve motosikletin boyutunda ciddi etki yapabilecek boyuttaki topcaselerin işletilmesi gerekiyor. Yani en azından turing eğitmeni olan trafik polisinin bize verdiği bilgi bu şekilde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)