Nasıl bir gerekçe ile bu kadar adam böyle bir işe kalkışır anlayamadım. Aklım almadı.
Bunu mantıkla açıklayabilecek arkadaşlar arıyorum. Ha bir de Bu fotoda birkaç bacak eksik mi ne ?
Nasıl bir gerekçe ile bu kadar adam böyle bir işe kalkışır anlayamadım. Aklım almadı.
Bunu mantıkla açıklayabilecek arkadaşlar arıyorum. Ha bir de Bu fotoda birkaç bacak eksik mi ne ?
Cevabı arka tekerden anlayabilirsiniz :D
"Soğan ekmek yiyelim ete para vermeyelim" deyip birbirlerine dayamışlar gibi duruyor. Yokluktan hep.
sondan ikinci mavi tişörtlü elemanın bakışı bence yeterli açıklama olacaktır.
Dikkatinizi çekerim adamlar zincir gibi tutunmuşlar=)
Bazılarının söylediğine göre Lego'nun icadı da aynı tarihte olmuştur.
Tek teker ve tek el..
Azrail az ileride ellerini ovuşturarak bunları bekliyordur.
"-Kaç tanesi alsam acaba..??"
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
En önde ters oturmuş elemana depo kapağının vermiş olduğu haz gözlerinden okunuyor
arkadaki tost olan çocuğun ayaklar nerede?
İstanbulda murat erdoğan isimli bi abimiz 600rr ile 7 kişi teker yapıyor. Buyrun bu da linki https://www.instagram.com/p/6c982CTYBH/
Hep tenkit hep tenkit , hayat felasifesini çözmüş adamlar raat bırakın.
Adamlar mitozla çoğalmaya çalışıyor sanki.
biz ufakkende böyle binerdik, biz babadan böyle gördük..
Atasının "Bir otomobile en fazla kaç kişi binebilir" olduğu eylem türü.
Daha da eskilere gidersek, "bir ata en fazla kaç kişi binebilir" çok çok daha eskilere gidip tekerleğin icadına kadar varabilecek hadise.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hangisinin kullandığını anlamak için bi süre baktım, sonra labirent bulmacalardaki gibi tersten gittim, gidonu tutan eli takip ettim
Bu adam bence dünyanın en iyi motosiklet sürücüsü. Adam böyle bir yükle( hareketli bir yük )tek teker yapıyor. Üstelik tek elle. Bravo.
Onlar gene iyi güçlü sağlam makine ile yapıyorlar Honda Cb 900 Bolder ile ama CG ile yapanda var bakınız;
Sahibinden,tek kisi kullanilmis artci yuzu gormemis servis bakimli. Yurt disina cikacagimdan acil satilik.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)